Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Ziješs vasarā par 40 miljoniem eiro pievienosies "Chelsea"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Ziješs vasarā par 40 miljoniem eiro pievienosies "Chelsea"
Hakims Ziješs. Foto: imago images / eu-images/Scanpix

Anglijas futbola klubs „Cheksea” apstiprinājis, ka panākta vienošanās ar Amsterdamas „Ajax” par Marokas pussarga Hakima Ziješa pāreju. Tā notiks šovasar, jo „Ajax” janvārī vēl nevēlējās šķirties no viena no saviem vadošajiem spēlētājiem.

„Ajax” ir apstiprinājusi, ka ar „Chelsea” noslēgts līgums par transfēru 40 miljonu eiro apmērā, un šī summa dažādu bonusu rezultātā var pieaugt līdz 44 miljoniem eiro. Hakims Ziješs līgumu ar „Chelsea” gan vēl nav noslēdzis un Londonas komandai pievienosies tikai vasarā.

26 gadus vecais Maroka pussargs bija viens no galvenais „Chelsea” trenera Frenka Lampārda mērķiem transfēru tirgū. Ziješs kļuvis par pirmo Lampārda veikto transfēru pēc „Chelsea” transfēru lieguma.

Iepriekš tika baumots, ka „Chelsea” aktīvi interesējas par Edinsonu Kavani no PSG un Drīsu Mertensu no „Napoli”.

Ziješs ir dzimis Nīderlandē un arī pārstāvējis šīs valsts jauniešu izlases, bet vēlāk izvēlējās spēlēt Marokas izlasē, kurā piedalījies 32 spēlēs un guvis 14 vārtus. Ziješs „Ajax” sastāvā spēlē kopš 2016. gada, palīdzējis komandai tikt līdz UEFA Eiropas līgas finālam un Čempionu līgas pusfinālam. Ziješs guva divus vārtus 2019. gada pavasarī ČL pusfinālos pret „Tottenham”, kur viņa komanda tomēr dramatiski zaudēja divu spēļu summā.

Pirms sešiem mēnešiem Ziješs noslēdza jaunu trīs gadu līgumu ar „Ajax”, un Amsterdamas klubs tagad veicis trešo lielo darījumu no sava iepriekšējās sezonas lieliskā sastāva. Iepriekšējā vasarā „Ajax” iekasēja 85 miljonus eiro par Matijsu de Lihtu un 75 miljonus eiro par Frenkiju de Jongu.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/2...

     [+] [-]

, 2020-02-13 17:45, pirms 4 gadiem
Anglijas futbola klubs „Cheksea”

     [+] [-]

, 2020-02-13 17:49, pirms 4 gadiem
Viņi tur Ajaksā nav uzaudzējuši baigi lielos vēderus ar šitādām transfēru summām? Nākamreiz redzēšu lepnu jahtu, padomāšu pie sevis par Ajaksu.

     [+] [-]

, 2020-02-13 17:52, pirms 4 gadiem
mndvolk rakstīja: Viņi tur Ajaksā nav uzaudzējuši baigi lielos vēderus ar šitādām transfēru summām? Nākamreiz redzēšu lepnu jahtu, padomāšu pie sevis par Ajaksu.
Ajax un Nīderlandes eredivisie pati par sevi jau ilgus gadus ir talantu kaltuve. Neskaitāmi futbolisti no turienes ik gadu tik pārdoti. Akadēmijas ar spēcīgas. Nekas pārsteidzošs. Kam piķis ir tie tik ņem.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-13 21:59, pirms 4 gadiem
Teemo rakstīja: Ajax un Nīderlandes eredivisie pati par sevi jau ilgus gadus ir talantu kaltuve. Neskaitāmi futbolisti no turienes ik gadu tik pārdoti. Akadēmijas ar spēcīgas. Nekas pārsteidzošs. Kam piķis ir tie tik ņem.
čalīc no kaut kādas kreipāna pasakau valstības

Ajax nav nekāda talantu kaltuve un veidotāja. vienkārši dārgi nopērk jau labus spēlētājus un daudz dārgāk pārdod.

     [+] [-]

, 2020-02-13 22:18, pirms 4 gadiem
zigiss rakstīja: čalīc no kaut kādas kreipāna pasakau valstības

Ajax nav nekāda talantu kaltuve un veidotāja. vienkārši dārgi nopērk jau labus spēlētājus un daudz dārgāk pārdod.
Iesaku painteresēties par futbolu pirms raksti.
Neskaitāmi talanti no Ned nāk. Sākot ar jaunajiem de Jong un de Ligt priekšgalā turpinot ar van Deiku . Kaut Robben vai Van Persijs utt. Visi sāka karjeras no eredivisie padsmit gados. Un tā vēl ilgi turpināt varētu

     [+] [-]

, 2020-02-13 22:36, pirms 4 gadiem
zigiss rakstīja: čalīc no kaut kādas kreipāna pasakau valstības

Ajax nav nekāda talantu kaltuve un veidotāja. vienkārši dārgi nopērk jau labus spēlētājus un daudz dārgāk pārdod.
labak pie futbola rakstiem nelien, noobs neko nesaprot.