Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Vīksnes ģimene: "Paldies katram, kurš, nejautājot - vajag vai nē, palīdzēja!"

Andrejs Siliņš

Vīksnes ģimene: "Paldies katram, kurš, nejautājot - vajag vai nē, palīdzēja!"
Dāvids Vīksne (#4) un Latvijas U18 valstsvienības komandas biedri. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Dažas dienas pēc Latvijai vēsturiskās Eiropas U18 čempionāta sudraba medaļas izcīnīšanas nelaimes gadījumā cietušā basketbolista Dāvida Vīksnes ģimene pēc jaunieša atlabšanas un treniņu atsākšanas portālam Sportacentrs.com uzticējusi pateicības vēstuli, ko publicējam pilnā apmērā.

Ir pagājis laiks kopš... notikuma. Savs laiks klusēt, savs laiks runāt. Savs laiks skumt, savs laiks priecāties. Vēlamies savas ģimenes vārdā pateikties visiem, kas bija un turpina būt ar mums kopā. Liels paldies DIEVAM, kurš uzklausīja katru lūgšanu par Dāvida dzīvību. Liels paldies katram, kurš bija mums līdzās tuvumā un tālumā, darbos, domās, sirdīs. Sakām paldies gan puisim, kurš pirmais izsauca neatliekamo palīdzību, gan kaimiņiem, kuri atsteidzās palīgā. Paldies dr. Andrejam Levinam un viņa kolēģiem par profesionālo darbu.

Paldies Mārtiņam Bērziņam, Emīlam Tomam, Artūram Visockim-Rubenim un Ērikam Visockim, kuri no pirmajām minūtēm bija blakus mums un ne mirkli nedeva vietu šaubām par Dāvida atlabšanu un, vēl vairāk, atgriešanos basketbolā. Paldies katram, kuri mums, nejautājot vajag vai nē, palīdzēja. Gan ar fizisko un garīgo spēku, padomu, instrumentiem, gan savu transportu un laiku, un tā varētu turpināt. Paldies par materiālo atbalstu gan fiziskajām, gan juridiskajām personām (pagaidām nesauksim konkrēti, jo ir daudzi un nevēlamies kādu nepieminēt).

Paldies basketbola saimei un viņu ģimenēm, kas ir uzaudzinājušas un turpina audzināt krietnus, pašaizliedzīgus, līdzjūtīgus un atsaucīgus jauniešus.

Noslēgumā vēlamies nocitēt Dāvida komandas biedru, U-18 sudraba izlases līderi Artūru Žagaru, kura teiktais ilustrē atbalstu, ko aizvadītajā pusotrā mēnesī saņēmām: "Labdien, mēs esam neiedomājami daudz cilvēku Jums blakus šajā brīdī un tie nav tukši vārdi. Mēs to kopā pievarēsim, katru dienu aizlūdzot un piedomājot par Dāvidu! Lūdzu, nododat Dāvidam ziņu, lai viņš atceras trenera teikto vienmēr: soli pa solim! Un, ja Jums jebkurā brīdī liekas, ka es vai komanda varam palīdzēt, mums būtu gods to darīt!"

No sirds PALDIES!

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU! Mūsu zeme - LATVIJA!

Dāvida ģimene.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-19 17:20, pirms 6 gadiem
Asaras acīs, lasot šo visu.

  +5 [+] [-]

, 2018-09-19 17:33, pirms 6 gadiem
Jā, spēcīgi!!!!! Paldies Dievam, ka viss kārtībā un var atkal iet uz saviem mērķiem!!!!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-19 17:35, pirms 6 gadiem
Jā, dievs visu izdarīja.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-19 18:25, pirms 6 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Muļķības. Dieva nav.
Dievs ir!

  +4 [+] [-]

, 2018-09-19 18:30, pirms 6 gadiem
bigboybig rakstīja: Palīdzēja cilvēki, bet pirmais, kuram pasaka paldies, ir Dievs???
Ja nav ko teikt, aiztaisi muti, draugs! Neesmu baznīcā gājējs, taču arī es saku: Jā, paldies Dievam un labiem cilvēkiem, kuri Dāvidam bija, ir un būs blakus... Tādā trakā reizē kaut kur vajag arī noveikties, lai paliktu dzīvs, lai paliktu ar cerībām uz veselību, un tur laikam visu "saliek pa plauktiņiem" KĀDS, pēc tam cilvēki godprātīgi izdara savu darbu... Turies, Dāvid, ļoti ceu tevi, talantīgu puiku, atkal satikt basketbola zālē. Pēc vinnētas vai zaudētas spēles, tas nav tik svarīgi, galvenais, lai tu atkal būtu skrējis un metis pa grozu!

     [+] [-]

, 2018-09-19 20:45, pirms 6 gadiem
Kapec sportacentrs atlauj komenteet pie shadiem rakstiem? Tak shitai darzenju tautai ir iedzimts vienmer uzrakstit kautko debilu, vienalga pie kada raksta. Sajuta, ka Latvija nav pozitivu cilveku. Kads uzraksta kautko labu, un ir 3 komentari kur raksta kautkadus debilus komentarus, ka Dievs nav , Dievs spridzina vai vel sazin ko. Vienkaarshi darzenji!!!!!!’

Visu to labako Davidam un gjimenei !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja