Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:810, Did:0, useCase: 3

Helmuts Rodke: Keitas Midltones lūpas (18+)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kaitinošais vārds “sekss” uzpeld rakstā veselas četras reizes. Šī bija pirmā. Tie, kas ir bērni, ja lasīsiet, pirms katras nākamās reizes aizveriet acis un izlaidiet šo vārdu. Savukārt tādi aizkustinoši termini kā “sporta zinātne”, “fiziskā kultūra” vai “miofasciālie meridiāni” vairs neparādīsies... Sporta akadēmijas lieliskie mācībspēki, lūdzu, piedodiet! Šeit ir vienkāršiem vārdiem par to, ko mums savā ķermenī vajadzētu uzpumpēt.

Svētākās ķermeņa daļas

Saukšu secībā no augšas uz leju: lūpas, krūtis, bicepsi, sešpaka ar visu nabiņu (un arī riepiņu), gurniņi, stilbiņi utt. Tās ir tikai dažas no jaukām zonām, ko daudzi no mums vecumā starp 15 un 40 grib uzpumpēt, nopumpēt vai kā citādi transformēt. Sauksim šo procesu par fitnesu. Dažreiz ejot pa ielu, sevišķi vasarā, var ieraudzīt tik “fitas” būtnes, ka pilnīgi grūti noticēt saviem lukturiem. Īpaši sezonas karstumā Dzintaru koncertzāles tuvumā. Liekas, ka pretī nāk Viņa Augstība Photoshop vai kāds androgīns brīnums. Bet patiesībā tas ir forši un tikai izskaistina mūsu pelēcīgo asfaltu un lietaino klimatu. Man patīk.

Man patīk arī, ja meitenēm visas formas ir kā nākas. Mēs visi tiecamies uz iedomātu ideālu, ko sasniegt gan nav iespējams. Daža laba acīmredzami pieliek milzu pūles, lai izskatītos kā Pasaules Čempione Mākslīgajā Skaistumā. Nu vismaz kā Trojas Helēna vai absolūti neganta seksa torpēda. Un gadā viņa tam tērē nelielu bagātību. Gan lūpām, gan matiem, gan ādai.

Daži muskuļi neapšaubāmi ir svētāki par pārējiem. Ja šonedēļ tu slinko, pat smagi slimo, tad bicepsus un presīti tu trenēsi kaut vai pusdzīvs/a. Un vissvarīgākā noteikti ir Dibena Dailes Diena, kad ir seksīgi jātupjas ar stieni uz pleciem, jānoliecas vai jāiet izklupienā ar hantelēm rokās.

Runā, ka sevišķi labs efekts esot, ja pietupienos svarus nelieto vispār un rokas saliek tiranozaura paskatā. Tad ar garantiju parādīsies dramatisks spēks, uzpamps izmēri, un pazudīšot pat sīkākais celulīta pleķītis, ko tavuprāt visi saredz kilometriem tālu (pēc nostāstiem šķiet, ka tas slavenais Gints no modes aģentūras noteikti ir tādu spēju īpašnieks). Lai vai kā, ja vien cilvēks vispār vingro, tas jau ir stilīgi. Pietupieni ar svaru stieni fascinē arī mani, tāpēc es šodien tos darīšu.

Kā čalim zaudēt nevainību

Nē, ne jau prasti piedzirdot klasesbiedreni 14 gados, bet tā eleganti, lai būtu foršas atmiņas abiem… Vai drošākais šī procesa katalizators ir skaisti uzpumpēti bicepsi? Piekrītu, tie neizmērojami uzlabo figūru. Tikai svarīgs ir nevis to absolūtais izmērs, bet gan iespējami lielāka attiecība pret vidukli nabas rajonā, kas arī ir labas V veida augšdaļas pamatā. Vēdera izskats profilā ir diezgan labs mūsu disciplīnas un paradumu nodevējs. Bet pārspīlētu bicepsu izmērs nodod to, cik intensīvi vīrietis par tiem domā.

Zināmā vecumā, kad šie muskuļi vēl neaug, meiteņu simpātijas var iekarot, ja tu vienkārši staigā izmazgātās drēbēs un divreiz dienā iztīri zobus. Bet ko darīt tiem vikingiem, kam nav ne bicepsu, ne sešpakas, ne zobu sukas? Visu mūžu palikt nevainīgiem? Varbūt vienīgais glābiņš ir apmeklēt kādus Mika Ozoliņa “meiteņu copēšanas” kursus un TAD!?

Lai arī visam pamatā ir jaukais gribu-negribu instinkts, meitenes iekāro čaļus vairāk atbildības, humora izjūtas, pelēkās vielas un vitalitātes dēļ. Jā, jā - mūs grib ne jau tāpēc, ka “zini, man šovakar ir jāiet agri gulēt, jo bija smags treniņš un rīt man atkal būs smags treniņš.” Mūsu satriecošajām ir pilnīgi vienalga, cik satriecoši smagu svaru stieni mēs varam pacelt. Samērīga muskuļu masa, presīte un spēks vīrietim ir svarīgas lietas, taču vēl kritiskāk ir vajadzīgas smadzenes un prasmes, kas ļauj uzpumpēt to presīti, kas atrodas makā.

Meitenes, ja jūs sapņojat apprecēt skaistuli, kurš braukā ar Porsche, ikdienā lej betonu un ir vēdera daļā kā Bekhems, tad pateikšu, ka līdzīgi vīrieši eksistē vien tādās filmās kā “Sekss un lielpilsēta” vai fantāzijās. Izskata un veiksmes ziņā tādi modeļi kā Šons O’Prajs, kurš stilīgi pagozējās arī vienā Teiloras Sviftas klipā, apkārt nemētājas. Ja meklējat TIKAI glītu seju, daudz reālāka ir iespēja uzrauties vienkārši uz kādu smuku slaistu ar minimālo algu. Vārdu sakot – daudz vērtīgākas ir ambīcijas un paradums intensīvi mācīties. Dažām jau ar precībām veicas, piemēram, Kembridžas hercogienei, pārējām...

Tuvāk lūpām

Nu ļoti nozīmīgs sejas elements! Atsevišķām daiļavām to piespricēšana jeb uzpumpēšana kā sava veida mutes fitness ir liela prioritāte. Nav noslēpums, ka dažas jaunās modeles ļoti labprāt nopumpētu to 1 tējkaroti tauciņu no katra gurniņa, un iepumpētu lūpās. Vienu karotīti augšā un vienu apakšā.

Kad agri no rīta redzam pēc spriedzes piesātinātas nakts no smalka džipa izkāpjam paburzītu dāmīti ar pamatīgu “pīli”, ko mēs padomājam? Nu laikam jau ka tā ir skolotāja (iespējams pat privātskolotāja kādam nerātnam zēnam, kuru nācās pat saslēgt rokudzelžos). Viņai ir daudz jārunā ar bērniem, tāpēc arī tādi lūpu muskuļi ir izauguši… Un kā mēs zinām, par tik atbildīgu darbu pēc IZM algu reformas valsts mūsu pedagogiem tagad maksā reibinoši labi, un tāpēc viņi var atļauties pirkt dārgus auto un bezkaunīgi šikot.

Keitas (Katrīnas Elizabetes) Midltones lūpām nav ne vainas. Viņa gan acīmredzami nav skolotāja. Vismaz spriežot pēc lūpu izmēra. Taču neapšaubāmi viņa prot ar tām ļoti labi izteikties. Krietni labāk par dažu labu mūsu politiķi. Patiesībā mums nemaz nav nekādas daļas gar viņas lūpām, jo tās ir prinča Viljama ekskluzīvās tiesības. Kad viņš labi uzvedas.

Starp citu, runājot par karjeras izvēli – ja tu esi glīta būtne jau 18+, ja tev šķiet, ka TIKAI milzu lūpas (arī krūtis un dibens) tev nodrošinās spožu nākotni, un, ja tu tā uzreiz nezini, kas ir Keita Midltone – pumpē droši, tā būs pareizā izvēle. Atsevišķās vietnēs 18+ var gūt šāda dizaina iedvesmu.

Labākais sejas/lūpu fitness, ko es zinu, ir runas, izrunas, dikcijas, balss un mīmikas muskuļu vingrinājumi. Viss tas, ko apgūst dziedātāji, ko nedaudziem laimīgajiem māca Kultūras akadēmijā, retos aktiermeistarības kursos un Latvijas Radio runas un dīdžeju kursos ar balss ierakstīšanu studijā Nr. 6. Uzpumpēt savas uzstāšanās prasmes un izskatīties baudāmi auditorijas priekšā ir nenovērtējams ieguvums. Un tas būtu jāprot visiem vidusskolas absolventiem. Ja tu proti un zini ko runāt – vari kļūt pat par valsts prezidenti. Piemērs tālu nav jāmeklē.

Tuvāk patiesībai

Ko ar šo rakstu es gribu pateikt? To, ka ir jāizvēlas īstās prioritātes, jo bieži vien ārēji neredzamais ir vērtīgāks. Ķermenis IR jātrenē. Dabīgā veidā uzpumpēti muskuļi un tīru asiņu daudzums organismā IR veselības pamatā. Un tas mūs glābj daudzos brīžos, kad dzīvē ir melnā josla. Lieli bicepsi ir forši, taču vēl noderīgākas ir čaklas, prasmīgas un gādīgas rokas. Pievilcīgas kājas un brangs Kardashian dibens laikam jau (gaumes lieta) izskatās kārdinoši, bet daudz vērtīgāk ir ar savu pēcpusi varēt noskriet krosiņu, slēpot Alpos, peldēt vai eleganti spēlēt tenisu.

Glītas krūtis ir labi, taču daudz vērtīgāk ir spēcīgas plaušas tajās. Izturība, kas ļauj viegli uzkāpt vismaz 2 km augstā kalnā. Skaistai galvai nav ne vainas, bet ir vēl skaistāk, ja tā ir ne tikai izskatam un ēšanai, bet arī domas asumam.

Un ir vēl viens muskulis, pats svarīgākais, ko ikvienam obligāti vajadzētu savā dzīvē uzpumpēt. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Zinu, ka daudziem no mums ar to viss ir kārtībā. Tie foršie cilvēki, kuri nesen ziedoja Valtera Frīdenberga ārstēšanai Vācijā, to tikai apliecina. Šis muskulis ir sirds.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-22 10:16, pirms 6 gadiem
Virsraksts lika pirmo reizi iegriezties šajā sadaļā. Un nenožēloju!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-22 11:20, pirms 6 gadiem
Pīłknābji nav skaisti, bet nu tas mans viedoklis

  +1 [+] [-]

, 2017-11-22 12:28, pirms 6 gadiem
par kurām lūpām ir runa

     [+] [-]

, 2017-11-22 12:38, pirms 6 gadiem
Virsraksts - pirmais ko atvēru!

easy pārsit Noviku

  +6 [+] [-]

, 2017-11-22 13:18, pirms 6 gadiem
Izlasīju arī tekstu - lielisks smalks daudzšķautņains raksts!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-22 13:47, pirms 6 gadiem
Es bez sajūsmas. Tādu arī negaidīju.
Vēstījuma doma pēc paskaidrojuma saprotama. Bet visa lirika varētu būt vidusskolniekiem domāta.
Staltu stāju!

  +4 [+] [-]

, 2017-11-22 15:12, pirms 6 gadiem
Labi uzrakstīts. Īstā motivācija būt aktīvam atnāk pie lielākās daļas cilvēku salīdzinoši vēlu. Un saprašana par to, ka daudz vērtīgak par uzkačātu bicīti, ir spēt arī pieklājīgā vecumā kopā ar saviem bērniem un mazbērniem izskriet līdzi bumbai, uzkāpt kopīgi kalnā, saskaldīt malkas grēdu utt. Un ja tas viss vēl iepakojas veselīgā ķermenī, kura muskuļi ir foršā tonusā, tad varam cerēt, ka mūsu bērniem un mazbērniem attieksme pret veselību būs riktīgā ātrāk nekā mums pašiem.

  -3 [+] [-]

, 2017-11-22 16:30, pirms 6 gadiem
Visu cieņu Helmutam par padomiem attiecībā uz sportu - ļoti daudz vērtīgas informācijas. Paldies par to! Neskatoties uz to, diez vai vajadzēja iesaistīt attiecību jautājumu šajā rakstā. Uz attiecībām attiecas pavisam citi likumi.

     [+] [-]

, 2017-11-25 17:58, pirms 6 gadiem
Enterfly rakstīja: Visu cieņu Helmutam par padomiem attiecībā uz sportu - ļoti daudz vērtīgas informācijas. Paldies par to! Neskatoties uz to, diez vai vajadzēja iesaistīt attiecību jautājumu šajā rakstā. Uz attiecībām attiecas pavisam citi likumi.
vienīgā nelaime, pārāk liela izplūšana epitetos, metaforās un pers. izteiksmes līdzekļos... varētu 3 rindkopu vietā uzrakstīt vienu, bet fokusētu
iespējams, ka Helmuts baidās, ka jaunietis intensīvu informāciju nemācēs uztvert

  -3 [+] [-]

, 2017-12-04 10:12, pirms 6 gadiem
Visu cieņu daiļliteratūrai un autoram, bet vai tiešām tas ir jāpublicē boksa sadaļā? Būtu pārcēlies uz "ievas stāstiem" vai tamlīdzīgi, ar visiem saviem sirdi plosošajiem rakstiem par neko.