Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pedro: "Pirms Premjerlīgas atsākšanas vajadzētu īsu pirmssezonu"

Andrejs Siliņš

Pedro: "Pirms Premjerlīgas atsākšanas vajadzētu īsu pirmssezonu"
Pedro. Foto: PA Wire / Scanpix

Londonas "Chelsea" spāņu futbolists Pedro izteicies, ka pirms Anglijas Premjerlīgas sezonas atsākšanas klubiem vajadzētu ļaut aizvadīt īsu pirmssezonu, kurā sagatavoties un atgūt spēļu formu, lai pabeigtu pašreizējo sezonu.

"Mājās vari trenējies, cik smagi vien gribi, bet tas nav nekas, salīdzinot ar ritmu augstākajā līmenī. Nezinām, kādu iespaidu [uz komandu sniegumu] atstās sezonas pārtraukšana. Daudzi klubi daudz dienu nav bijuši kopā, tāpēc būs grūti atgriezties spēļu formā," sacīja Pedro.

"Iztēlojos, ka vajadzētu būt īsai pirmssezonai un tad ātri izspēlētu atlikušās sezonas spēles, lai pabeigtu sezonu," vienu no iespējamajiem scenārijiem Premjerlīgas sezonas noslēgšanai iezīmēja spāņu uzbrucējs. "Bet tikai gadījumā, ja tas būs iespējams, jo ir jau runas, ka dažas līgas varētu nemaz neatsākties."

32 gadus vecais Pedro uz "Chelsea" pārcēlās 2015. gada vasarā, kad Londonas klubs iegādājās futbolistu no "Barcelona" par nepilniem 27 miljoniem eiro. Visu iepriekšējo karjeru Pedro pavadīja Barselonā, kur arī šobrīd atrodas viņa ģimene. "Ir grūti, ka nedrīksti satikt savus bērnus, vecākus, radiniekus, nebūt viņiem klāt tik sarežģītā laikā," žēlojās spēlētājs.

Šī ir Pedro pēdējā sezona pašreizējā līgumā ar "Chelsea" un, lai arī iepriekš jau esot uzsāktas sarunas par jauna līguma noslēgšanu, tagad tās pārtrauktas līdz kļūs labāk zināma koronavīrusa pandēmijas ietekme uz ekonomiku un kluba finansiālajām iespējām. Šosezon Pedro "Chelsea" rindās guvis vienus vārtus deviņos mačos Premjerlīgā, vēl vienus kausa izcīņā, bet Čempionu līgā piedalījies trijos mačos, visos nākot laukumā uz maiņu.

"Chelsea" līdz sezonas pārtraukšanas brīdim ar 48 punktiem 29 spēlēs ieņēma ceturto pozīciju. Līdz trešajā vietā esošajai Lesterai komandu šķir pieci punkti, bet piektajā vietā esošā "Manchester United" atpaliek par trim punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/