Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Ledus renēs sezonas sākums būs bez amerikāņu bobslejistiem un skeletonistiem

Emils Ozerinskis

Ledus renēs sezonas sākums būs bez amerikāņu bobslejistiem un skeletonistiem
ASV bobslejistes Lorena Gibsa un Keilija Hamfrīza. Foto: SPO/Scanpix

Starptautiskā bobsleja un skeletona federācija (IBSF) pavēstījusi, ka līdz janvārim sacensībās Eiropā neiesaistīsies Amerikas bobsleja un skeletona sportisti.

Ņemot vērā pasaulē valdošo situāciju ar pandēmijas izplatību, ASV bobsleja un skeletona vadība pieņēmusi lēmumu sezonas pirmajā pusē savus sportistus nesūtīt uz sacensībām Eiropā. Plānots, ka amerikāņi sacīkstēs varētu atgriezties 2021. gada janvārī.

Pagaidām amerikāņu sportisti aizvadīs treniņus savā mājas trasē Leikplesidā.

Starptautisko sacensību sezonas sākums šogad ieplānots Latvijā, no 16. līdz 29. novembrim Siguldas kamaniņu trasē. Savukārt no 7. līdz 20. decembrim sportisti pārcelsies uz Austriju, kur noritēs sacīkstes Insbrukas trasē. 2021. gadā pirmais Pasaules kausa posms ieplānots Vinterbergā no 4. līdz 10. janvārim.

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/

  -1 [+] [-]

, 2020-10-01 15:11, pirms 4 gadiem
nu vo, ir raksts, šļūcēji var plosīties

     [+] [-]

, 2020-10-01 15:23, pirms 4 gadiem
Amerikas kausus kādreiz rādīs atkal TV?

https://www.youtube.com/watch?v=BKx...

     [+] [-]

, 2020-10-01 16:57, pirms 4 gadiem
ice F-1 rakstīja: Amerikas kausus kādreiz rādīs atkal TV?

https://www.youtube.com/watch?v=BKxNwFtOMw0&t=1535s
Neticu. Ja pat Eiropas kausos ir grūti dabūt normālus strīmus. Tie otrā līmeņa mači nevienam neintresē. Renei vispār tādas valstu kvotas būtu jaātceļ lai visi labākie startē pirmajā līga un pārējie otrajā un trešajā.