Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rietumi uzvar; MVP tiek Kobem, "triple-double" - Lebronam

Andrejs Siliņš

Rietumi uzvar; MVP tiek Kobem, "triple-double" - Lebronam
Kobe Braienta danks, neskatoties uz Lebrona Džeimsa centieniem bloķēt
Foto: AFP/Scanpix

Ar Rietumu komandas uzvaru pār Austrumiem - 148:143 - noslēgusies ikgadējā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Visu Zvaigžņu spēle Losandželosā pagājušajā naktī. Vērtīgākā spēlētāja tituls tika pasniegts uzvarētāju komandas līderim Kobe Braientam, savukārt Austrumos ar "triple-double" izcēlās Lebrons Džeimss.

Rietumi uzvarēja pirmajās trijās ceturtdaļās, kas ļāva noturēt panākumu arī visā mačā. Kā jau pirms mača puspajokam Austrumu komandas un Bostonas "Celtics" vienības galvenais treneris Doks Riverss solījis, lielākais spēles laiks tika tieši Maiami "Heat" zvaigznei Lebronam Džeimsam, kurš arī nepievīla, sasniedzot "triple-double" rādītājus - 29 punkti, 12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles. Tikpat punktu guva arī Amare Stadamaiers, spēlējot 28 minūtes, bet neviens no "ķeltu" četrinieka nespēlēja vairāk par 21 minūti.

Rietumos labākais punktu guvējs bija "Lakers" zvaigzne un vietējās publikas mīlulis numur viens Kobe Braients, kurš guva 37 punktus un arī izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, tiekot pie MVP jeb vērtīgākā spēlētāja atzinības. 34 punkti jaunās "Thunder" superzvaigznes, pagājušā pasaules čempionāta MVP Kevina Duranta kontā, kuram lielākais spēles laiks Rietumu komandas rindās - 30 minūtes.

"Es jūtu atbildību par to, ka mūs iebalso pieciniekos par mūsu parādīto sniegumu sezonas laikā, kad spēlējam par 100 procentiem. Tieši to pašu līdzjutēji vēlas redzēt, kad ierodamies šeit," pēc sava ceturtā Zvaigžņu spēles MVP titula iegūšanas sacīja Braients. "Viņi grib redzēt cīņu, un to arī centos darīt pats un mudināt savus komandas biedrus. Šī ir mana pēdējā Zvaigžņu spēle savu līdzjutēju priekšā, tāpēc šī ir īpaša izjūta."

Lebrons ar savu "triple-double" kļuva par tikai otro spēlētāju NBA vēsturē, kurš Zvaigžņu spēlē sasniedzis šādus rādītājus, otrs ir Maikls Džordans. "Ja Austrumi būtu uzvarējuši, tad mans komandas biedrs ar savu "triple-double" būtu ticis pie MVP, bet Braients to ir pelnījis," pēc mača sacīja nedaudz potīti atkal savainojušais austrumnieks no Maiami Dveins Veids. Kobem jau pirmajā puslaikā 21 gūts punkts, kas bija puse no Vilta Čemberlena iespētā 1962. gada spēlē sasniegtā rekorda. "Jau no paša sākuma varēja pateikt, ka viņš to vēlas. Viņš nepiespēlēja bumbu nevienam, bet tāds ir Kobe," pēc spēles smaidīja Amare Stadamaiers.

Brīdī, kad pirmās ceturtdaļas vidū Riverss laukumā reizē sūtīja visus četrus bostoniešus, līdzjutēji sajūsmas vietā raidīja svilpienus un ūjināšanu, bet Reja Alena pirmais metiens, kas neskāra pat stīpu, tika sveikts ar gavilēm un ovācijām. Tiesa, ne visi "Celtics" pārstāvji tika izsvilpti - NBA leģenda Bils Rasels tika silti sveikts, kad bijušajam "ķeltu" centram tika pasniegta īpaša balva, savukārt Dolfs Šeizs tika pie apbalvojuma par pirmo gūto punktu NBA Visu Zvaigžņu spēlē pirms 60 gadiem.

1 2 57 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Grrrman

 +13 [+] [-]

, 2011-02-21 09:16, pirms 13 gadiem
Stadamaiers labi pateica par Kobi....iemest all star spelee tik daudz jau savaa zinjaa ir savtigi..paskatoties tajaa komanda divi sameta 30 un vairak.Bet nu kaa ir taa ir

 +16 [+] [-]

, 2011-02-21 09:17, pirms 13 gadiem
Grrrman rakstīja: a ko kobe jau beidz karjeru, ja saka, ka pēdēja zvaigžņu spēle viņam?
savu lidzjuteeju prieksa nedomaju ka tuvakos gados atkal LAL notiks ALL Star game

  +5 [+] [-]

, 2011-02-21 09:25, pirms 13 gadiem
individuālisti sačakarē zvaigžņu spēles garšu...
Slēpts komentārs: Ādams Ludvigs Lēvenhaupts

  +9 [+] [-]

, 2011-02-21 09:28, pirms 13 gadiem
Ādams Ludvigs Lēvenhaupts rakstīja: Tads idiotisms. Tiesnesis vienkarsi notiesaja. Austrumiem ir krietni labaka komanda,ko ari spele pieradija. Tas stulbais tiesnesis svilpa viena virziena. Ja Austrumiem butu vairak dienas sadarbibas slipesanai, butu iznesusi ar vismaz 15pts tos Rietumus. Lebrons labi nokapaja. Esmu parliecinats,ka nakamgad East vinus noteikti iznesis.
Nav jau isti svarigi kurs uzvar tapat tas ir tikai sovs,zel ka DW nelielu traumu dabuja ko nepavisam negribas ASG laika.Bet nu visadi citadi vareja redzet kurs gribeja kompenset sezonas nevaresanu vai ari vajumu ar izcelsanos ASG un kurs speleja kaa spelejis visu sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-21 09:33, pirms 13 gadiem
Ādams Ludvigs Lēvenhaupts rakstīja: Tads idiotisms. Tiesnesis vienkarsi notiesaja. Austrumiem ir krietni labaka komanda,ko ari spele pieradija. Tas stulbais tiesnesis svilpa viena virziena. Ja Austrumiem butu vairak dienas sadarbibas slipesanai, butu iznesusi ar vismaz 15pts tos Rietumus. Lebrons labi nokapaja. Esmu parliecinats,ka nakamgad East vinus noteikti iznesis.
Aizej paraudi spilvenā tagad.

Stoudemire sūrojās, ka Kobe nevienam nepiespēlē tikai piļī pa grozu, neteiksim ka pats būtu bijis labāks, tikai par 6 metieniem un 1 piespēli mazāk.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-21 09:38, pirms 13 gadiem
karpins rakstīja: Aizej paraudi spilvenā tagad.

Stoudemire sūrojās, ka Kobe nevienam nepiespēlē tikai piļī pa grozu, neteiksim ka pats būtu bijis labāks, tikai par 6 metieniem un 1 piespēli mazāk.
Stadamaiers nesurojas jo vinji nebija vienaa komanda,domaju ka vinjs to teica no aizsardzibas point of view,Kobe ar Durantu pa abem izmetusi 18 3pt un gandriz 50 metienus kopa.es saprotu klubos kaa spelee utt jo tur uz vinjiem balstas viss bet nu ALG jau taa ir visi labakie butu vairak uz citiem uzspelejusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-21 10:25, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Tu gribi teikt, ka pārejie netika mest pa grozu? Es jau vairāk redzēju, ka ļoti bieži arī tika piespēlēts Kobem ... Ja jau tik sūri, tad varēja vnk nepiespēlēt.
neteicu ka nemeta bet ja divi samet 30+ un tikai vel 3 ir knapi pari 10 tad tas par ko liecina.Protams Kobem gribejas MVP vismaz kadu pietam majas,jo pedejos divos gados LBJ nocela sezonas MVP un sogad ar diezvai Kobem tas spid bet mana izpraten ASG ir jautriba un ka teikt fun spele bet citi speleja taa it kaa butu paraki par visiem,piemeram KG vispar tik 7min speleja...

  +6 [+] [-]

, 2011-02-21 10:30, pirms 13 gadiem
LBJ ka vienmer normaali noplosiijas! butu east uzvareejushi noteikti dabuutu MVP, bet laikam jau savu majnieku priekshaa west ar kobi bija pelniijushi uzvaret!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-21 10:31, pirms 13 gadiem
Laba spēle! Bet, manuprāt, par daudz tika spēlēts aizsardzībā (tieši pirmajā puslaikā). Es saprotu, ka 2. puslaikā, it īpaši 4. ceturtdaļā svarīga ir aizsardzība, bet ne jau pašā sākumā, kad būtu jārāda šovs. Iepriekšējos gados spēles sākumā varēja redzēt daudz vairāk dankus, alley-oop utt, bet šoreiz tādas epizodes bija visai maz.
Par Kobi - var jau saprast, kāpēc viņš tā centās uzvarēt un sapurināt komandu. Cepuri nost, šī bija viņa spēle.
Austrumiem bija patīkamāks sastāvs, bet rietumiem bija vairāk metēji, kas arī izvilka spēli.
Un jācer, ka ar Wade nav nekas nopietns!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-21 10:35, pirms 13 gadiem
Te vismas tie labākie cīnās par uzvaru,nu Kobe noteikti! Nau tākā KHL zvaigžņu spēlē,kad uz laukuma tiek dzīts "Lunis" un visi priecīgi par to (spēlētāji)! Es tomēr esmu par to lai būtu cīņa par uzvaru,par to jau tie labākie ir tur iebalsoti!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-21 10:39, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: neteicu ka nemeta bet ja divi samet 30+ un tikai vel 3 ir knapi pari 10 tad tas par ko liecina.Protams Kobem gribejas MVP vismaz kadu pietam majas,jo pedejos divos gados LBJ nocela sezonas MVP un sogad ar diezvai Kobem tas spid bet mana izpraten ASG ir jautriba un ka teikt fun spele bet citi speleja taa it kaa butu paraki par visiem,piemeram KG vispar tik 7min speleja...
Un kas tad notika east pusē? LBJ + Amare = 60 punkti ar 40 metieniem un nevienam citam ne vairāk par 14 punktiem. +/- tas pats vien bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-02-21 11:06, pirms 13 gadiem
bilde(mm)

  +2 [+] [-]

, 2011-02-21 12:27, pirms 13 gadiem
girtinsh rakstīja: Un kas tad notika east pusē? LBJ + Amare = 60 punkti ar 40 metieniem un nevienam citam ne vairāk par 14 punktiem. +/- tas pats vien bija.
mja ari fakts tik east puse 5 dzeki savakja 10+,nesaku ka tie meta mazak bet tai pasaa liaka LBJ izdalija 10 piespeles lidz ar to saviem 29pt vinjs pienesa klaat ar piespelem vismaz vel 20 ko guva citi.Es visu saprotu ka zvaigznem jamet utt...bet ja nemaldos tur visas bija zvaigznes,kada lielaka cita mazaka bet tapec jau saucas visu zvaigznu spele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-21 12:38, pirms 13 gadiem
ko jūs raudat, visās pilsētās vienmēr spēlē uz mājnieku, lai tas dabūtu mvp, durants pats pēc spēles teica, ka gribēja lai kobem ir 40, un lebronam ar kobi visvairāk gribās uzvarēt vienam otru tapēc viņi arī vienīgie pilnā nopietnībā spēlē...

     [+] [-]

, 2011-02-21 13:09, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: mja ari fakts tik east puse 5 dzeki savakja 10+,nesaku ka tie meta mazak bet tai pasaa liaka LBJ izdalija 10 piespeles lidz ar to saviem 29pt vinjs pienesa klaat ar piespelem vismaz vel 20 ko guva citi.Es visu saprotu ka zvaigznem jamet utt...bet ja nemaldos tur visas bija zvaigznes,kada lielaka cita mazaka bet tapec jau saucas visu zvaigznu spele
Nu James un Bryants ir divi dažādi spēlētāji ar atšķirīgiem spēles stiliem. Kobe ir izcils punktu guvējs, bet Lebrons ir vairāk daudzpusīgāks.
Vispār, ja skatās statistiku, tad Rietumi dominēja (+11 off bumbas, +12 stl, -5 TO, un +3 bloki)...

  -1 [+] [-]

, 2011-02-21 13:25, pirms 13 gadiem
lupaars rakstīja: ko jūs raudat, visās pilsētās vienmēr spēlē uz mājnieku, lai tas dabūtu mvp, durants pats pēc spēles teica, ka gribēja lai kobem ir 40, un lebronam ar kobi visvairāk gribās uzvarēt vienam otru tapēc viņi arī vienīgie pilnā nopietnībā spēlē...
kāpēc jāraud? varbūt kādam vienkārši besī Kobijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-21 14:33, pirms 13 gadiem
dzīvnieki (Kobe un James)

  +4 [+] [-]

, 2011-02-21 14:59, pirms 13 gadiem
ja atceraties, Kobe pagāršgad nespēlēja, tāpēc viņš sameta pa diviem gadiem. ;D
nu, pasakat, ka nebija KB24 danki smuki, ko?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-21 15:08, pirms 13 gadiem
kobe.james rakstīja: Lebrons nav izcils punktu guvējs? Tak padomā pirms raksti.
Vai es teicu, ka LeBrons nav izcils punktu guvejs? Es teicu, ka vins ir daudzpusigaks ka Kobe.
Lebrons ir izcils, bet pagaidam vins vel nav parsitis Kobi.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-21 15:10, pirms 13 gadiem
kobe.james rakstīja: Lebrons nav izcils punktu guvējs? Tak padomā pirms raksti.
njaaa, skaidrs ar tevi!!! tas ka vins ir daudzpusigs ari nozime ka vins var but punktu guvejs, piespeletajs utt

     [+] [-]

, 2011-02-21 15:14, pirms 13 gadiem
Kobe ir spēlētajs kurš izbauda šo pasākumu, spēlē tiešam skatāmi un ar prieku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-21 15:35, pirms 13 gadiem
LBJ ir pārsitis Kobes (scoring) rekordus tajā laika vecumā ,kurā viš ir patreiz. par to pārsišanu būsi kļūdījies, bet runājot pa spēli... tad tā bija stipri viduvēja. vismaz mājnieks dabūja balvu - pelnītu, atšķirībā no Grifa - kam pat finālā nepienācās tikt . tgd atpakaļ pie sezonas - 2 mēneši un PO

  +1 [+] [-]

, 2011-02-21 15:50, pirms 13 gadiem
ljames237 rakstīja: LBJ ir pārsitis Kobes (scoring) rekordus tajā laika vecumā ,kurā viš ir patreiz. par to pārsišanu būsi kļūdījies, bet runājot pa spēli... tad tā bija stipri viduvēja. vismaz mājnieks dabūja balvu - pelnītu, atšķirībā no Grifa - kam pat finālā nepienācās tikt . tgd atpakaļ pie sezonas - 2 mēneši un PO
Grifins normālus salika.. beidz čīkstēt.. protams neizmantoja visu savu potenciālu, bet stabili..
1 2 57 komentāri