Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Kurš Ņujorku atstās pirmais: Entonijs, Hornačeks vai Džeksons?

Rolands Eliņš

Viedoklis: Kurš Ņujorku atstās pirmais: Entonijs, Hornačeks vai Džeksons?
Karmelo Entonijs un Džefs Hornačeks
Foto: AP/Scanpix

Par viena no NBA bagātākajiem klubiem Ņujorkas "Knicks" dažnedažādajām nedienām pēdējos gados runāts daudz, un arī šosezon pienācis brīdis, kad komandas lielākā zvaigzne ir bez piecām minūtēm atklātā konfliktā ar kluba prezidentu, bet galvenais treneris zaudē kontroli pār komandas ģērbtuvēm. Jau otro gadu visā šajā "Knicks" putrā ir arī Kristaps Porziņģis, kura dēļ Ņujorkas problēmām pastiprinātu uzmanību pievērš arī Latvijā.

Džeksona nedienas ar "Knicks" zvaigzni

Vispirms atgādinot vēl pirms sezonas sākuma rakstīto:

"Džefs Hornačeks kā galvenais treneris nav strādājis ar NEVIENU līgas augstākā līmeņa spēlētāju, ja vien, protams, par tādiem nesāksim uzskatīt Goranu Dragiču un Eriku Bledso. Taču nu Džeksons izvēlējās tieši viņu, lai saliktu kopā Deriku Rouzu un Karmelo Entoniju," šo rindu autors pesimistiski rakstīja pagājušās vasaras jūlijā. "Pieliekam komplektā nepieciešamību turpināt audzināt Porziņģi par nākamo superzvaigni, nevis likt viņam uz tālmetiena līnijas gaidīt Rouza/Melo atspēli, un Hornačeku sagaida smags darbs treniņos ar tāda līmeņa zvaigznēm, pār kurām viņš iepriekš vēl nav bijis noteicējs. Tas ir risks, ka februārī „Knicks” vēl tikai meklēs savu spēli, būs 15-20 uzvaras un ceturto reizi trīs gados nāksies mainīt treneri."

Džeksons trenera atlaišanas vietā vēlas aizmainīt Entoniju

Līdz februārim vēl palikušas divas nedēļas un "Knicks" jau ir tikusi pie 18 uzvarām, taču paredzētās problēmas nav nekur pazudušas. "Knicks" prezidents Fils Džeksons gan šoreiz izvēlējies citu risinājumu, galvenā trenera atlaišanas vietā mēģinot no komandas izstumt Karmelo Entoniju. Drosmīgs solis, to noliegt nevar, taču drosme ne vienmēr ir sinonīms vārdu savienojumam "pareizs lēmums". Taču atlaist Hornačeku 40-50 spēles pēc ilgtermiņa līguma parakstīšana Džeksonam nozīmētu kārtējo izgāšanos galvenā trenera piesaistē, un viņš šo kļūdu neizskatās noskaņots atzīt.

Vēsturei droši tā arī nekad netaps zināms, cik lielā mērā pašreiz notiekošais farss ir Džeksona lēmums un cik lielu lomu uz to atstājis kluba īpašnieka Džeimsa Dolana viedoklis. Taču tas, ka kluba lielākajai zvaigznei, lai aprunātos ar kluba prezidentu, ir jāsarunā īpaša tikšanās, neko labu par iekšējo organizāciju neliecina. Lai situācija būtu vēl dīvaināka, jāatceras, ka tieši sliktu komunikāciju savā starpā Džeksons piesauca kā vienu no iemesliem, atlaižot iepriekšējo galveno treneri Dereku Fišeru.

Džeksons, kā jau parasti, šosezon ar medijiem runā reti, taču, kad ir runājis, nav palaidis garām iespēju veltīt kritiku Entonijam. Vispirms viņš publiski aizrādīja par Entonija tendenci pārturēt bumbu, tādējādi kavējot komandas uzbrukumu, bet pirms dažām dienām publicists Čārlijs Rozens kritizēja Entoniju tik smagi, ka pat norādīja, ka viņa derīguma periods "Knicks" sastāvā ir beidzies. Lai arī Rozens pats to noliedz, reti kurš NBA apskatnieks šaubās, ka viņa kā Džeksona laba drauga publikācija neatspoguļo "Knicks" prezidenta viedokli.

Tikšanos ar Džeksonu Entonijs panāca, un, saskaņā ar ESPN ziņoto, Džeksons atkārtoja viņam jau iepriekš vasarā uzdoto jautājumu, kuru normālu attiecību gadījumā nemaz nevajadzētu vaicāt, proti, vai Melo vēlas palikt "Knicks"? Protams, Džeksonam būtu daudz izdevīgāk, ja Entonijs pats pieprasītu maiņu un atbrīvotu Džeksonu no atbildības nastas. Taču lieta arī tāda, ka Entonijs nav nekāds muļķis un Ņujorka ir viņa mājas, ko viņš netaisās atstāt. Tieši tāpēc arī Entonijam ir veto tiesības uz jebkuru maiņu, kurā viņš iekļauts.

Entonija potenciālās maiņas varianti - visi mazticami

Kas notiktu, ja pēc Džeksona nākamā jautājuma, vai Melo tiešām negrib labāk uzspēlēt kaut kur citur, Entonijs atbildētu pozitīvi? Tas pats Rozens raksta, ka Entonijs pieņems maiņu tikai uz "Clippers" vai "Cavaliers", kur spēlē attiecīgi viņa draugi Kriss Pols un Lebrons Džeimss. Šādu darījumu realizēt nav īpaši reāli. Reālāk to būtu paveikt ar "Celtics", "Raptors" un "Wizards" komandām.

"Raptors" un "Celtics" būtu ieinteresētas papildināt sastāvu ar vēl vienu stabilu punktu guvēju, jo uzskata, ka tieši tas nepieciešams, lai sacenstos ar "Cavaliers" Austrumu konferencē un tēmētu uz čempiones titulu. Labāku maiņas darījumu Ņujorkai varētu piedāvāt Bostona - tiek ziņots, ka "Celtics" izskatītu (nevis piekristu, bet tikai izskatītu) variantu maiņā iesaistīt universālo uzbrucēju Džā Krauderu un Amīra Džonsona un Jūnasa Jerebko līgumus, kuri šosezon beigsies, kā arī 2018. gada drafta pirmo izvēli. Bostonai ir arī divas iemainītās drafta izvēles no "Nets", taču tās "Celtics" GM Denijs Eindžs netaisoties nevienam atdot. Tāpat jāuzsver, ka Entonijs tieši Bostonas komandu jau kopš bērnības iekļāvis savā antipātiju sarakstā.

Principā Džeksonam jāapzinās, ka Entonija 25 miljonus vērto līgumu šobrīd izdevīgi aizmainīt nevarētu pat tad, ja Karmelo tam piekristu. "Knicks" vadībai vajadzētu stāvēt un krist par savu zvaigzni, kurai paši iedeva piecu gadu līgumu par 125 miljoniem, nevis veicināt visiem zināmas iekšējās nesaskaņas un komandas garu graujošos spekulācijas. Un gluži iespējams, ka pēc Džeksona iepriekšējām neveiksmēm Dolans arī nolemj to darīt, jo NBA pasaulē pat tik leģendārs treneris kā Džeksons nav pasargāts no darba uzteikšanas.

Entonijs, lai arī šosezon nespēlē lieliski, nav pelnījis izmešanu no komandas

Entonijs, protams, ir lielā mērā atbildīgs par "Knicks" slikto sniegumu. Var piekrist, ka viņam savā ziņā trūkst uzvarētāja un čempiona psiholoģijas, viņš mēdz pasīvi spēlēt aizsardzībā, tāpat arī 32 gadu vecumā Entonijs vairs nav tik izcils punktu guvējs kā iepriekš. Var saprast, kādēļ līdzjutēji Latvijā vaino Entoniju komandas un Kristapa Porziņģa neveiksmēs un viņa aizmainīšanu uzskatītu par otrajiem Ziemassvētkiem, taču šo rindu autors vēlas atgādināt, ka tieši Karmelo sniedza būtisku atbalstu Porziņģa sekmīgai ienākšanai NBA. Trāpot metienus vai netrāpot, dalot piespēles vai nedalot, Entonijs tik un tā piesaista pretinieku aizsardzības galveno uzmanību un uzņemas atbildību par komandas panākumiem un neveiksmēm. Ja viņš tiks izstumts no komandas, liela daļa no tā velsies pār 21 gadu vecā Porziņģa pleciem.

Turklāt Džeksona attieksme pret Entoniju ne tuvu nav godīga. Kā raksta ESPN žurnālists Īens Beglijs, "Entonijs pelnījis labāku izturēšanos. Viņš ir "Knicks" seja jau sešus gadus un ir pārstāvējis organizāciju kā īsts profesionālis. Viņa lojalitāti komandai nevajag apšaubīt. Entonijs nav sarūpējis komandai nekādas ar basketbolu nesaistītas problēmas un pašlaik notiekošo drāmu uztvēris ar atzīstamu pašsavaldību." Taču Beglijs arī nekautrējas norādīt uz acīmredzamo - Entoniju un Džeksonu par draugiem "Knicks" organizācijā neviens nesauc jau labu laiku un viņu sadarbība diemžēl iegājusi pēdējā fāzē, un ilgi abi vienā komandā, visticamāk, nepaliks.

Trenera nedienas ar sastāva izvēli

Pārspīlēti lielais Porziņģa spēles laiks

Kristaps Porziņģis tikmēr janvārī it kā nelielas traumas dēļ izlaidis jau septiņas spēles. Ļoti cerams, ka drīz viņš atgriezīsies laukumā un "Knicks" būs mācījusies no savām kļūdām, jo arī Porziņģa Ahilleja cīpslas sāpju sakarā ir vēlme teikt "Knicks" vadības un treneru virzienā "Nu paši vainīgi!". Pirms traumas gūšanas Porziņģis tika nostrādināts pēc pilnas programmas, kas, nevar noliegt, deva "Knicks" uzvaras. Porziņģis pats vēlas spēlēt pēc iespējas vairāk un droši vien neiebilda, kad Džefs Hornačeks viņu sūtīja laukumā uz 40 un vairāk minūtēm. 21 gadu vecam spēlētājam vēlme darīt visu un pēc iespējas vairāk ir ne tikai piedodama, bet arī labi saprotama. Par treneru kolektīvu to teikt nevar.

Decembra pirmajās 11 spēlēs "Knicks" uzvarēja septiņas reizes. Tas ir ļoti labi. Ļoti slikti ir tas, ka netika piedomāts pie Porziņģa spēles laika, un viņš vidēji spēlē laukumā tika noturēts 36 minūtes, kas bija viens no lielākajiem rādītājiem visā līgā un lielākais starp vismaz 2.12cm jeb septiņas pēdas gariem spēlētājiem. Tikai seši garie NBA spēlētāji laukumā bija vairāk par vidēji 30 minūtēm, un vai tiešām "Knicks" treneriem bija pamats domāts, ka teicami spēlējošais, bet joprojām jaunais Porziņģis ir divreiz izturīgāks par sevi norūdījušiem centriem, kā piemēram, Jonu Valančūnu (25 minūtes), Taisonu Čendleru (27 min.) vai Nikolu Vučeviču (28.1). Pat traumu mocītā "Heat" savu lielāko vilcēju Hasanu Vaitsaidu izmantoja mazāk (35.3min.) nekā "Knicks" sūtīja laukumā Porziņģi, kamēr aktīvi spēlējošais Kails O`Kvins šosezon laukumā ticis tikai vidēji 15.4 minūtes. Tā bija uzprasīšanas uz problēmām, un problēmas tika saņemtas.

NBA garo (virs 2.12m) spēlētāju spēles laiks decembrī

V.SpēlētājsVec.KomandaMinūtes
1.Kristaps Porziņģis21Knicks35.9
2.Karls Entonijs Taunss21T-Wolves35.5
3.Rudijs Gobērs24Jazz35.5
4.Hasans Vaitsaids27Heat35.3
5.Marks Gazols31Grizzlies33.9
6.Bruks Lopess28Nets30.2
7.Robins Lopess28Bulls28.6
8.Koudijs Zellers24Hornets28.3

Nepareizo spēlētāju nosēdināšana rezervē un Hornačeka autoritātes trūkums

Kad Porziņģis atgriezīsies laukumā, Hornačeks esot gatavs domāt par viņa iespēlēšanu sākumsastāvā kā centra uzbrucēju. Porziņģa neparastā uzbrukuma arsenāla dēļ tas viņam varētu sniegt jaunas priekšrocības, bet aizsardzībā... nu, "Knicks" tik un tā šobrīd aizsardzībā pārsvarā nespēlē, līdz ar to Porziņģa potenciālās grūtības postā pret līgas smagākajiem centriem diez vai būs lielākā problēma.

Taču šeit parādas cita problēma - jau pret "Hawks" pēkšņi rezervē tika nosēdināts Kortnijs Lī, bet Porziņģis kā centrs nozīmētu Žoakima Noā izstumšanu no pamatsastāva. Lī un Noā šovasar noslēdza četru gadu līgumus par attiecīgi 50 un 72 miljoniem dolāru, bet pēc nieka 40 spēlēm Hornačeks abus jau vairs neuzskata par stabiliem pamatsastāva spēlētājiem. Lī, kurš "Knicks" neveiksmju sērijā noteikti nav pamatsastāva lielākais grēkāzis, sevis nolikšanu rezervē aiz šosezon 66 punktus guvušā Rona Beikera neuztvēra īpaši priecīgi. Viņš sociālajos tīklos publicēja attēlu no populārās komēdijas "Stulbs un vēl stulbāks", ko vēlāk gan paskaidroja nevis kā apvainojumu trenerim Hornačekam, bet gan vienkārši sava garastāvokļa izpaušanu.

Ja Lī tomēr pārdomāja un tiešu karu trenerim nepieteica, attiecīgo attēlu izdzēšot, tas nenozīmē, ka Hornačeks pilnībā kontrolē savu komandu. Mačā pret "Hawks" viegli bija pamanāmi brīži, kad pēc trenera emocionālajiem uzsaucieniem Derikam Rouzam un Kailam O`Kvinam nesekoja cieņas pilnas atbildes. Rouzs sāka kliegt pretim un aprimās tikai pēc Entonija iesaistīšanās, kamēr O`Kvins vairākas sekundes dusmīgi nolūkojās trenerī.

Tas pats Rouzs, kurš neuzskatīja par vajadzīgu galveno treneri kaut vai ar trīs vārdu īsziņu painformēt par savu neierašanos uz spēli, pirms pāris dienām medijiem pašapzinīgi klāstīja, kā aicinājis Hornačeku pievērst lielāku uzmanību spēlētāju pašatdevei aizsardzībā un treniņos. Aicinājums pats par sevi nav slikts, taču apšauba trenera autoritāti un publiski nebija jāizpauž.

Hornačeks vēl nav tāda kaluma un personības treneris kā Gregs Popovičs vai Doks Riverss, taču tāpat bija dīvaini redzēt, kā pēc visiem Rouza izgājieniem rezervē tiek nosēdināts Lī, lai gan treneris pats jau ilgāku laiku sarunās ar medijiem nebija sajūsmā par Rouza vienveidīgo uzbrukuma veidošanu un atdevi aizsardzībā. Taču, ja Rouzs un Entonijs lielāko daļu uzbrukumu noslēdz ar apspēlēšanu viens pret vienu, tad vieta diskusijai, vai tā ir spēlētāju individualitātes vai trenera ideju trūkuma vaina. Hornačeku aizstāvot, jāpiekrīt, ka izmaiņas taktikā nepieciešamas un meklēt pareizo virknējumu no pieejamā sastāva nav sliktākā doma. Taču Ņujorkas mediji norāda, ka Hornačeka ietekme komandas ģērbtuvēs krītas. Tieši tas notika arī pirms viņa atlaišanas no Fīniksas, kur turklāt lielu ambīciju zvaigžņu bija krietni mazāk. Liela atšķirība gan tā, ka Fīniksas problēmas atšķirībā no milzīgās Ņujorkas īpaši daudzus neinteresēja.

"Knicks" nākotnes krustceles - vēl ir iespēja izglābt sezonu

Par Hornačeka atlaišanu pašlaik runāts netiek. Kā jau minēts, Džeksons to diez vai var atļauties, turklāt maz ticams, ka "Knicks" nāks par labu atkal pagaidu galvenā trenera pienākumus uzticēt Hornačeka palīgam Kurtam Rembisam. "Knicks" nepieciešams sagaidīt sastāvā atpakaļ Porziņģi, beigt dīvaino spēlēšanos ap Entonija aizmainīšanu un uzlabot viņa, Rouza un citu perimetra spēlētāju pienesumu aizsardzībā vismaz līdz viduvējam līmenim.

Jo, lai arī "Knicks" basketbola kvalitātes ziņā janvārī ar pāris izņēmumiem ir dziļā purvā, kopvērtējumā situācija ne tuvu nav bezcerīga. Konferences piektajā vietā esošajai "Wizards" ir tikai par trim uzvarām vairāk un dažu labu spēļu sērija var atgriezt "Knicks" izslēgšanas spēļu pozīcijā jau pirms Zvaigžņu spēles. Priekšā gan sarežģīts spēļu kalendārs, bet ne bezcerīgs. Nākamā patiešām mazcerīgā spēle pēc šonakts dueļa pret "Celtics" Ņujorkai būs tikai ceturtajā februārī pret "Cavaliers".

Teorētiski "Knicks" ir ļoti stabilā situācijā - Entonijam ir līgums līdz 2019. gadam, tāpat kā Hornačekam un Džeksonam, teorētiski ir pieejams sastāvs, kas pagaidām izticis bez lielām traumām un talanta ziņā var spēkoties par vietu tūlīt aiz NBA elites, un arī 18 uzvaras 42 spēlēs teorētiski nav nemaz tik slikts rādītājs. Taču tikpat labi, ja netiks risinātas pašreizējās problēmas, Porziņģis par debiju "play-off" varēs aizmirst jau pavisam drīz un, kas zina, nākamo sezonu uzsākt jau atkal pilnīgi jaunā sastāvā un ar jaunu treneri. Un kas zina, varbūt Entonija-Džeksona nelāgais piemērs liek arī Porziņģim un viņa aģentiem aizdomāties, vai "Knicks" ir tā vislabākā vieta, kur cīnīties par NBA virsotnēm.

"Knicks" (18-24) nākamo spēļu kalendārs

DatumsKomanda (Bilance)Vieta
19.01Celtics (26-15)viesos
20.01Wizards (21-19)mājās
22.01Suns (13-28)mājās
24.01Pacers (21-19)viesos
26.01Mavericks (14-27)viesos
28.01Hornets (20-21)mājās
29.01Hawks (24-17)viesos
01.02Wizards (21-19)viesos
02.02Nets (8-33)viesos

Izmantotie resursi:
NBA.com
End appears near for the Phil Jackson-Carmelo...
Knicks players are quickly turning on Jeff...
Courtney Lee posts revealing ‘Dumb and...

Kurš, jūsuprāt, pirmais atstās (vai tiks palūgts atstāt) Ņujorkas komandu?

  • 62

  • 128

  • 527

  • 155


1 2 3 84 komentāri

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:37, pirms 7 gadiem
Hornijs stabili

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:45, pirms 7 gadiem

  +4 [+] [-]

, 2017-01-18 17:46, pirms 7 gadiem
Man jau liekas,ka komandu butu jaatstaj Dzeksonam,nu nerulle tas trijstura uzbrukums!!!Hornaceks un Melo,lai paliek....Vel no komandas butu jaatsija NOAH yn ROZE!!!!

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:53, pirms 7 gadiem
Droši vien, ka Rouzs. Vai arī Rambo. Džeksonam nav ne vainas. Hornačekam ir gana liela brīvība un Melo ir tikai sava likteņa noteicējs.

 +14 [+] [-]

, 2017-01-18 17:55, pirms 7 gadiem
Paldies par rakstu

     [+] [-]

, 2017-01-18 17:57, pirms 7 gadiem
NOA Rose AR Melo PRET visiem pārējiem

  +2 [+] [-]

, 2017-01-18 18:00, pirms 7 gadiem
Droši vien, ka tā pagaidām nenotiks, bet sāk likties, ka Porziņģim būtu labi spēlēt citā komandā.

  +7 [+] [-]

, 2017-01-18 18:01, pirms 7 gadiem
Trīs punktu plāns. 1. Dolanu nomainīt pret Juri Savicki. 2. Komandu pārdēvēt par New York Gazprom. 3. Uzstādīt mērķi - čempiona gredzeni jau šogad.

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:02, pirms 7 gadiem
Filam šogad līgums nebeidzas? Atlaist kārtējo treneri, turpinot maksāt iepriekšējam (/-iem?) liekas pastulbi.
edit: Filam ir iespēja atteikties no līguma šovasar vai vilkt līdz 2019. vasarai. tātad var krist visādi

 +10 [+] [-]

, 2017-01-18 18:04, pirms 7 gadiem
Pirmkārt, no kurienes raksta autors ir ņēmis to, ka Latvijas lielākā līdzjutēju daļa zaudējumos vaino Melo? No Sportacentrs NBA komentāru sadaļas, kur 90% (vai reizēm pat vairāk) ir 2-3 slimu cilvēku n-tie komentāri?
Otrkārt, ir labi būt gudram pēc kaujas. Tas es par Porziņģa minūtēm un traumu. Viņš, protams, ir unikāls (auguma ziņā), bet no otras puses kad tad vēl maukt uz pilnu klapi, ja ne jaunībā? Nav tak runa par 18gadīgu puišeli. Vai samazinot laiku par minūti vai divām vai desmit autors un arī jebkurš cits var apgalvot, ka šādas Ahileja traumas nebūtu?
Treškārt, Melo ir problēmas aizsardzībā ar ārējās līnijas segšanu. Cik esmu spēles redzējis, tad pie groza aizsardzībā Melo īstenībā izskatījās ļoti labi. Postā viņu reti kurš var iespiest. Tāpēc spēle kā 4 nr pie mūsdienu basīša tendencēm varbūt arī nebūtu tā sliktākā ideja. Cita lieta kas notiktu ar Porziņga veselību, jo tomēr cīņa ar citiem centriem varētu būt nogurdinošāka un traumatiskāka.
Ceturtkārt, kad Knicks ganījās ap 3 vietu konferencē redzēju pāris spēles, īstenībā basīts bija pat diezgan skatāms. Nevar salīdzināt ar sezonas sākumu un pēdējo mēnesi, kad Kristapam ir trauma. Protams līdz Cavs-Warriors līmenim kā līdz mēnesim, bet tomēr...

  +1 [+] [-]

, 2017-01-18 18:14, pirms 7 gadiem
Šo komandu nekas nevar izglābt kamēr Lielais EGO Melo spēlēs tur

  +1 [+] [-]

, 2017-01-18 18:24, pirms 7 gadiem
Roze jāmaina prom! No Noaha kaut kā jātiek vaļā. Rozi+noah pret Dragichu+Bosh.
Ar noteikumu, ka Bosh jūtas vesels un vienu sezonu vēl nospēlē!

  +4 [+] [-]

, 2017-01-18 18:25, pirms 7 gadiem
Gan rouzs ar melo, gan treneis, gan vadība, visi viņi tur huiņas taisa.

  +4 [+] [-]

, 2017-01-18 18:32, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Roze jāmaina prom! No Noaha kaut kā jātiek vaļā. Rozi+noah pret Dragichu+Bosh.
Ar noteikumu, ka Bosh jūtas vesels un vienu sezonu vēl nospēlē!
Bosh vairs nekad nespēlēs basi profesionāli taka šis treids ir galīgi garām bet piekritīšu ka no tiem abiem ir jātiek vaļā

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:38, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Roze jāmaina prom! No Noaha kaut kā jātiek vaļā. Rozi+noah pret Dragichu+Bosh.
Ar noteikumu, ka Bosh jūtas vesels un vienu sezonu vēl nospēlē!
To pasu saku,ka jatiek no NOAH vala,bet kurs vinu nems ar tadiem statiem par 18 miljoniem sezona!!!!

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:38, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: Bosh vairs nekad nespēlēs basi profesionāli taka šis treids ir galīgi garām bet piekritīšu ka no tiem abiem ir jātiek vaļā
Pirms sezonas viņš teica, ka vēl grib spēlēt.

  +5 [+] [-]

, 2017-01-18 18:39, pirms 7 gadiem
Jāmaina Karmelo prom, faniem tas var nepatikt, bet komā jābūvē no jauna, pirms dažiem gadiem, kad Warriors izvēlējās aizmainīt tā brīža komandas līderi, visi kritizēja GSW vadību, bet tgd, kad ir rezultāts, visi aizmirsa, ka Elisu aizmainīja un sākās komandas augšup ceļš.

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:42, pirms 7 gadiem
Ginobili rakstīja: Jāmaina Karmelo prom, faniem tas var nepatikt, bet komā jābūvē no jauna, pirms dažiem gadiem, kad Warriors izvēlējās aizmainīt tā brīža komandas līderi, visi kritizēja GSW vadību, bet tgd, kad ir rezultāts, visi aizmirsa, ka Elisu aizmainīja un sākās komandas augšup ceļš.
Augšup ceļš sākās, kad GSW piesaistīja Iguodalu un vēlāk atskārta, ka uz beņķa sēž vēlviens kaplis Grīns,kas iedeva otro grūdienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:50, pirms 7 gadiem
5 lietas, kas būtu jāzin pirms šī vakara spēles -> Kristaps Porzingis fan page

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:50, pirms 7 gadiem
Vienozimigi Melo ir jadod prom !!
Ja nebus Roze NY tad ta komanda bus vel lielaka d*rsa ka tagad .

  -1 [+] [-]

, 2017-01-18 18:53, pirms 7 gadiem
XMARTINSLV rakstīja: Vienozimigi Melo ir jadod prom !!
Ja nebus Roze NY tad ta komanda bus vel lielaka d*rsa ka tagad .
Pffff nah to ROzi,Baker daudz labaku sniegumu rada!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-18 18:55, pirms 7 gadiem
Rose un Melo saņem 20 mil pa sezonu, Hornaceks viņus neatsēdinās, tāpēc meklē citus variantus. Noah gan būtu uz soliņa jaliek, pat lay up iemes nevar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-18 18:56, pirms 7 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Rose un Melo saņem 20 mil pa sezonu, Hornaceks viņus neatsēdinās, tāpēc meklē citus variantus. Noah gan būtu uz soliņa jaliek, pat lay up iemes nevar.
Melo 25,NOAH 18,ROzei ja nekludos ari 18!!!Vienigais kas kautcik atstrada savu ligumu ir melo,bet ar par 25 citroniem sezona vinam ir jabut krietni labakam!!!

  -3 [+] [-]

, 2017-01-18 18:57, pirms 7 gadiem
"Knicks" prezidents Fils Džeksons gan šoreiz izvēlējies citu risinājumu, galvenā trenera atlaišanas vietā mēģinot no komandas izstumt Karmelo Entoniju ...

tālāk nelasīju, ja autors nav KP slepenais draudziņš, tad te viss ir paša sapņu rezultāts, viedoklis džekam var būt tikai par citu ekspertu viedokļiem .. protams uz papīra smuki sanāk būt gudrākam par Hornačeku un Džeksonu kopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-18 19:00, pirms 7 gadiem
Filam tagad ne līdz Knicks problēmām, Maģiskais vairāk rūp

Los Angeles Lakers co-owner Jeanie Buss meets...

     [+] [-]

, 2017-01-18 19:01, pirms 7 gadiem
HMB-HMB7 rakstīja: Noa ir basketbola paarpratums!!! Eiropaa jebkursh centrs no CSKA,REAL,Barsas,Fener utt ir 5x labaks bet pelna 30x mazak
Seit tiesam tev piekritu...par 18 citroniem sezona centrs kurs nevar iemest ne sodu ne pustalo....KAm tads vajadzigs,uz nakosajam 4am sezonam ieskaitot so,konkrets ieberziens,jo neviens tak vinu nenems uz mainu!!!Ta ka vinjsh paliks komanda un turpinas to gremdet,jo par to naudu var iegadaties ko daudz daudz labaku!!!Tas pats Lopezs bija labaks par NOAH un ari kvinns ir labaks par NOAH kaut sanem tikai 5 citronus sezona!!!Nu kur sita var iegrabties!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-18 19:05, pirms 7 gadiem
HMB-HMB7 rakstīja: Iegrabties vel taa, bet kaa NBA spechuki vinam noteikusi to vertibu taaadu??? Speletajs VISPAR bez metiena, pat aizsegus nejedz likt, vienmer foulus paris savaca pa speli
Bez tam iedankot arii nevar!!!

aakstu bars tie NBA
Ar jaunajiem algu grieztiem loti daudz NBA lielmeistari ir konkreti parverteti!!!NOAH ir izdevies kautkas lidzigs tam,ko izdarija musu pasu Andza,apcakareja visus!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-01-18 19:07, pirms 7 gadiem
Džeksons un Rouzs prom un būs stipri labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-18 19:07, pirms 7 gadiem
HMB-HMB7 rakstīja: Iegrabties vel taa, bet kaa NBA spechuki vinam noteikusi to vertibu taaadu??? Speletajs VISPAR bez metiena, pat aizsegus nejedz likt, vienmer foulus paris savaca pa speli
Bez tam iedankot arii nevar!!!

aakstu bars tie NBA
Agrāk jau pedere bija, tagad ar traumām avīzi apakšā palikt nevar Noham lecot. Saprastu, ja iepriekšējā sezonā Noah būtu spridzinājis, bet defa specs viņš jau sen vairs nav, nav tas asums,kas bija. Iepriekšējā sezonā 4pt un paraksta pa 18citroniem, tad jau AB būtu piedāvājuši, viņš pa 10 atvilktos. Noah šosezon ir divas spēles labi nospēlējis pret Memfisu, kur Gazolu apturēja un vēl viena, un par to tāda nauda.
1 2 3 84 komentāri