Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Medfords paveica lielisku darbu pret Nīdhemu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gailītis: "Medfords paveica lielisku darbu pret Nīdhemu"
Lesters Medfords: 21 punkts uzvarā pār "Mornar Bar". Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Sapratāmies ļoti labi, komandas spēle attaisnoja cerības. Viņi bija lielāki, mēs centāmies spēlēt ātrāk. Patika atmosfēra – spēlēšana lielā arēnā, mūzika," VEF basketbolists Lesters Medfords priecājās par pirmo uzvaru Čempionu līgā.

Antabija Vollers, “Mornar Bar” spēlētājs

“Jānovērtē Rīgas komandas veikums – viņi spēlēja enerģiskāk par mums. Nesavācām atlēkušās bumbas pie sava groza. Kā komandai mums jāspēlē labāk, lai gan zinājām, ka būs grūti. Ar tādu sniegumu kā šodien uzvarēt nevar.”

Mihailo Pavičevičs, “Mornar Bar” galvenais treneris

“Gribu apsveikt rīdziniekus. Viņi cīnījās 40 minūtes un bija pelnījuši uzvarēt. Atļāvām pretiniekiem savākt 18 bumbas pie mūsu groza, deviņas reizes kļūdījāmies – tie ir 27 papildus uzbrukumi pretiniekiem. Un neiemetām 10 brīvmetienus.

Nepatika, kā spēlējām. Adrijas līgas uzvarētajās spēlēs parādījām labāku sniegumu. Pieņemami darbojāmies līdz brīdim, kad rezultāts bija 36-31 mūsu labā. Turpinājumā aizsardzība pajuka. Attieksme un kapāšana bija zemā līmenī – par to liecina daudzās atdotās bumbas apakšā.

Izveidojām diezgan labu komandu. Cenšamies spēlēt ar vienādu attieksmi visos turnīros. Man personīgi šis ir liels zaudējums. Negaidīju zaudējumu – faktiski atdāvinājām uzvaru. Turpināsim cīnīties, lai tiktu otrajā kārtā.”

Lesters Medfords, VEF spēlētājs

“Šī bija komandas uzvara – aizsardzībā bijām uzdevumu augstumos. Sapratāmies ļoti labi, komandas spēle attaisnoja cerības. Viņi bija lielāki, mēs centāmies spēlēt ātrāk. Patika atmosfēra – spēlēšana lielā arēnā, mūzika. Mans mērķis ir uzvarēt divos turnīros, bet Čempionu līgā iekļūt izslēgšanas spēlēs.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“Satikām ļoti pieredzējušu pretinieku. Nospēlējām gudrāk un intensīvāk, uzvarējām cīņu par atlēkušajām bumbām. Arī pirmais puslaiks nebija slikts – tikai zaudējām dažas bumbas laukuma vidusdaļā un pretinieki sodīja mūsu kļūdas.

Vajadzēja uzmanīties no pretinieku metējiem, tai skaitā Dereka Nīdhema. Lesters Medfords paveica lielu darbu pret viņu, piespieda ātri sakrāt piezīmes. Ronam Karijam tuvākajā laikā gaidāms ģimenes pieaugums, tāpēc pastāv neskaidrības par viņa nākotni komandā.

Kāpēc pirmās piecas mājas spēles būs tuvākā mēneša laikā? Ziemā auksti, neviens negribēs nākt (smejas). Jāpacenšas izspēlēt līdz ziemas sākumam.”