Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Armands Misus: "Miegaini iesākām un spēle aizgāja softā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Armands Misus: "Miegaini iesākām un spēle aizgāja softā"
Armands Misus un "Vega 1/Liepāja": otrais Latvijas fināls pēc kārtas
Foto: Ģirts Gertsons

"Liepāja, kā vienmēr, spēlēja aktīvi, taču pirmajā puslaikā uzspiedām pretiniecēm savu spēli un panācām vēlamo," izcīnot otro uzvaru LSBL finālsērijā, teica basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

Armands Misus, "Vega 1/Liepāja" galvenais treneris

"Miegaini iesākām. Nevarējām iemest un spēle aizgāja “softā” – mīkstajā variantā. Pārtraukumā izrunājām, kas un kā...un otro puslaiku vinnējām (44:38 – Sportacentrs.com). Pievīla aizsardzība. Ja pirmajā puslaikā pretinieks iemet 46 punktus...

Otrajā puslaikā centās uzņemties visas spēlētājas. Bumba kustējās, piespēles bija, taču nebija vienas tik izteiktas punktu guvējas kā pirmajā spēlē Kristīne (Silarāja). Kopīgiem spēkiem punktus sametām."

Aigars Nerips, "TTT Rīga" galvenais treneris

"Izdevās saprast pirmajā spēlē pieļautos trūkumus – gan man, gan spēlētājām. Enerģiskāk sākām, spēlējām aktīvāk. Mainījām uzsvarus aizsardzībā. Pēc pirmās ceturtdaļas cīņas ritējums bija skaidrs un varēja sākt domāt, kā ar mazākiem resursiem pabeigt spēli līdz galam.

Bija mazi krituma brīži, taču ne tik kritiski, lai nejustos droši par uzvaru. Visām spēlētājām izdevās dot savu pienesumu – dažas to paveica ļoti labi. Domāju, ka mūsu sniegumā bija daudz vairāk plusu nekā pirmajā spēlē.

Ieva Krastiņa labi nosedza Kristīni Silarāju, pārējās spēlētājas daudz un labi mainījās aizsardzībā. Labi aizsargājām perimetru, neļaujot Liepājai izmest brīvus tālmetienus (pirmajā puslaikā 1/11 – Sportacentrs.com).

Trešajā ceturtdaļā aizsardzība uz divām vai trīs minūtēm kļuva brīvāka – spēlējām lēnāk, ne tik ātri atgriezāmies aizsardzībā. Liepājai uzreiz iekrita trīs tālmetieni pēc kārtas. Pamodāmies un izdarījām visu, kas bija jāpaveic, līdz galam."