Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šmeihela bijušais komandas biedrs: "Viņa sapnis ir spēlēt Mančestras "United""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Šmeihela bijušais komandas biedrs: "Viņa sapnis ir spēlēt Mančestras "United""
Kaspers Šmeihels
Foto: AFP/Scanpix

Futbola aprindās tie mēļots, ka Dānijas futbola izlases un Anglijas Premjerlīgas komandas "Leicester" vārtsargs Kaspars Šmeihels varētu būt Mančestras "United" mērķis šajā transfēru logā. Bijušais dāņa komandas biedrs Mikels Bišofs intervijā "Eksta Bladet" atklāja, ka Šmeihels ļoti vēlētos pievienoties "United".

Ņemot vērā, ka Mančestras "United" pēdējo gadu pamatvārtsargs Dāvids de Hea aizvadītajā sezonā pieļāva daudz kļūdu, tiek mēļots, ka sarkano velnu vadība varētu meklēt papildinājumu, lai pastiprinātu vārtu drošību. Kā viens no iespējamajiem papildinājumiem varētu būt Kaspers Šmeihels, kurš jau deviņus gadus sargā "Leicester City" vārtus.

Bijušais Mančestras "City" centra aizsargs dānis Mikels Bišofs atklāja, ka Šmeihela sapnis ir spēlēšana "United" komandā: "Kaspers ir milzīgs "United" fans. Viņš vienmēr tāds ir bijis un būs. Ja viņam izdotos pārcelties uz "United", tad tas būtu viņa sapņa piepildījums."

"Viņš būtu gatavs pārstāvēt "United" arī tad, ja viņam sezonas laikā būtu iespēja spēlēt vien 10 spēlēs," Bišofs teica. "Viņam ir 33 gadi, bet daudzi pasaules vārtsargi tieši šajā vecumā spēlē lieliski. Viņam priekšā noteikti ir vēl vismaz trīs vai četri labi gadi kā vārtsargam."

Šmeihels ir dzimis 1986. gadā. Savos 33 gados viņš ir pārstāvējis vairākas Anglijas futbola komandas. Viņš ir Mančestras "City" kluba audzēknis, bet galvenajā komandā aizvadījis vien astoņas spēles. Pēdējos deviņus gadus dānis pārstāv "Leicester City", kuras sastāvā kļuvis arī par Anglijas Premjerlīgas čempionu – 2015./2016. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/schmei...

  -1 [+] [-]

, 2020-08-05 17:32, pirms 4 gadiem
ir labs, bet sezonas beigās uztaisīja pāris fufeļus, kas beidzās ar goliem un vietas zaudēšanu ČL....nu, neticu, ka tā viņš gribēja palīdzēt savam nākošajam klubam....bet ja tas tā, tad zaudēs visu cieņu manās acīs

     [+] [-]

, 2020-08-05 18:51, pirms 4 gadiem
Vispār jau jocīgi tēvs kapāja MU dēls trenējas Citu un sapņoja par MU. Jocīgi.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-05 22:55, pirms 4 gadiem
basiiiccc rakstīja: Vispār jau jocīgi tēvs kapāja MU dēls trenējas Citu un sapņoja par MU. Jocīgi.
Sencis pēc tam vienu sezonu arī uzspēlēja City

  +1 [+] [-]

, 2020-08-06 02:12, pirms 4 gadiem
Nu nevajag jau pavisam dzelteniem palikt.
Kāda suņa pēc lai MU skatītos uz Smeihelu? Pat ja pieņemam ka DeHea kļūst briesmīgs- Romero ir absolūti neslikts aizvietotājs. Nemaz nerunājot par 10 gadus jaunāko Hendersonu, kurš šogad šefīldā sevi izcili parādīja.

     [+] [-]

, 2020-08-06 13:38, pirms 4 gadiem
Rakstā jau par tēvu nav pieminēts (pārāk sen tas laikam skaitās), bet nu skaidrības labad tad jāpasaka - skaidrs, ka tieši MU bija slavenākais posms tēva klubu karjerā (8 gadi, 292 spēles) un nav nekāds brīnums, ka tādēļ dēlam, kas tobrīd bija mazs puika, šis klubs ir sapņu komanda.