Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krievijas izlase atsauc ierindā trīs "veselības stāvokļa dēļ" atskaitītos spēlētājus

Krievijas izlase atsauc ierindā trīs "veselības stāvokļa dēļ" atskaitītos spēlētājus
Antons Ponkrašovs
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas Basketbola federācija paziņojusi par trīs vakar no izlases kandidātu rindām atskaitīto basketbolistu atsaukšanu sastāvā, reaģējot uz pārējo spēlētāju lūgumu. Sastāvā paliks arī viņu vietā izsauktie basketbolisti. Savukārt Krievijas medijs "Izvestija" iepriekš ziņoja par izlases basketbolistu gatavību boikotēt Eiropas čempionātu, ja Ponkrašovs, Vjaļcevs un Voronovs neatgriezīsies izlasē.

Vakar no Krievijas izlases kandidātu loka tika atskaitīti Antons Ponkrašovs, Jegors Vjaļcevs un Jevgeņijs Voronovs. Oficiāli par atskaitīšanas iemeslu tika piedāvāts veselības stāvoklis, taču, kā ziņo „Izvestija”, basketbolisti ar šādu skaidrojumu nav bijuši mierā.

Viens no Krievijas izlases basketbolistiem anonīmi atklājis medijam, ka neviens komandā nesaprot šādu lēmumu un ir šoka stāvoklī. Viņš arī norādīja, ka viss kolektīvs ir šo trīs atskaitīto basketbolistu pusē, jo nekādu veselības problēmu viņiem nav, un līdz ar to atskatīšanas iemesls arī ir cits. Krievijas spēlētāji nolēmuši sasaukt kopsapulci, kura notiks šovakar, lai lemtu par turpmāko rīcību. Tiek piesaukta arī iespēja uzstādīt ultimātu izlases vadībai un atteikties no dalības Eiropas čempionātā.

Arī atskaitīto basketbolistu aģenti norāda, ka ziņas par traumām nav patiesas. „Pagaidām neesmu sazinājies ar Jegoru,” norādīja Vjaļceva aģents Obrads Firmičs. „Nezinu, kas tur ir noticis, taču izlasē ir lielas problēmas. Komandā nav neviena cilvēka, kas varētu spēlēt otrā numura pozīcijā. Bet ja viņi atskaitīti veselības stāvokļa dēļ, tad nesaprotu, kāpēc aizvākts Jegors. Viņam ar veselību viss kārtībā.”

Pirms „Izvestija” publikācijas un Firmiča sniegtā komentāra Krievijas izlases ģenerālmenedžeris Dmitrijs Domani medijos šorīt bija kategoriski norādījis, ka atskaitīšanas iemesls patiešām ir traumas, savukārt visu pārējo „izdomājuši kaut kādi blogeri”.Savukārt Ponkrašovs pavisam nesen tika iecelts par komandas kapteini, bet nu šos pienākumus pārņems Sergejs Moņa, bet papildus uz izlasi izsaukti Pāvels Podkoļzins, Sergejs Tokarevs un Jevgeņijs Baburins.

Papildināts: Pēc izlases vadības sapulces ar spēlētājiem, kura, protams, noritēja aiz slēgtām durvīm, Krievijas Basketbola federācija oficiāli paziņojusi, ka Ponkrašovs, Vjaļcevs un Voronovs atgriezušies kandidātu sarakstā. Oficiālajā relīzē norādīts, ka spēlētāji lūguši, lai viņiem atļauj atgriezties izlasē un ka viņi gatavi uzņemties risku, ko var radīt veselības sarežģījumi. Šie trīs spēlētāji turpinās gatavošanos, taču medicīniskais personāls viņu situāciju uzmanīs īpaši rūpīgi. Izlases galvenā trenera rīcībā paliks gan arī trīs šodien uz to izsauktie spēlētāji.

Jāatgādina, ka vēl pavisam nesen Krievijas izlase bija diskvalificēta no Eiropas čempionāta finālturnīra savas federācijas pārvaldes neskaidrību dēļ, taču FIBA tomēr pielaida to „Eurobasket 2015” turnīram.

Izmantotie resursi:
В сборной России наметился раскол накануне...
russiabasket.ru
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...


, 2015-08-18 16:29, pirms 9 gadiem
Tas jau vairs nav nopietni!
, 2015-08-18 16:35, pirms 9 gadiem
Cirks
Slēpts komentārs: LAIKS
, 2015-08-18 16:41, pirms 9 gadiem
Kādreiz visa Latvija nostājās Kristapa un Sanda Valteru, Kambalas un Biedriņa pusē, bet viņus vienalga nepaņēma atpakaļ izlasē! Kāpēc lai šoreiz būtu savādāk? Tusētājiem nav vietas sportā, nevar nākt piedzēries uz treniņiem!
, 2015-08-18 16:46, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kādreiz visa Latvija nostājās Kristapa un Sanda Valteru, Kambalas un Biedriņa pusē, bet viņus vienalga nepaņēma atpakaļ izlasē! Kāpēc lai šoreiz būtu savādāk? Tusētājiem nav vietas sportā, nevar nākt piedzēries uz treniņiem!
tā jau ir - alkoholisms un narkotisko vielu atkarība pēc būtības arī ir uzskatāmas par veselības problēmām vai slimībām...
Slēpts komentārs: Converse87
, 2015-08-18 17:09, pirms 9 gadiem
Converse87 rakstīja: Domā tagadējie izlases spēletāji nelieto ? Dažs labs šņauc pulverīšus, no drošiem avotiem.
Ir diezgan skaidrs, ka pēc tāda apgalvojuma tev nekavējoties jānosauc uzvārds(i), lai nenodarītu kaitējumu valsts interesēm! Te čomu būšanai nav vietas, kad valsts prestižs ir apdraudēts!
Uzvārdus!

Vai arī tukša dir( š )ana?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-18 17:19, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ir diezgan skaidrs, ka pēc tāda apgalvojuma tev nekavējoties jānosauc uzvārds(i), lai nenodarītu kaitējumu valsts interesēm! Te čomu būšanai nav vietas, kad valsts prestižs ir apdraudēts!
Uzvārdus!

Vai arī tukša dir( š )ana?
Paga, bet Tu ar Krievijas izlases večiem kopā dzēri vai salēji ka zini kā tur bija? Arī tukša salmu kulšana.
Slēpts komentārs: Converse87
, 2015-08-18 17:44, pirms 9 gadiem
Avatars rakstīja: Paga, bet Tu ar Krievijas izlases večiem kopā dzēri vai salēji ka zini kā tur bija? Arī tukša salmu kulšana.
Krievijas izlases treneru kompetence. Tu domā, ka viņiem nav ko darīt, un viņi atskaita spēlētājus tāpat vien!
Neviens negrib kaitēt savai izlasei, it sevišķi treneri. Šoreiz nācās izdarīt sāpīgu griezienu. Daži komandā to nesaprata, viņu problēmas.
Slēpts komentārs: pirdeejs
, 2015-08-18 18:32, pirms 9 gadiem
nu jau atļāva turpināt šiem trenēties - bet paliek arī tie 3 jaunie pieaicinātie
, 2015-08-18 18:50, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kādreiz visa Latvija nostājās Kristapa un Sanda Valteru, Kambalas un Biedriņa pusē, bet viņus vienalga nepaņēma atpakaļ izlasē! Kāpēc lai šoreiz būtu savādāk? Tusētājiem nav vietas sportā, nevar nākt piedzēries uz treniņiem!
Visa Latvija nostājās? Es atceros kko pilnīgu citu... Lielākā daļa viņus saukāja par alkāniem un ij dzirdēt neko par viņiem vairs negribēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-18 19:24, pirms 9 gadiem
dobrecovs rakstīja: Visa Latvija nostājās? Es atceros kko pilnīgu citu... Lielākā daļa viņus saukāja par alkāniem un ij dzirdēt neko par viņiem vairs negribēja.
es arī kaut kā neatceros, ka kāds būtu nostājies viņu pusē
, 2015-08-18 20:14, pirms 9 gadiem
Converse87 rakstīja: Domā tagadējie izlases spēletāji nelieto ? Dažs labs šņauc pulverīšus, no drošiem avotiem.
Beidz muldēt! Čempī jebkuru var pasaukt uz analīzēm.
, 2015-08-18 20:21, pirms 9 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Beidz muldēt! Čempī jebkuru var pasaukt uz analīzēm.
Kokaīns iziet pēc 48h.
, 2015-08-18 20:23, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: es arī kaut kā neatceros, ka kāds būtu nostājies viņu pusē
Atsauciet atmiņā, čempionātu, kas notika Šauļos. Kad Bagatskis aizbrauca ar pavisam zaļu sastāvu + Blūms. Zaudēja spēles un liela daļa pilsoņu auroja, lai ņem vecos atpakaļ - es par to laiku runāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-18 21:10, pirms 9 gadiem
Starp citu, jaunumi - LV izlases spēles rādīs nevis TV6, bet, par pārsteigumu - LNT.
Zinu, ka ne pa tēmu, bet nu...
, 2015-08-18 21:11, pirms 9 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Starp citu, jaunumi - LV izlases spēles rādīs nevis TV6, bet, par pārsteigumu - LNT.
Zinu, ka ne pa tēmu, bet nu...
Kāda starpība, kas rādīs, tāpat visi būs un jābūt Arēnā!!!!
, 2015-08-18 21:21, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kāda starpība, kas rādīs, tāpat visi būs un jābūt Arēnā!!!!
Zinu, pats arī tur būšu, bet wnk pateicu, lai zin tie, kas arena nebūs.
, 2015-08-18 21:52, pirms 9 gadiem
oioi88 rakstīja: Tieši otrādāk, jo tie jaunie nemaz tik sliktu spēli nerādīja, sagrāves nevienas nebija, līdz ar to Tevis iepriekš pieminētie tika aizmirsti vēsturei.
Tiesi ta + tagad tie jaunie ir kuro gadu un Bagija rezultati ir vnk lieliski Galvenais lai sogad to spiedienu par rio un 1 vietu grupa, MES ka lidzjuteji un mediji nonemtu, un tad jau viss bus ok
, 2015-08-18 23:15, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Atsauciet atmiņā, čempionātu, kas notika Šauļos. Kad Bagatskis aizbrauca ar pavisam zaļu sastāvu + Blūms. Zaudēja spēles un liela daļa pilsoņu auroja, lai ņem vecos atpakaļ - es par to laiku runāju.
sk.bet nu līdzjutējiem vajadzēja saprast kā tās ir tikai iestrādes nākotnei un čempionāts savā zinā tiek upurēts.
, 2015-08-18 23:52, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ir diezgan skaidrs, ka pēc tāda apgalvojuma tev nekavējoties jānosauc uzvārds(i), lai nenodarītu kaitējumu valsts interesēm! Te čomu būšanai nav vietas, kad valsts prestižs ir apdraudēts!
Uzvārdus!

Vai arī tukša dir( š )ana?
kāds prestižs apdraudēts ?!
joptvaj,tas katram otrajam ,kas ir kadreiz bijis iesaistīts basketbola ir skaidrs,pat kompānijā ir būts ,kas iepūš..pat kopā ir iepūsts ?!
UN ?!
bet vecais teiciens,ja sāc pūst kokaiīnu,acīmredzot sāc pelnīt par daudz

P.s. par tādu info,ko tu te velc laukā,uzvardus utt...cilvēki būtu gatavi maksāt lielu naudu,a tu ceri,ka tev te kāds kaut ko teiks tāpat,haha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-19 00:37, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: kā kāds prestižs? Latvijas VALSTS izlases prestižs.

Ja tu nosauc kādu, kas tur kaut ko dara tā, kas nav sabiedrībā pieņemts un ir sodāma rīcību, turklāt, aizskarts ir izlases gods, turklāt, ņemot vērā, goda principu, par tīru sportu, ir jāievēro atsevišķas normas. ja izlasi kāds apdraud vai aizskar intereses, tad tas tiek izslēgts, pavisam pieņema/attaisnojama rīcību.

kas vēl tev muldon, nav skaidrs?!

tev vēl skolas 9 klase jāpabeidz, pirms ko rakstīt sakarīgu.
ja tu uzskati,ka džeks 24gados nav pabeidzis 9klases,okey ?! manis pec ta doma...
un te nav nekada sobrid sakara par LV godu.Pats gan vairak nedzivoju LV,bet arii ne otras skjiras darba valstis ka UK..

Bet runa iet par to,ka speletajs lieto,bet vins nelieto izlases laikā (varbut lieto,bet ko es zinu,tas bija sezonas laika )
un ja vins pelna loti labu naudu,es neesmu tiesigs nosaukt kadus vardus uzvardus,lai cilveks pec tam (pie tam labi zinaams) paliktu zem tilta dziivot..

bet es nelielos,ka kads cits,kas kaut ko zin..tikai atbildeju uz komentaaru,kuraa visi baigie patrioti,un janosauc esot varonji,..

neaizmirsti,ka katram ir sava dzive arpus basketbola laukuma,un arii arpus azvīzēm kā "privātā dzīve "

P/.s/ kaut vienu iemeslu kapec man mainit niku,ja es tiešām no basketbola saprotu vairāk kā daudzi citi šeit!

bet diemžēl traumas liedz jau spēlēt pāris gadus,un tagad ""iemaņas un zināšanas" basketbolā izmantoju,papildus naudas iegūšanai Toto! jauku vakaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-19 01:05, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: kāpēc tad tāds jautājums par izlases goda aizskaršanu.

vajag atsākt trenēties, un nedrīkst aizmirst, ka fiziskais ir svarīgs, pēc tam arī kombinācija ar basketbolu, bet jāatzīst, ka ir jābūt talantam, ja tā nav, tad basi var spēlēt, bet nebūs izteiktas iezīmes, ko parādīt un ar ko dominēt.

paldies, abpusēji bet nu par šņaukšanu- ir daudz , daudz dzirdēts, par no tuvām paziņām, bet mani tas baigi neinteresē, es koncentrējos uz basketbolu, to kas notiek uz basketbola laukuma, statistiku, sniegums, efektīva un skatāma spēle tas, kas uzraksta par sevi grāmatu vēl spēlējot prof. basketbolu - pats vainīgs, ja nevar paciesties pēc prof.karjeras
jā,bet pēc smagas traumas,operācija ,dzelži ielikti,un var aizmirst...pārdzīvots ir,kaut gāja grūti.. un trenēties trenējos ,fizisko kondīciju uzturu,un doma par jauna sporta veida uzsākšanu,bet lai vēl paliek noslēpumam,kā saka ,neizpaudīsim sapņus un mērķus ,savādāk nepiepildīsies !!!

Bet jā,par talantu piekritīšu,un labprāt skatos protams basketbolu,tikai diemžēl no tribīnēm...
bet tā kā LV šobrīd uz čempi nesanāks aizbraukt,tad Vācija/Berlīne ir daudz tuvāk,un ir plāns būt tur vismaz 1-2 spēles,redzēt tomēr būs tajā grupā pietiekoši ko....

p.s.
un jā,šodien izdomāju 500eiro likmi ar koef netālu no 4i...
ap 10datumu izies...
Grieķijas un Spānijas uzvaras grupā...slideni ir,bet tāds jau ir TOTO
(ziemassvētku vecītis)
, 2015-08-19 07:15, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kādreiz visa Latvija nostājās Kristapa un Sanda Valteru, Kambalas un Biedriņa pusē, bet viņus vienalga nepaņēma atpakaļ izlasē! Kāpēc lai šoreiz būtu savādāk? Tusētājiem nav vietas sportā, nevar nākt piedzēries uz treniņiem!
interesanti gan, nezinaju, ka tolaik visa LV vinu puse nostajas. Pirma dzirdeshana par to. Vinus diskvalificeja un vienkarshi vinu vieta panema citus. Varbut kads cilveku barins vinu puse nostajas, bet tas bija talu lidz visai LV. Par RUS mes zinat mevaram. Noteikti, ka tur ir cits gadijums
Andrejs Gražulis 2023. gada 7. septembrī. Foto: FIBA
16

Porziņģis un 12 vīri no Pasaules kausa: nosaukti vīriešu valstsvienības kandidāti

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Luka Banki pirmdien, 3. jūnijā, nosauca 24 kandidātus Parīzes spēļu kvalifikācijas turnīram, kas 2.-7. jūlijā notiks Rīgā. Latvieši apakšgrupā spēlēs pret Filipīnām un Gruziju.
Jannis Adetokunbo. Foto: FIBA
4

Spanulis apstiprina: NBA play-off izlaidušais Jannis Adetokunbo spēlēs olimpiskajā atlasē

Grieķijas basketbola izlases galvenais treneris Vasilis Spanulis šovakar apstiprināja, ka valstsvienības līderis Jannis Adetokunbo spēlēs jūlija sākumā Pirejā gaidāmajā olimpiskajā atlases turnīrā.
Melnkalnes treneris Boško Radovičs. Foto: KSCG
4

Latvijas konkurente Melnkalne kandidātu sarakstā iekļauj ''Bulls" zvaigzni

Melnkalnes vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Boško Radovičs ceturtdien, 30. maijā, nosauca 17 kandidātus Parīzes spēļu kvalifikācijas turnīram, kas 2.-7. jūlijā notiks Rīgā. Sarakstā nav Bojans Dubļevičs, Nikola Ivanovičs, Nemaņa Radovičs, Marko Todorovičs un Vladimirs Mihailovičs.