Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" aizsargs par Eirolīgas lēmumiem: "Tas ir vienkārši smieklīgi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" aizsargs par Eirolīgas lēmumiem: "Tas ir vienkārši smieklīgi"
Malkolms Dileinijs. Foto: Imago Sport/Scanpix

ULEB Eirolīga vakar izplatīja paziņojumu, kurā pavēstīja par plānu atsākt sezonu, tiklīdz tas būs droši. Plāns ir aizvadīt visas atlikušās spēles, tās saspiežot saspringtākā grafikā. Ļoti neapmierināts bija "Barcelona" aizsargs Malkolms Dileinijs.

"Tas ir vienkārši smieklīgi," sociālajā vietnē Twitter rakstīja Malkolms Dileinijs. "Jūs taču saprotat, ka cilvēki, kuri atrodas karantīnā, nevar spēlēt basketbolu? Visiem nav iespēju trenēties mājas apstākļos. Ir cilvēki, kuri pa grozu nebūs metuši vismaz mēnesi. Smieklīgi. Vai mūsu Spēlētāju asociācija palīdz šiem cilvēkiem saprast tik vienkāršas detaļas?"

"Neesmu pārliecināts, ka cilvēki, kuri nav sportisti, vispār saprot, cik smagi ir atgūt spēļu formu, ja neesi trenējies nedēļu vai divas. Ja mēnesi vai vairāk nemaz nebūsim pieskārušies basketbola bumbai, tad mums būs nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai atgrieztos formā. It īpaši tādā formā, kas nepieciešama, lai cīnītos par play-off un titulu," pauda Dileinijs.

Vakar Eirolīga paziņoja, ka tā nedomā par sezonas noslēgšanu – tiklīdz būs labi drošības un veselības apstākļi, kurus noteiks varasiestādes un drošības dienesti, basketbolistiem būs jāatgriežas laukumā, lai pabeigtu sezonu.

Prioritāte ir sezonas aizvadīšana pilnā apjomā – visas atlikušās regulārās sezonas spēles, play-off sērijas un "Final 4". Tas nozīmētu kalendāra pamatīgu saspiešanu, lai šīs sezonas pabeigšana netraucētu nākamajai. Vienlaikus turpinās alternatīvu izspēles sistēmu analīze, taču tā būs aktuāla tikai gadījumā, ja nekādi nebūs iespējams pabeigt sezonu pašreizējā formātā.

Iepriekš kritiski par Eirolīgas lēmumiem izteicās Maskavas CSKA līderis Maiks Džeimss. Viņš sacīja, ka ir ļoti dīvaini – tiek pārceltas olimpiskās spēles, bet Eirolīga turpina domāt par spēļu aizvadīšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...
https://sportando.basketball/en/mal...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-26 12:41, pirms 4 gadiem
Jā, šiem darboņiem derētu paārstēties kādā psiho-iestādē!

  -2 [+] [-]

, 2020-03-26 12:50, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Jā, šiem darboņiem derētu paārstēties kādā psiho-iestādē!
ja tev par to maksa tad atstrada savu algu un nepiksti

     [+] [-]

, 2020-03-26 17:18, pirms 4 gadiem
abs-1982 rakstīja: ja tev par to maksa tad atstrada savu algu un nepiksti
Korona redz iedarbojas arī uz smadzenēm!

     [+] [-]

, 2020-03-26 19:13, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Korona redz iedarbojas arī uz smadzenēm!
nu ja var redzet tavas jau noestas pilniba