Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: #11 "eXi": sezonas sākums - svētki, māņticība un rituāli sportā, komandas pārbūve

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” otrās sezonas 11. epizodi, kurā bijušie sportisti Kaspars Kambala, Renārs Rode un Edgars Masaļskis tiekas iepirkšanās un izklaides galvaspilsētā "Akropole", lai dalītos stāstos par savu pieredzi dažādās arī šodien aktuālās sporta tēmās.

0:00:00 – 0:35:32 – Sezonas sākums - kā to izdzīvo sportisti?
0:37:38 – 01:06:20 – Māņticība un rituāli sportā;
1:08:25 – 01:40:47 - Komandas pārbūve sezonas laikā un spēlētāju savstarpējās attiecības.

Šī epizode audio formātā pieejama arī visās populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2021-01-29 21:34, pirms 3 gadiem
Piedodiet, bet Rode šeit ir pilnīgi lieks, neder starp šiem vīriem, Kambalu un Masaļski viņš šeit, klausos un saprotu ka neko dižu viņš nav sasniedzis, nav ko viņam šeit darīt, plus vēl tik garlaicīgi stāsta un neinteresanti arī..

  +1 [+] [-]

, 2021-01-29 21:53, pirms 3 gadiem
[quote zaxx]
Piedodiet, bet Rode šeit ir pilnīgi lieks, neder starp šiem vīriem, Kambalu un Masaļski viņš šeit, klausos un saprotu ka neko dižu viņš nav sasniedzis, nav ko viņam šeit darīt, plus vēl tik garlaicīgi stāsta un neinteresanti arī..

Es piekritu,ka vins nemak tik skaisti runat,iespejams tapec,ka ir introvertais(lai gan Masalskis ari introvertais 99,9procenti,ka intro)Par to sasniegsanu-nu saproti ir ta,ka cilveks uzspele virsliga vai lbl un mak pastastit un ir tadi kas uzspele augsta limeni un ne tik interesanti stasta,domaju tas atkarigs no runas makas.Ja,protams,Kambis un Masalskis saja ex sezona vairak sasniegusi tas gan,bet nav ta,ka Rode gaismas gadu attaluma sasnieguma,limena zina,jo ari uzspelejis arzemes..Jo labi Kambim eiroligas agrakais rekords piedereja,Masalskim 15 pavasari Pasaules cempi un ntas sezonas khl-bet teikt,ka vini uzvarejusi kaut ko LIELU,GRANDIOZU TITULU un Rode neko nav uzvarejis..ta ari nevaretu..Isuma mana doma- sasniegumu limena atskiriba,protams ir,bet ta nav grandioza-domaju tas vnk atkarigs vai cilveks mak runat interesanti,plustosi vai nemak.

  +5 [+] [-]

, 2021-01-29 22:27, pirms 3 gadiem
nejega rakstīja: Es piekritu,ka vins nemak tik skaisti runat,iespejams tapec,ka ir introvertais(lai gan Masalskis ari introvertais 99,9procenti,ka intro)Par to sasniegsanu-nu saproti ir ta,ka cilveks uzspele virsliga vai lbl un mak pastastit un ir tadi kas uzspele augsta limeni un ne tik interesanti stasta,domaju tas atkarigs no runas makas.
Tieši tā. Žigajevs ar vienu sezonu ārzemēs ļoti labi runāja. Visi nevar būt runātāji.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-30 09:57, pirms 3 gadiem
Rode labi stāsta par pieredzi ārzemēs
Man patīk dzirdet viedokli arī no viņa pozīcijas

Visi jau tagad ir labi ieskrejusies , sakumā varbūt mazliet ķēras

     [+] [-]

, 2021-01-30 14:45, pirms 3 gadiem
Sākums kā filmās Tikai žēl, ka slikti aktieri. Varēja iztikt bez tās debīlās sazvanīšanās

     [+] [-]

, 2021-01-30 14:48, pirms 3 gadiem
Kambis- tipogrāfs

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 21:21, pirms 3 gadiem
Tak liek to Renāru mierā... Un stāsta arī viņš pilnīgi normāli, tas, ka Kambala ir lohs un vienmēr pa vidu jaucas, tur jau Rode nav vainīgs. Un nav tā, ka viņam ar pieredzi būtu problēmas, Žigajevs iepriekšējā sezonā vēl mazāk kaut kur ārpus LV bija bijis, bet tas jau ir cilvēku personību jautājums, kā un ko kurš stāsta, runā izsakās... Kādam varbūt patīk kā Kambala izsakās, bet man liekas, ka viņš nekad dzīvē nevienu grāmatu nav izlasījis, vai izglītojošu lekciju noklausījies, un savos nemaz ne tik daudzajos gados ir nodzēris un nošnaucis jebkādas paliekas no intelekta. Spēlējis ir daudz kur, pelnījis daudz, tērējis daudz, redzējis daudz, dzīvē pieredzējis vēl vairāk, un smagu, bet nu, nav galīgi patīkami viņā klausīties....
Tas ir tā pat kā klausīties Alenu Aiversonu, nu pabriesmīgi, cilvēks nespēj salikt kopā normāli teikumu... Bet sasniegumi leģendāri, pietrūka tikai tituls... Bet tai pašā laikā tādu Stīvu Keru ver klausīties stundām ilgi, lai gan viņš pēc sasniegumiem, lai arī ir ntie gredzeni, vienmēr ir bijis lomas spēlētājs, ne tas spilgtākais un redzamākais tēls...

     [+] [-]

, 2021-01-31 09:17, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: Piedodiet, bet Rode šeit ir pilnīgi lieks, neder starp šiem vīriem, Kambalu un Masaļski viņš šeit, klausos un saprotu ka neko dižu viņš nav sasniedzis, nav ko viņam šeit darīt, plus vēl tik garlaicīgi stāsta un neinteresanti arī..
Viņam interesanta karjeras pieredze, stāsta varbūt ne tik aizrautīgi. Kā reiz patīk kontrasts starp vīriem.

     [+] [-]

, 2021-01-31 21:25, pirms 3 gadiem
Kambis sācis laboties. Saprot, kur pārtraucis un kam bija jārunā. Vienalga - interesanti stāsta. Ar tādu pieredzei Latvijā nevar vairs nevienu atrast. Ja nu vienīgi Sandi Ozoliņu būtu interesanti paklausīties vēl, kā viņš atklāti stāsta par savām labajām dienām un arī nelāgajām.

     [+] [-]

, 2021-01-31 21:40, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Kādam varbūt patīk kā Kambala izsakās, bet man liekas, ka viņš nekad dzīvē nevienu grāmatu nav izlasījis, vai izglītojošu lekciju noklausījies, un savos nemaz ne tik daudzajos gados ir nodzēris un nošnaucis jebkādas paliekas no intelekta. Spēlējis ir daudz kur, pelnījis daudz, tērējis daudz, redzējis daudz, dzīvē pieredzējis vēl vairāk, un smagu, bet nu, nav galīgi patīkami viņā klausīties....
Starp citu, nedaudz piezemētāka intervija no Kambalas: https://www.youtube.com/watch?v=JLv...

Bet par Exiem runājot, domāju, ka Rodem traucē tieši pārtraukšana plus vēl nedaudz "mazā brāļa" loma, jo Kambala jau no pirmajām epizodēm pret viņu nedaudz augsprātīgi izturējās. Šo epizodi vēl neesmu noklausījies, bet kopumā patīk viņa stāsti. Varbūt nav tā skaļākā karjera, bet visai koša gan ar Dienvidāfrikas un Malaizijas pieredzēm.