Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" var nodrošināt vietu Elvi līgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Ķekava" var nodrošināt vietu Elvi līgā
"Ķekavas" florbolistiem jāizcīna vēl viena uzvara
Foto: kekavasbulldogs.lv

Šovakar Elvi florbola līgā tiks aizvadīta otrā pārspēle starp "Ķekavas" un "Ogres vilku" komandām. Ja Ķekavas florbolisti savā laukumā svinēs uzvaru, viņi nodrošinās vietu līgā arī nākamajā sezonā.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma Latvijas Florbola savienība (LFS) šosezon lēmusi, ka komandas, kas netiek labāko astotniekā, turpina cīņu tā sauktajā play-out turnīrā par vietas saglabāšanu Elvi līgā arī 2020./21. gada sezonā. Tā, "Ķekava", kas regulārajā sezonā ierindojās desmitajā vietā, šajās pārspēlēs līdz kādas komandas divām uzvarām sacenšas ar "Ogres vilkiem", kas ierindojās vienu vietu zemāk. Abu komandu pirmā cīņa šajās pārspēlēs nespēja radīt vērā ņemamu intrigu, jo "Ķekavas" komanda izbraukuma mačā svinēja graujošu uzvaru ar rezultātu 15:3. Lielisku spēli aizvadīja pieredzējušais Edžus Bunka, kurš ne tikai guva divus vārtus, bet arī izdarīja četras rezultatīvas piespēles, saņemot mača labākā spēlētāja balvu. Tajā pašā laikā jaunais Kristers Babris savu kontu papildināja ar četriem vārtu guvumiem, pirmo reizi karjerā Elvi līgā atzīmējoties ar hat-trick. Tikmēr Ogres komandā divus vārtus guva Markuss Januševskis, bet labākā spēlētāja balva tika Edgaram Birkenfeldam, kuram viena rezultatīva piespēle.

Šovakar spēle sāksies pulksten 20:00. Izcīnot uzvaru, "Ķekava" kā pirmā noslēgs šo sezonu un varēs gatavoties jaunajai sezonai. Ja spēlē uzvarēs Ogres komanda, tad rītvakar turpat Ķekavā komandām priekšā izšķirošā spēle šajā sērijā. Komanda, kas piedzīvos zaudējumu sērijā, sezonu turpinās, sacenšoties ar otra pāra ("Irlava/Avant" – "Bauska") zaudētājiem līdzīgā sērijā.