Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Video: Shootaround | Dārgais par favorītiem sauc "Kalev", Zorika un Gulbja komentāri

Andrejs Siliņš
"Pafbet Shootaround" viesis - BK "Ogre" kapteinis Kristaps Dārgais, kurš dalās pārdomās par ogrēniešu dueli pret "Kalev/Cramo" un pārējiem "Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināliem. "TTT Rīga" galvenais treneris un "Final Four" tiešraižu komentētājs Mārtiņš Gulbis piedāvā savu ieskatu pusfināla dueļos Tallinā, bet "VEF Rīga" aizsargs Kristers Zoriks pauž apņēmību cīnīties par čempiontitulu. Savukārt raidījuma noslēgumā "Latvijas Universitātes" basketbolisti izmēģina roku basketbola golfā.

Nākamais "Pafbet Shootaround" raidījums šoreiz jau pēc nedēļas, kad atskatīsimies uz notikumiem Tallinā un čempionu ceļu līdz titulam.
Vērtējums:

Kurš uzvarēs Latvijas-Igaunijas līgas Final Four?

  • 10

  • 2

  • 12

  • 2


     [+] [-]

, 2023-04-06 16:36, pirms gada
Kalevam bija spēle vēlā vakarā 3.- dien Francijā FIBA kausā, svaiguma sajūta sajūta var pietrēkt- par Mazuru un Gailīti 5.dien !