Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: "Knicks" mānīgais optimisms – Džeksons riskē, Hornačeks zaudē?

Rolands Eliņš

Viedoklis: "Knicks" mānīgais optimisms – Džeksons riskē, Hornačeks zaudē?
Fils Džeksons un Džefs Hornačeks
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis jau pirmajā NBA starpsezonā spiests izbaudīt „Knicks” ierasto situāciju – jauns galvenais treneris, nomainīta vairāk nekā puse sastāva, ieradušās riskantā kondīcijā esošas zvaigznes, tiek sniegtas iespaidīgas cerības un solījumi, ka beidzot viss notiek uz labu. „Knicks” to visu pieredz gadu no gada, un arī šoreiz risks izgāzties ir liels.

ESPN vēsta, ka „Knicks” prezidents Fils Džeksons jūnijā esot ticies ar Karmelo Entoniju, kuram vaicājis, vai Melo ir apmierināts ar komandas attīstības tempu. Tika saņemta atbilde, ka 32 gadus vecais Entonijs īpaši ilgi gaidīt nevar, un Džeksons kopā ar „Knicks” vadību esot sācis spert soļus attiecīgajā virzienā. Pirmais solis bija Derika Rouza iemainīšana, kam sekoja brīvo aģentu Žoakima Noā, Kortnija Lī, Brendona Dženingsa piesaistīšana, kā arī līgumi ar pagājušās sezonas rezervistu Lensu Tomasu, Kristapa Porziņģa spāņu draugu Villiju Ernangomesu, lietuvieti Mindaugu Kuzminsku un šovasar nedraftēto Māršalu Plamlī.

Pazīstami uzvārdi, potenciāli talanti, kas pielikti klāt superzvaigznei Karmelo un latviešu sensācijai Porziņģim. Nav brīnums, ka Fils Džeksons piesauc „gatavi uzvarēt jau tagad” attieksmi, bet Ņujorkas mediji spekulē, ka „Knicks” būs starp Austrumu konferences „Top 4” komandām. Varbūt arī būs, kurš gan šobrīd var to absolūti noliegt? Taču grūti nepamanīt, ka Džeksons atkal ir uzņēmies milzu risku, par kuru atkal atbildību, visticamāk, nāksies uzņemties citam, tāpat kā iepriekš to darīja trenera amatā ieceltais Deriks Fišers.

Protams, runa ir par jauno galveno treneri Džefu Hornačeku. Par iesācēju viņu nedrīkst saukt, jo divas sezonas pavadītas „Jazz” treneru kolektīvā, bet divarpus sezonas vadīta Fīniksas „Suns”. Taču Hornačeks Fīniksai sagādāja tikai vienu – pašu pirmo – sezonu, kad tik un tā „play-off” netika sasniegts. Brīdī, kad „Suns” viņu atlaida, komanda bija skandālu un nesaskaņu krustugunīs un starp līgas vājākajām komandām, un klīda runas, ka spēlētāji gluži vienkārši vairs neklausa Hornačeku.

Hornačeks kā galvenais treneris nav strādājis ar NEVIENU līgas augstākā līmeņa spēlētāju, ja vien, protams, par tādiem nesāksim uzskatīt Goranu Dragiču un Eriku Bledso. Taču nu Džeksons izvēlējās tieši viņu, lai saliktu kopā Deriku Rouzu un Karmelo Entoniju. Karmelo savā 13 sezonas ilgajā karjerā vienreiz jau spēlējis ar saspēles vadītāju, kurš teorētiski ir lielāka zvaigzne nekā viņš, proti, pirms astoņiem gadiem ar Alenu Aiversonu. Divās sezonas Denverā pieredzējušā trenera Džordža Kārla vadībā Aiversons un Entonijs katrā spēlē kopā meta 50 punktus, tika pie 95 uzvarām un „play-off” bilances 1-8, plānotās virsotnes ne tuvu nesasniedzot.

Un Entonijs vairs nav 25 gadus vecs, un Rouzs šobrīd nav nekāds Aiversons, turklāt viņam jau Čikāgā bija grūtības sadalīt pienākumus un bumbas kontroli ar Entonija pozīcijā spēlējošo Džimiju Batleru, kurš Rouza traumu laikā izauga par komandas īsto zvaigzni. Pieliekam komplektā nepieciešamību turpināt audzināt Porziņģi par nākamo superzvaigni, nevis likt viņam uz tālmetiena līnijas gaidīt Rouza/Melo atspēli, un Hornačeku sagaida smags darbs treniņos ar tāda līmeņa zvaigznēm, pār kurām viņš iepriekš vēl nav bijis noteicējs. Tas ir risks, ka februārī „Knicks” vēl tikai meklēs savu spēli, būs 15-20 uzvaras un ceturto reizi trīs gados nāksies mainīt treneri.

Pirms sešiem gadiem „Knicks” jūlijā saviem faniem apsolīja atgriešanos NBA saulītē – par 100 miljoniem dolāru uz piecām sezonām tika nolīgts Amāre Stademairs, izcili atlētisks, bet traumatisks uzbrucējs. Pat negribas atgādināt, kas no tā visa sanāca. Šobrīd 50-100 miljonu līgumi NBA tiek dalīti pa labi un pa kreisi, taču vēsture Ņujorkā atkārtojas. Rouzs, Dženingss un Noā pagājušajā sezonā kopā izlaida 103 spēles. Turklāt ne Rouzs, ne Dženingss pēc smagajām traumām vairs nav parādījuši tik augstvērtīgu sniegumu kā iepriekš, bet Noā „Bulls” sastāvā vairs pat netika pamatsastāvā. Uz šī fona Entonija ceļgalu problēmas vairs netiek pieminētas, taču tas nenozīmē, ka tās ir pazudušas, turklāt Entonijs apņēmies starpsezonu izmantot dalībai olimpiskajās spēlēs, nevis visu uzmanību veltīt NBA pirmssezonas darbiem. Atkal liels risks, ka sezonas vidū 2-3 no četriem pieminētajiem nevarēs palīdzēt komandai, bet sapulcinātās rezerves pagaidām ir patiešām tikai rezerves.

„Tā ir situācija, kurā risks attaisno potenciālos ieguvumus. Mēs apzināmies savainojumu riskus” norādīja Džeksons, kurš arī nevēlējās apsolīt, ka komanda iekļūs izslēgšanas spēlēs, taču neslēpa, ka sagaida šādu panākumu. „Knicks” ģenerālmenedžeris Stīvs Milzs savukārt teica: „Jā, mums ir sastāvā puiši, kuriem iepriekš bijušas ilgstošas traumas un kuri ir ar traumatisku slavu. Taču uzskatām, ka esam savākuši pietiekoši „dziļu” sastāvu, un jūtamies pārliecināti par savām spējām izturēt šo sezonu un būt konkurētspējīgai komandai.”

Tas viss izklausās skaisti jūlijā, un vismaz 25 citas NBA komandas šobrīd saka ko līdzīgu. Bet atšķirībā no 25 citām komandām, „Knicks” pēdējās divās sezonās ar Džeksonu prezidenta amatā nav guvusi pat nieka 50 uzvaras. Protams, jau Džeksonam ierodoties komandā situācija bija vāja, taču ar visu aktīvo darbību maiņās un brīvo aģentu tirgū pagaidām ir tikai viens būtisks un garantēts uzlabojums - Kristaps Porziņģis.

Porziņģa drafts „Knicks” bija risks, kurš attaisnojās, un šobrīd Džeksons to var lepni ierakstīt savā dosjē blakus izcilajā trenera karjerā iegūtajiem 11 čempiona tituliem. Bet nebija jau arī tā, ka Džeksons būtu gaidījis Porziņģa kļūšanu par komandas otro zvaigzni jau pirmajā sezonā. Ne jau tāpat vien pagājušajā vasarā „Knicks” savāca jūru ar rezerves ceturtajiem numuriem (Viljamsu, Serafinu, O`Kvinu, Amundsonu), kuri beigās vairs netika pie attiecīga spēles laika, jo Porziņģis izrādījās gatavs kvalitatīvām 25-35 minūtēm spēlē.

Šobrīd vadošais garo spēlētāju duets ir skaidrs – Porziņģis un Noā. Laiks rādīs, vai Noā tiešām ir uzlabojums, salīdzinot ar Robinu Lopesu, kamēr Lī ir vairāk vai mazāk Aflalo līmeņa un tipa spēlētājs. Savukārt Dženingsa sakarā Džeksons jau šobrīd pamanījies piesaukt gada rezervista balvu. „Džeksons teica, ka sagaida no manis sezonas labākā sestā numura titulu,” atklājis Dženingss. „Noteikti centīšos to sasniegt un pieņemšu savu lomu komandā. Neredzu iemeslu, kādēļ es to nevarētu paveikt. Uzskatu, ka mūsu komanda var cīnīties ar jebkuru komandu Austrumos. Konference gan kļuvusi spēcīgāka – „Bulls” pastiprinājusies, „Cavs” joprojām ir „Cavs”, bet neredzu iemeslu, kādēļ mēs nevarētu būt „Top 5” komanda. Mums ir iespējas un spēks, galvenais, izvairīties no traumām.”

Augsti mērķi, lai neteiktu vairāk, bet... Protams, Porziņģim patiktos iekļūt „play-off”. Protams, Entonija karjera ir jau otrajā pusē un čempiona gredzena iegūšana paliek arvien mazāk ticama. Tāpat nav ne mazāko šaubu, ka Rouzam līguma pēdējā sezonā nepieciešams atrast iemeslu, kādēļ nākamajā sezonā prasīt elites līmeņa līgumu. Atspēriens nepieciešams arī Hornačekam, jo NBA treneris-iesācējs nevar atļauties neveiksmes divās komandās pēc kārtas. Taču ka tik nesanāk tā, ka visvairāk „uzvarēt tagad” gatavu komandu vajag tieši Džeksonam, izcilam trenerim, kurš kā kluba prezidents pagaidām sasniedzis ļoti maz un bezgalīgs uzticības kredīts nav pat viņam.

Uzvaru skaits pēdējās divās sezonās

V.KomandaUzvaras
1 .Golden State Warriors140
2 .San Antonio Spurs122
3 .Cleveland Cavaliers110
4 .Los Angeles Clippers109
5 .Atlanta Hawks108
6 .Toronto Raptors105
7 .Oklahoma City Thunder100
8 .Houston Rockets97
9 .Memphis Grizzlies97
10 .Portland Trail Blazers95
11 .Chicago Bulls92
12 .Dallas Mavericks92
13 .Boston Celtics88
14 .Washington Wizards87
15 .Miami Heat85
16 .Indiana Pacers83
17 .Charlotte Hornets81
18 .Utah Jazz78
19 .Detroit Pistons76
20 .New Orleans Pelicans75
21 .Milwaukee Bucks74
22 .Denver Nuggets63
23 .Phoenix Suns62
24 .Sacramento Kings62
25 .Orlando Magic60
26 .Brooklyn Nets59
27 .New York Knicks 49
28 .Minnesota Timberwolves45
29 .Los Angeles Lakers38
30 .Philadelphia 76ers28

Izmantotie resursi:
Why it’s OK to feel Knicks bliss | New...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
NBA.com

Vai Knicks šosezon gūs vairāk par pagājušās sezonas 32 uzvarām?

  • 584

  • 132

  • 20

  • 20


     [+] [-]

, 2016-07-10 10:07, pirms 8 gadiem
Kristapa Porziņģa spāņu draugu Villiju Ernangomesu.Rodas sajūta lasot to teikumu,ka Willys ir tikai tur pa blatu...
Kā var salīdzināt Lī ar Afflalo?Sajūta,ka Eliņš nekad nav skatijies abu spēles...
1.Cavs
2-3.Toronto
2-3.Pacers
4-5.Bostona
4-5 NYK?

     [+] [-]

, 2016-07-10 10:17, pirms 8 gadiem
Kā Bils Simons teica: Šī vasara ir iespējams Kniksīgākā vasara NYK vēsturē. Tagad vai nekad..

  -1 [+] [-]

, 2016-07-10 10:19, pirms 8 gadiem
Bet kad tad nepastāv risks?tas ir vienmēr!! Par lielisku NY sezonu!

     [+] [-]

, 2016-07-10 10:21, pirms 8 gadiem
Ceru ka ap Kristapu drīz izveidos konkurēt spējīgu komandu, bet pašlaik kkā māc bažas, ceru ka pa velti....

     [+] [-]

, 2016-07-10 10:25, pirms 8 gadiem
Reāli lielam optimismam pamata nav,BET ja šie spēlētāji kas ir paņemti spēlēs savu labāko basketbolu,tad iespējams ir VISS ,ne tikai Tikšana play-off

 +10 [+] [-]

, 2016-07-10 10:32, pirms 8 gadiem
Autors varēja vēl kādu stundu veltīt rakstam. Ļoti gribētos no autora dzirdēt, ko tad citu Knicks varēja izdarīt? Labāku saspēlnieku par Rouzu dabūt bija bezcerīgi, jo Konlijam Memfisa iedeva visu, ko viņš prasīja un Rondo nebūtu ne par kapeiku labāks par Rouzu. Centra pozīcijā arī ir atrasts piespēlējošs centrs bez ambīcijām pārturēt bumbu, kas ir ļoti labi Porziņģim. Savukārt Lī personā ir paņemts čalis, kam tālmetiens nav sliktāks, kā Aflalo, bet kurš aizsardzībā ir par kārtu labāks un Rouzam nebūs jāmocās ar pretinieku līderiem aizsardzībā. Hornačeks tiešām izskatās vājākais posms, bet nu ar Stoktonu un Melounu viņš ir nospēlējis kopā ļoti ilgi, gan jau būs kaut ko iemācijies par superzvaigznēm.

     [+] [-]

, 2016-07-10 10:54, pirms 8 gadiem
Kāpēc autors uzskata, ka Fišers atbildēja par Džeksona risku? ...pats Fišers vainīgs, ka sāka drāzt NBA melnā spēlētāja bijušo sievu, kuram tas nebija, vienalga un sāpēja...tur tak valda likums,

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 10:56, pirms 8 gadiem
Valda likums, ka visi melnie ir brāļi un drāzt brāļa sievu ir nosodāmi...pats Fišers vainīgs...

  +2 [+] [-]

, 2016-07-10 11:04, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Autors varēja vēl kādu stundu veltīt rakstam. Ļoti gribētos no autora dzirdēt, ko tad citu Knicks varēja izdarīt? Labāku saspēlnieku par Rouzu dabūt bija bezcerīgi, jo Konlijam Memfisa iedeva visu, ko viņš prasīja un Rondo nebūtu ne par kapeiku labāks par Rouzu. Centra pozīcijā arī ir atrasts piespēlējošs centrs bez ambīcijām pārturēt bumbu, kas ir ļoti labi Porziņģim. Savukārt Lī personā ir paņemts čalis, kam tālmetiens nav sliktāks, kā Aflalo, bet kurš aizsardzībā ir par kārtu labāks un Rouzam nebūs jāmocās ar pretinieku līderiem aizsardzībā. Hornačeks tiešām izskatās vājākais posms, bet nu ar Stoktonu un Melounu viņš ir nospēlējis kopā ļoti ilgi, gan jau būs kaut ko iemācijies par superzvaigznēm.
Vienai no tavām tēzēm nepiekrītu ļoti. Rondo kā saspēlnieks ir vismaz divas kārtas augstāks par Rouzu. Jo Rouzs jau īpaši nepiespēlē, viņš deķi velk uz sevi, un tikai tad, kad pūsli nav kur grūst, atdod partnerim. Tieši tāds pats pirms iepriekšējās sezonas bija Karameļu Antons. Vienīgā cerība - Deriks Rouzs mainīsies tāpat ka Melo un sāks spēlēt visas komandas interesēs.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-10 11:47, pirms 8 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Vienai no tavām tēzēm nepiekrītu ļoti. Rondo kā saspēlnieks ir vismaz divas kārtas augstāks par Rouzu. Jo Rouzs jau īpaši nepiespēlē, viņš deķi velk uz sevi, un tikai tad, kad pūsli nav kur grūst, atdod partnerim. Tieši tāds pats pirms iepriekšējās sezonas bija Karameļu Antons. Vienīgā cerība - Deriks Rouzs mainīsies tāpat ka Melo un sāks spēlēt visas komandas interesēs.
Es tev piekrītu, ka piespēļu ziņā Rondo konkurentu nav starp šogad pieejamajiem, bet Rouzam uzbrukuma arsenāls ir stipri plašāks, cik saprotu, viņš varētu būt mazliet vieglāks pasažieris par Rondo, kas ir būtiski, jo būsim godīgi, līdz ko Karamele ir uz benķa un Porzinģim nav lielā diena NY uzbrukums mēdz smagi stagnēt un te nu Rouzs varēs izpausties. Piekrītu viņam ir tendence vilkt deķi uz savu pusi + vēl līguma pēdējais gads jāvāc statistika, bet nu Karamele manuprāt varētu būt nedaudz lielāka autoritāte par Batleru Rouza acīs.

  +5 [+] [-]

, 2016-07-10 12:02, pirms 8 gadiem
Knicks uzbrukums no static kļuva par active un tā ir tā lielākā atšķirība!
Arī aizsardzība ir pavisam cita, jo Lī, Noā ir ļoti labi aizsardzībā!

  +5 [+] [-]

, 2016-07-10 12:38, pirms 8 gadiem
Nezinu kurš pirmais izdomāja karameļu antons bet cepums no manīm

  +2 [+] [-]

, 2016-07-10 13:19, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Autors varēja vēl kādu stundu veltīt rakstam. Ļoti gribētos no autora dzirdēt, ko tad citu Knicks varēja izdarīt? Labāku saspēlnieku par Rouzu dabūt bija bezcerīgi, jo Konlijam Memfisa iedeva visu, ko viņš prasīja un Rondo nebūtu ne par kapeiku labāks par Rouzu. Centra pozīcijā arī ir atrasts piespēlējošs centrs bez ambīcijām pārturēt bumbu, kas ir ļoti labi Porziņģim. Savukārt Lī personā ir paņemts čalis, kam tālmetiens nav sliktāks, kā Aflalo, bet kurš aizsardzībā ir par kārtu labāks un Rouzam nebūs jāmocās ar pretinieku līderiem aizsardzībā. Hornačeks tiešām izskatās vājākais posms, bet nu ar Stoktonu un Melounu viņš ir nospēlējis kopā ļoti ilgi, gan jau būs kaut ko iemācijies par superzvaigznēm.
tieši tā! izdarīts starpsezonā tika daudz vairāk nekā tika cerēts sezonas beigās. kādi bija vēl varianti ? KD uz NYK dabūt ? būsim reāli! Jau tas ir daudz, ka izdevās pārliecināt šādu zvaigžņu plejādi uz klubu, kas kuļās vairākas sezonas pa apakšu, kā arī "slavens" ar nespējīgu menedžmentu, kuri pēdējo 10-15 gadu laikā pieļāvuši neskaitāmas kļūdas
kritika Hornāčekam arī nepamatota rakstā. cik superzvaigznes bija vadījis Stīvs Kers pirms sēdās pie Warriors stūres ? Hornāčeks ir viens no talantīgākajiem jaunajiem treneriem un to jau ir pierādijis (atšķirībā no situācijas kādā bija Fišers) atcerēsimies, ka Melo arī bija viens no tiem, kurš ļoti gribēja viņu redzēt trenera krēslā, tad kāda var būt runa par nerespektēšanu?
NYK bija visas iespējas noslēgt līgumu ar Tibodo (viņš pats bija ieinteresēts un izrādija interesi), ja viņi šāda trenera vietā izvēlējās Hornāčeku (visi bija par to gan Milzs, gan Džeksons, gan Melo), tātad tam ir kāds iemesls! gan jau šie kungi zina ko dara
Piekrītu, ka pastāv risks ar traumām, bet es nedomāju, ka bija kāds labāks variants kā uztaisīt konkurētspējīgāku komandu! paņemt kādu bez traumu vēstures pa kosmisku summu (kādas šovasar bijušas ne mazumus) un atkal cīnīties pa lejas daļu ? šeit vismaz ir cerības tikt līdz play off otrajai kārtai un kas zin, varbūt līdz Caviem austrumu finālā, pie nosacījuma, ka nebūs traumu. Kādus citus variantus piedāvā raksta autors, ko vajadzēja darīt citu, lai pretendētu uz augstākajām vietām?

  +2 [+] [-]

, 2016-07-10 13:20, pirms 8 gadiem
Twiterī teiciens : Labāk rookijam "izaugt" starp uzvaretajeim nekā mocīties looseru komandā.. nu varbūt neiegūs gredzenu tagad bet noteikti labāk būs spēlēt ar tādiem ekstravagantiem saspelniekiem kā Rose un Lee, nekā calderon .. uz Kausiem neviens necer.. Knicks galvenais tikt PO .. kas jau NY ir saniegums skatoties kā gājis pēdejos gados..

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 13:26, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Es tev piekrītu, ka piespēļu ziņā Rondo konkurentu nav starp šogad pieejamajiem, bet Rouzam uzbrukuma arsenāls ir stipri plašāks, cik saprotu, viņš varētu būt mazliet vieglāks pasažieris par Rondo, kas ir būtiski, jo būsim godīgi, līdz ko Karamele ir uz benķa un Porzinģim nav lielā diena NY uzbrukums mēdz smagi stagnēt un te nu Rouzs varēs izpausties. Piekrītu viņam ir tendence vilkt deķi uz savu pusi + vēl līguma pēdējais gads jāvāc statistika, bet nu Karamele manuprāt varētu būt nedaudz lielāka autoritāte par Batleru Rouza acīs.
Nu nebūs, tā, ka ignorēs KP, jo Fils vnk to neļaus darīt nevienam un KP būs otrā opcija uzbrukumā kopā ar Rouzu. Nebūs Raptors variants, kur tikai divi spēlētāji uzbrūk.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-10 13:28, pirms 8 gadiem
Autors gan mazliet šauj garām ar to, ka Rouzs ir lielāka zvaiogzne nekā pats Caramelo un to, ka Kortnijs ir tas pats, kas Afflalo, pilnīgi diena pret nakti. Kortnijs nekad nevelk deķi uz sevi, bet kapā defa un labi met 3pt, toties Ārons spēlēja, kā centrs un nedeva piespēles.

     [+] [-]

, 2016-07-10 14:10, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kristapa Porziņģa spāņu draugu Villiju Ernangomesu.Rodas sajūta lasot to teikumu,ka Willys ir tikai tur pa blatu...
Kā var salīdzināt Lī ar Afflalo?Sajūta,ka Eliņš nekad nav skatijies abu spēles...
1.Cavs
2-3.Toronto
2-3.Pacers
4-5.Bostona
4-5 NYK?
Kur Chicago, kur Orlando ? Toronto nebūs otrā vai trešā. būs manāms kritums, Bismacks prom un nekas nav praktiski nācis klāt.

1 Cavs
2 Pacers
3 Boston
4. Toronto
5. Chicago
6 Orlando
7 Knicks
8 Pistons.

Tas tā uz doto brīdi spēku samēri varētu būt. kgan ja tā reāli domājot ir tā Cavs pirmie un tad nāk 2-13 var būt jebkurš tajās pozīcijās un tad ir Nets ar 76ers.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 17:20, pirms 8 gadiem
KHL ir Ņižņekamska un Rīga, NBA ir Knicks un Sixers.

Par Nadeždas kausa ieviešanu NBA! Ar gredzeniem! Lai Melo bešā nepaliek.

     [+] [-]

, 2016-07-10 19:28, pirms 8 gadiem
ljames237 rakstīja: 5. Chicago
baidos ka dzīvē tas sastāvs izskatīsies krietni štruntīgāk kā uz papīra un tam ir viens būtisks iemesls -tur nav neviena 3punktu metēja! -pret tādu komandu var vienkārši nopakot groza apakšu un krāmēt uzvaru kabatā -karoče nekas tur nebūs

     [+] [-]

, 2016-07-10 19:44, pirms 8 gadiem
ljames237 rakstīja: Kur Chicago, kur Orlando ? Toronto nebūs otrā vai trešā. būs manāms kritums, Bismacks prom un nekas nav praktiski nācis klāt.

1 Cavs
2 Pacers
3 Boston
4. Toronto
5. Chicago
6 Orlando
7 Knicks
8 Pistons.

Tas tā uz doto brīdi spēku samēri varētu būt. kgan ja tā reāli domājot ir tā Cavs pirmie un tad nāk 2-13 var būt jebkurš tajās pozīcijās un tad ir Nets ar 76ers.
5.Chicago tiešām nebus.Kā jau chege teica.ka viņiem tad sanāk pirmie trīs numuri bez 3pt metiena.Vienīgais starting 5 ir Niko.
6.Orlando..Komanda ir jauna.treneris protams ir lielisks.Un redzēsim pret ko Vuceviču aiztreidos.,bet tā jau sastāvs ir PO cienīgs Principā tas 3-6 šogad varētu but tāds pats,kā pagāsģad kad komandas izšķīra 1-2 uzvaras.

     [+] [-]

, 2016-07-10 19:44, pirms 8 gadiem
autõram iesaku pārvarēt homēra sindrõmu un investēt mazliet vairāk laika un objektivitātes materiāla tapšanā

raksta nosaukumam drīzāk vajadzētu būt "Eliņam besī Fils Džeksõns un vispār Knicks sūkā" -karoče nav tur tajā Ņujorkā visi tik briesmīgi lohi kā autõrs cenšas mums iestumt

     [+] [-]

, 2016-07-10 20:08, pirms 8 gadiem
Kāds playoffs? Tak paskatieties uz knicks rezervistiem, bez dženingsa tur nav kas spelē! Turklat tāpat sezonas vidū rose vai karmelo izkritīs ar traumām.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 20:21, pirms 8 gadiem
Jāuzraksta NBA vadībai lai KNICKS pēc iespējas biežāk būtu agrās svētdienas spēles (jpiesaista leiši un spāņi arī

     [+] [-]

, 2016-07-10 21:06, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: 5.Chicago tiešām nebus.Kā jau chege teica.ka viņiem tad sanāk pirmie trīs numuri bez 3pt metiena.Vienīgais starting 5 ir Niko.
6.Orlando..Komanda ir jauna.treneris protams ir lielisks.Un redzēsim pret ko Vuceviču aiztreidos.,bet tā jau sastāvs ir PO cienīgs Principā tas 3-6 šogad varētu but tāds pats,kā pagāsģad kad komandas izšķīra 1-2 uzvaras.
jup, manuprāt šajā sezonā EAST vidusdaļa būs vēl ciešāka kā šī kas bija. tas EAST līmenis ir tik līdzvērtīgs, ka sezonas sākumā vienai vai otrai uzvara vai zaudējums būs liela nozīme.

     [+] [-]

, 2016-07-11 07:49, pirms 8 gadiem
Karameļu Antonu jau sen ar mietu jāpadzen būtu. Viņa stils vnk neiederas modernajā nba spēlē lai uzvarētu - sen atkosts un neko jaunu neizdomā, pat kustības nav ne tuvu lai būtu doma dot šo mistisko zvaigznes statusu. Atgādina veco Šakilu vai MJ, kad plinte jau sen izšāvusi.

     [+] [-]

, 2016-07-12 10:03, pirms 8 gadiem
Neticu, ka sastāva komplektēšanā noteicošā loma ir/bija Filam. Jau pēc pagājušās sezonas, kad Karamelo komandas vārdā gāja sūdzēties Apeņšortu īpašniekiem par Fila un Rembisa pēcsezonas 3-stūra "treniņnometni" un vispār par šādu spēli, bija runas, ka Fils tiks pamazām atstumts no teikšanas komandā un ar cieņu aizvadīts pelnītā pensijā. Bija arī runas, ka Hornačeks nemaz nav bijis Fila izvēle, jo ir pilnīgs pretstats tam, kādu spēli piekopa Fila organizācijas pēdējos n gados. Neredzu iemeslu šīm baumām neticēt. Apeņšortām jau sen bija laiks novākt kārtīgu zvaigžņotu sastāvu, ņemot vērā, ka tā ir bagātākā organizācija visā līgā jau daudzus gadus. Tad jau manīs, kā tā ķīmija kopā darbosies.

     [+] [-]

, 2016-07-13 00:24, pirms 8 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: Twiterī teiciens : Labāk rookijam "izaugt" starp uzvaretajeim nekā mocīties looseru komandā.. nu varbūt neiegūs gredzenu tagad bet noteikti labāk būs spēlēt ar tādiem ekstravagantiem saspelniekiem kā Rose un Lee, nekā calderon .. uz Kausiem neviens necer.. Knicks galvenais tikt PO .. kas jau NY ir saniegums skatoties kā gājis pēdejos gados..
yah, Knickerbockeru lielākā problēma pagājušā sezonā bija pad****ās spēles galotnes, ja ar šo brigādi viņi to var mainīt, PO ir garantēts.