Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Pavlovska: "Normālās situācijās man nebūtu jāatrodas vārtu priekšā"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pavlovska: "Normālās situācijās man nebūtu jāatrodas vārtu priekšā"
Elizabete Pavlovska
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Pasaules florbola čempionāta ceturtdaļfinālā ar skaistu vārtu guvumu no tuvas distances atzīmējās Latvijas izlases aizsardze Elizabete Pavlovska, kura pēc mača atzina, ka parasti viņa neatrodas tik tuvu sāncenšu cietoksnim.

"Iespējams, kārtīgi neiesildījāmies un nebijām gatavas pretinieču parādītajam meistarības līmenim," vājās spēles sākuma iemeslus sarunā ar Sportacentrs.com meklēja Elizabete Pavlovska, kuras rēķinā šajā mačā viens precīzs raidījums. "Viņas bija gan fiziski, gan tehniski spēcīgākas un mums kā parasti vajadzēja ilgāku laiku, lai iekustētos un sāktu spēlē."

Savus vārtus Pavlovska guva ar metienu no tuvas distances, izmantojot Annas Ankudinovas piespēli. Interesanti, ka abas otro sezonu pārstāv Somijas Elites līgas komandu "SB Rankat"."Redzēju, ka pretinieces mainās, tādēļ devos uz vārtu priekšu. Normālā situācijā man kā aizsardzei parasti nesanāk būt tik tuvu pretinieču vārtiem, it sevišķi pret florbola lielvalstīm. Šoreiz viss izdevās, par ko ir liels prieks." Diemžēl cīņas turpinājumā Ankudinova iedzīvojās savainojumā, kas neļāva atgriezties laukumā: "Neredzēju spēles situāciju un nezinu kas notika. Šodien Anna dosies uz rentgenu un pēc tam būs lielāka skaidrība par viņas veselības stāvokli."

Latvijas izlasei spēle pret Šveici bija piektā piecu dienu laikā, tādēļ jautājām vai spēles beigās nebija atvieglojums, ka beidzot būs klāt viena atpūtas diena: "Domāju, ka neviena no spēlētājām nedomāja par gaidāmo brīvdienu. Gribējām labi nospēlēt un parādīt, ka varam cīnīties pret pasaules TOP-4 komandu. Savukārt nākamajās spēlēs noteikti viegla pastaiga nebūs, gaidām sīvas cīņas par piekto vietu."