Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Ventspils paliek vienīgā LBL pārstāve FIBA turnīros

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ventspils paliek vienīgā LBL pārstāve FIBA turnīros
Kristaps Janičenoks un Armands Šķēle
Foto: BK Ventspils

FIBA rīkotajos Eiropas klubu turnīros vīriešiem 2017. gada sezonā varētu startēt tikai deviņkārtējie Latvijas čempioni BK "Ventspils", piektdien, 17. jūnijā, sarunās ar klubu pārstāvjiem noskaidroja Sportacentrs.com.

Basketbola Čempionu līgas valde aprīlī aicināja nacionālās līgas un federācijas noskaidrot vietējo klubu interesi par iespējamo dalību turnīrā. Līdz pirmdienai, 2. maijam, aicinājumam atsaucās 66 klubi no 19 valstīm, tai skaitā piecas Latvijas komandas – “Jūrmala/Fēnikss”, “Liepāja/Triobet”, “VEF Rīga”, BK “Ventspils” un “Valmiera/ORDO”.

FIBA piedāvājums paredzēja, ka Latvijas čempioniem būs vieta Čempionu līgas pamatturnīrā, savukārt kvalifikācijā varēs startēt līdz pat trijiem Latvijas klubiem. Viens no agrās pieteikšanās (pre-registration) nosacījumiem bija, ka, neiekļaujoties noteiktajā termiņā, vēlāka pieteikšanās līgas pirmajai sezonai nebūs iespējama. Pieteikšanās neuzlika nekādas papildus saistības.

Latvijas čempioni “Valmiera/ORDO”, Latvijas vicečempioni “VEF Rīga” un pusfinālisti “Liepāja/Triobet” nolēmuši, ka nākamajā sezonā Čempionu līgā nestartēs. Basketbola kluba “Ventspils” valde vienīgā pieņēmusi lēmumu startēt Eirokausos, bet par tālāko jālemj FIBA un Latvijas Basketbola savienībai.

Mārtiņš Bērziņš, basketbola kluba "Valmiera/ORDO" ģenerālmenedžeris

"Pieņēmām lēmumu, ka 2017. gada sezonā Eirokausos nestartēsim. Rēķinājām – lai sekmīgi startētu Eirokausos, kluba budžets būtu jāpalielina par, minimums, 30%. Ir ļoti sarežģīti noturēt pašreizējo sastāvu, jo dažiem spēlētājiem jau tagad izteikti piedāvājumi par divreiz lielākām summām. Jārēķinās, ka pēc čempionu titula izcīnīšanas spēlētāju vērtība aug.

Otrkārt, ja startējam Eirokausos, vēlamies cīnīties par uzvarām. Vienkārši piedalīties piedalīšanās pēc nav jēgas. Treškārt, mūsu prioritāte 2017. gada sezonā būs sekmīgs starts Latvijas čempionātā. Kā zināms, citiem klubiem svarīgāks mēdz būt starts VTB līgā vai Eirokausā, savukārt mūsu nemainīgā prioritāte ir spēlēšana Latvijas Basketbola līgā. Baltijas Basketbola līgā startēsim ar nolūku labāk sagatavoties LBL izšķirošajām cīņām.

Nākamās nedēļas laikā veiksim pārrunas ar galveno treneri Robertu Štelmaheru. Par viņa pakalpojumiem ir liela interese ārzemēs, tāpēc noturēt treneri Valmierā būs ļoti sarežģīti. Līgumi uz nākamo sezonu spēkā ir Jānim Kaufmanim, Raimondam Gabrānam, Haraldam Kārlim, Artūram Bērziņam un Ervīnam Jonātam. Komandas rīcībā ir arī vairāki jaunie spēlētāji."

Edgars Jaunups, "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs

"Par iespēju pirmajiem pieteikties startam Basketbola Čempionu līgā uzzināju trešdienas vakarā. VEF radās iespēja vienlaikus startēt divos starptautiskajos turnīros – VTB līgā un Čempionu līgā. Ceturtdien un piektdien kluba vadība apspriedās, pieņemot lēmumu nespēlēt Čempionu līgā.

Svarīga nianse – Čempionu līgā garantēta vieta pamatturnīrā ir Latvijas čempioniem. Nav izslēgts, ka klubam, kurš nav Latvijas čempions, būs jāspēlē kvalifikācijā. Pagaidām tas vēl nav zināms. Jebkurā gadījumā dalība Čempionu līgā saistīta ar papildus izdevumiem un ierobežota budžeta apstākļos to nevaram atļauties. Otrkārt, ja spēlētu divos starptautiskajos turnīros, iespējams, ka LBL varētu aizvadīt tikai vienu apli, kas visu sarežģītu vēl vairāk.

Spēlēsim Latvijas Basketbola līgā un VTB Vienotajā līgā. Vēl neesam lēmuši, cik apļus aizvadīsim Latvijas čempionātā. Garantētie līgumi nākamajai sezonai ir Mārtiņam Meieram un Ričmondam Vildem. Pārējiem spēlētājiem ir atvērtie līgumi ar iespēju tos pagarināt vai pārcelties citur.

Tagad iespēja spēlēt Čempionu līgā radusies Ventspilij. Domāju, ka Latvijas basketbolam tas būs ieguvums, ja starptautiskajos turnīros varēs startēt divas, nevis viena Latvijas komanda."

Ralfs Pleinics, BK "Ventspils" ģenerālmenedžeris

"Ja tiksim pie iespējas startēt Basketbola Čempionu līgas pamatturnīrā, spēlēsim 100%. Jautājums, kurš nav mūsu kompetencē – vai Ventspilij būs jāspēlē kvalifikācijā? Domāju, ka Latvijai nevajadzētu zaudēt garantēto vietu pamatturnīrā. Ja šogad sāksim spēlēt no kvalifikācijas, no turienes būs jāsāk spēlēt vienmēr. Neatkarīgi, no pirmās, otrās vai trešās vietas. Latvijas Basketbola savienībai jāliek lietā sava meistarība, lai nosargātu Latvijai vietu pamatturnīrā.

Līgumi uz nākamo sezonu ir spēkā ar Arti Ati, Rihardu Lomažu, Māri Gulbi, Kristapu Janičenoku un Andreju Gražuli, no īres Liepājā atgriežas Toms Leimanis. Par Villija Dīna iespējamo palikšanu Ventspilī zināsim jūlija sākumā."

Artūrs Košeļevs, BK "Liepāja/Triobet" direktors

"Eirokausos nespēlēsim. Lai skatītos Eiropas virzienā, būtu nepieciešami papildus vismaz 100 tūkstoši eiro. Apstākļos, kad klubu budžeti samazinās un grūti noturēt spēlētājus, tas nav iespējams. Līgums ar galveno treneri Agri Galvanovski noslēgts uz trīs sezonām, ar iespēju turpināt sadarbību ceturtajā gadā.

Galvenais uzsvars būs uz jauno spēlētāju attīstību, tai skaitā iesaistot Liepājas Sporta spēļu skolas audzēkņus. Sastāvā pašlaik ir Roberts Krastiņš, Elvis Šukteris, Kārlis Garoza, Kārlis Grigaļūns, Rihards Bērziņš. No Ventspils pārnācis Artjoms Butjankovs. Par Klāva Čavara pievienošanos zināsim pēc Eiropas U20 čempionāta. Atgādināšu, ka Liepājā spēļu praksi ieguvuši daudzi valstsvienības kandidāti – Jānis Timma, Ingus Jakovičs, Dāvis Lejasmeiers."

1 2 3 4 109 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2016-06-17 13:34, pirms 8 gadiem
Žēl,bet laikam jau pareizs lēmums Valmieras sakarā.Kur varētu doties Aigars Šķēle? Un vai tad Vefam nav līgums arī ar Artūru Strēlnieku?

 +33 [+] [-]

, 2016-06-17 13:35, pirms 8 gadiem
Spēlēsim Latvijas Basketbola līgā un VTB Vienotajā līgā. Vēl neesam lēmuši, cik apļus aizvadīsim Latvijas čempionātā.

Te arī sākas tas absurds - klubs nav izlēmis, cik apļus spēlēt! tādas lietas jāizlemj līgai, nevis klubam!

 +14 [+] [-]

, 2016-06-17 13:37, pirms 8 gadiem
Valmieras lēmums saprotams, jo tie būtu papildus izdevumi, kā arī tomēr jācenšas noturēt čempionu sezonas spēlētāji

Arī Liepājas lēmums ir saprotams

VEF lēmums nu galīgi nesaprotams. Ok būs VTB, bet nedomāju, ka VTB kaut kā traucētu spēlēt FIBA turnīrā. Pat ar visu FIBA turnīru LBL mierīgi var kapāt 2 apļus, nekas nav jāzīlē. Jaunupa arguments par papildus izdevumiem ir dir*ana. Būtu normāls sastāvs, tad izdevumi uz FIBA rēķina diez ko daudz neaugtu. Un ar normālu sastāvu es domāju labus latviešus (pa LBL komandām savāktu) +2(max 3) solīdi leģionāri un sastāvs gatavs. Ja atkal būs 7-8 ārzemnieki, tad kluba stratēģija būs galīgi nomaldījusies no kursa

 +16 [+] [-]

, 2016-06-17 13:39, pirms 8 gadiem
edza87 rakstīja: Te arī sākas tas absurds - klubs nav izlēmis, cik apļus spēlēt! tādas lietas jāizlemj līgai, nevis klubam!
LBS jau ir pierādījis, ka nespēj sakārtot LBL. Ne to ka VISIEM klubiem ir 4 apļi, ne normālu līgu sistēmu (ar krišanām līgu zemāk un kāpšanu līgu augstāk) izveidot, ne normālus 8 komandu play-off

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:39, pirms 8 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Valmieras lēmums saprotams, jo tie būtu papildus izdevumi, kā arī tomēr jācenšas noturēt čempionu sezonas spēlētāji

Arī Liepājas lēmums ir saprotams

VEF lēmums nu galīgi nesaprotams. Ok būs VTB, bet nedomāju, ka VTB kaut kā traucētu spēlēt FIBA turnīrā. Pat ar visu FIBA turnīru LBL mierīgi var kapāt 2 apļus, nekas nav jāzīlē. Jaunupa arguments par papildus izdevumiem ir dir*ana. Būtu normāls sastāvs, tad izdevumi uz FIBA rēķina diez ko daudz neaugtu. Un ar normālu sastāvu es domāju labus latviešus (pa LBL komandām savāktu) +2(max 3) solīdi leģionāri un sastāvs gatavs. Ja atkal būs 7-8 ārzemnieki, tad kluba stratēģija būs galīgi nomaldījusies no kursa
Jāņem 7 augstas klases leģionāri un normāli jāstartē Eirokausos
Šitā knapstīšanās un mērķu trūkums ir absurda. Kļuva par čempioniem un viss sasniegts. Latvijas basketbols iet uz grunti

  -1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:40, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Žēl,bet laikam jau pareizs lēmums Valmieras sakarā.Kur varētu doties Aigars Šķēle? Un vai tad Vefam nav līgums arī ar Artūru Strēlnieku?
ne viņi ko noturēs, ne kur startēs
Apmierināja vienas sezonas apetīti un pa mājām
Klubs bez nākotnes

  +7 [+] [-]

, 2016-06-17 13:40, pirms 8 gadiem
Bet vispār ja izlases līmenis turpina augt,tad Latvijas klubu līmenis,diemžēl, vismaz ,starptautiskajā līmenī turpina kristies..Vēl 2014/2015 gada sezonā Ventspils un Vefs spēlēja Uleb eirokausā(otrais preztižākais Eiropā)..Šogad ,iespējams,mums būs tikai viena komanda pēc spēka 3 turnīrā,un nav jau vēl teikts,ka pamatturnīrā.Zinot to kādi klubi varētu startēt šajā jaunizveidotajā Čl,tad Ventspils ar šo sastāvu,jau tgd prognozēju ,ka būs peramie zēni

  -4 [+] [-]

, 2016-06-17 13:42, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Bet vispār ja izlases līmenis turpina augt,tad Latvijas klubu līmenis,diemžēl, vismaz ,starptautiskajā līmenī turpina kristies..Vēl 2014/2015 gada sezonā Ventspils un Vefs spēlēja Uleb eirokausā(otrais preztižākais Eiropā)..Šogad ,iespējams,mums būs tikai viena komanda pēc spēka 3 turnīrā,un nav jau vēl teikts,ka pamatturnīrā.Zinot to kādi klubi varētu startēt šajā jaunizveidotajā Čl,tad Ventspils ar šo sastāvu,jau tgd prognozēju ,ka būs peramie zēni
Jātaisa viens spēcīgs klubs valstī (kā CEZ Čehijā) ar perspektīvu Eiropā
Savādāk basketbola čempionāts ir kritis zemāk par futbola virslīgu.

 +17 [+] [-]

, 2016-06-17 13:43, pirms 8 gadiem
Un kur ta VEF mērķi par Eirolīgu?
Pārvēršas par prastu pabiru klubiņu

 +15 [+] [-]

, 2016-06-17 13:43, pirms 8 gadiem
Starp citu Jaunups laikam nav informēts, ka VTB ir nolēmuši atteikt Vefam dalību VTB līgā dēļ rezultātiem un vājā apmeklējuma. Vinju vietā nāks Stelmet Zielon Gora no Polijas. Jaunups vares laizit savas olas un spelet tikai LBL ar 6 legjionariem. Izskatas ka vefam tapat kaa dinamo bus kaput. Delfos rakstits ka dinamo ljoti iespejams nestartes khl jaunajaa sezonaa

  -4 [+] [-]

, 2016-06-17 13:44, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: ne viņi ko noturēs, ne kur startēs
Apmierināja vienas sezonas apetīti un pa mājām
Klubs bez nākotnes
Bet ko Valmierai darīt čempionlīgā? Ir jānolaižas uz zmes.Un Valmierā nav Lembergs... Apskaties kādi klubi tur startēs,kautvai no tās pašas Turcijas..Besiktas,Trazbonspor,Banvit, utt...Ko Valmiera pat ar 20-30 % lielāku budžetu tur varētu izdarīt? Neko

 +11 [+] [-]

, 2016-06-17 13:44, pirms 8 gadiem
Vefs tiešām ir pazors ne komanda. Varētu spēlēt tajā pašā BBL,FIBA eirokausā, un cīnīties par uzvarām,bet nē,jāspēlē Krievu projektā ,kur 3 no 4 spēlēm papi*.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-17 13:46, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Starp citu Jaunups laikam nav informēts, ka VTB ir nolēmuši atteikt Vefam dalību VTB līgā dēļ rezultātiem un vājā apmeklējuma. Vinju vietā nāks Stelmet Zielon Gora no Polijas. Jaunups vares laizit savas olas un spelet tikai LBL ar 6 legjionariem. Izskatas ka vefam tapat kaa dinamo bus kaput. Delfos rakstits ka dinamo ljoti iespejams nestartes khl jaunajaa sezonaa
Lai tas VEF iet bekot. Nevar atrast naudu nopietna kluba izveidei. Lai apvienojas ar Lembergu un nedara kaunu Latvijas basketbolam

 +18 [+] [-]

, 2016-06-17 13:46, pirms 8 gadiem
Vēl neesam lēmuši, cik apļus aizvadīsim Latvijas čempionātā. - Vairs nav jautājumu...
Slēpts komentārs: fkscd

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:48, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Jāņem 7 augstas klases leģionāri un normāli jāstartē Eirokausos
Šitā knapstīšanās un mērķu trūkums ir absurda. Kļuva par čempioniem un viss sasniegts. Latvijas basketbols iet uz grunti
Kāpēc Tev šķiet ka Valmierai šie izdevumu būtu lielāki kā VEFam?
Nauda tācu ir tik cik viņas ir un piedalīšanās vēl vienā papildus turnīrā prasa visām komandām vienādu summu.

  +6 [+] [-]

, 2016-06-17 13:49, pirms 8 gadiem
PAr Vefu..Kur loģika atteikties no Eirokausiem,ja vēl pat nav zināms vai viņi tiks pielaisti VTB? Un ja arī trupinās spēlēt,tad ko viņi tur plāno audzināt? Ja iepriekšējos gados vēl bija tiešām cerīgi LV jaunie kadri(Timma,Mareks,Bonis,Jako,Pasecniks utt) ,tad ko viņi tur audzinās šosezon? Leģionārus? Vildi un Strēlnieku?? Vienīgi žēl Meiera

 +16 [+] [-]

, 2016-06-17 13:49, pirms 8 gadiem
Visi 4 klubi ir tādi mīkstie, pat vārdos nav uzrakstāms!
Valmiera - iespļauj sejā saviem līdzjūtējiem, kas noteikti gaidītu Eiropas labas komandas viesos savā pilsētā.
VEF - kārtējās fantāzijas par to, ka nespēlēšot pilnu nacionālo čempionātu. Interesanti, kāds būtu pamatojums? Viņi vairs nav nekādi čempioni, ja Valmiera spēlē pilnu čempionātu, VEFam arī jāspēlē.
Ventspils - īsti nesaprotamas tās bailes, ka jāspēlē kvalifikācijā? Nu un? Nevarēs uzvarēt kaut kādus tur Albānijas vai Moldovas klubus?
Liepāja - tagad, kad ir Porziņģa nauda pieejama, viņam būtu viegli iedot tos 100 000 kluba attīstībai, tikai jāmāk paprasīt un jāizreklamē tas viss.

  +7 [+] [-]

, 2016-06-17 13:49, pirms 8 gadiem
edza87 rakstīja: Spēlēsim Latvijas Basketbola līgā un VTB Vienotajā līgā. Vēl neesam lēmuši, cik apļus aizvadīsim Latvijas čempionātā.

Te arī sākas tas absurds - klubs nav izlēmis, cik apļus spēlēt! tādas lietas jāizlemj līgai, nevis klubam!
Jaunups ar Redneck vēl nav apspriedies.
Bet tiešām stulbums, tas būtu jānosaka LBS, nevis klubam jāpasaka spēlēsim tik un tik...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-17 13:51, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Un kur ta VEF mērķi par Eirolīgu?
Pārvēršas par prastu pabiru klubiņu
Neesi manijis, ka VEF saka vienu, bet pēc brīža viss notiek pilnīgi savādāk, lokās kā priedes vējā, te uz vienu pusi, te otru, nekādas konkrētības.

  +5 [+] [-]

, 2016-06-17 13:51, pirms 8 gadiem
markes rakstīja: Kāpēc Tev šķiet ka Valmierai šie izdevumu būtu lielāki kā VEFam?
Nauda tācu ir tik cik viņas ir un piedalīšanās vēl vienā papildus turnīrā prasa visām komandām vienādu summu.
Ja Valmiera nevar, tad tai ir jāstrādā uz spēlētāju audzināšanu top klubam
Ko deva Valmieras tituls Latvijas basketbolam? Absolūti neko

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:52, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Visi 4 klubi ir tādi mīkstie, pat vārdos nav uzrakstāms!
Valmiera - iespļauj sejā saviem līdzjūtējiem, kas noteikti gaidītu Eiropas labas komandas viesos savā pilsētā.
VEF - kārtējās fantāzijas par to, ka nespēlēšot pilnu nacionālo čempionātu. Interesanti, kāds būtu pamatojums? Viņi vairs nav nekādi čempioni, ja Valmiera spēlē pilnu čempionātu, VEFam arī jāspēlē.
Ventspils - īsti nesaprotamas tās bailes, ka jāspēlē kvalifikācijā? Nu un? Nevarēs uzvarēt kaut kādus tur Albānijas vai Moldovas klubus?
Liepāja - tagad, kad ir Porziņģa nauda pieejama, viņam būtu viegli iedot tos 100 000 kluba attīstībai, tikai jāmāk paprasīt un jāizreklamē tas viss.
So true

  +7 [+] [-]

, 2016-06-17 13:54, pirms 8 gadiem
Ja Valmiera atsakās, žēl, no Čempionu līgas Fibā, tad nākamajām komandām vajadzētu saņemt iespēju startēt, malači BKV, ka mērķus nemaina un grib godam pārstāvēt Eiropā, bet nu, kluba vadībai nopietni jādomā par budžeta un sastāva pastiprināšanu.

     [+] [-]

, 2016-06-17 13:55, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Ja Valmiera nevar, tad tai ir jāstrādā uz spēlētāju audzināšanu top klubam
Ko deva Valmieras tituls Latvijas basketbolam? Absolūti neko
Valmierai jaunatnes basketbolā pagaidām ir vairāki tie saucamie tukšie gadi..Bet toties ir talantīgi 1999.gadi un uz augšu ar mazo Kaufmani priekšgalā.Kad tie kartīgi nobriedis ,tad arī tiks audzināti..

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:55, pirms 8 gadiem
Spēlēsim Latvijas Basketbola līgā un VTB Vienotajā līgā.

Ja VEF tomēr spēlēs VTB Vienotā līgā, tad, iespējams, būs jābrauc arī uz Sahalīnu!
( https://lv.wikipedia.org/wiki/Sahal... , «Сахалин» подал заявку на участие в Единой лиге... )

  +4 [+] [-]

, 2016-06-17 13:57, pirms 8 gadiem
vf rakstīja: Ja Valmiera atsakās, žēl, no Čempionu līgas Fibā, tad nākamajām komandām vajadzētu saņemt iespēju startēt, malači BKV, ka mērķus nemaina un grib godam pārstāvēt Eiropā, bet nu, kluba vadībai nopietni jādomā par budžeta un sastāva pastiprināšanu.
Negrib tērēties
Ja kaut kādi rumāni var atrast naudu basketbola klubiem, kāpēc latvieši ir tādi nīkuļi

 +11 [+] [-]

, 2016-06-17 13:57, pirms 8 gadiem
Muļķīga nostāja - ja nevaram uzvarēt, tad nav jēgas spēlēt ķipa.. tad jau Eirokausos varētu taisīt turnīru ar pāris komandu piedalīšanos.. piedalīšanās Eirokausos noteikti palīdzētu jebkuram klubam augt un iegūt pieredzi, protams, pie nosacījuma, ja ir ilgtermiņa attīstības plāns.. poh par rezultātiem, mazāk vajag klausīties visus gloryhunterus un heiterus pēc zaudējumiem.. kļūdās tie, kas dara..
Neticu, ka Valmierai nepiedaloties Eirokausos ir lielāka iespēja noturēt vai piesaistīt labus spēlētājus.. drīzāk otrādi..

  +2 [+] [-]

, 2016-06-17 13:57, pirms 8 gadiem
Vefs vispār baigi riskē..Ja nu tiešām viņu vietā tiek uzņemti Poļi,tad viņi nākamsezon vispār spēlē tikai LBL?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:58, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Vefs vispār baigi riskē..Ja nu tiešām viņu vietā tiek uzņemti Poļi,tad viņi nākamsezon vispār spēlē tikai LBL?
nu bet vai tad Gruzijas komanda paliek? viņiem taču pat lidmašīnas biļetēm nebija naudas

 +11 [+] [-]

, 2016-06-17 13:58, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Valmierai jaunatnes basketbolā pagaidām ir vairāki tie saucamie tukšie gadi..Bet toties ir talantīgi 1999.gadi un uz augšu ar mazo Kaufmani priekšgalā.Kad tie kartīgi nobriedis ,tad arī tiks audzināti..
Valmierai nav vīzijas par kluba attīstību
Jēga uzvarēt čempionātu, ja ar to viss beidzas

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 13:58, pirms 8 gadiem
Galvenais uzsvars būs uz jauno spēlētāju attīstību, tai skaitā iesaistot Liepājas Sporta spēļu skolas audzēkņus.

Vai Liepājai būs sava komanda arī LBL2?

  +2 [+] [-]

, 2016-06-17 13:59, pirms 8 gadiem
Nja taisnība jau viņiem ir, kad nav vērts ar pašreizējo sastāvu sisties par pēdējām vietām ČL. Bet nu esmu vīlies visos klubos. Nu vai tad līdzekļus nevar piesaistīt vispār LV?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 109 komentāri