Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Ullas piezīmes: Interneta ķeršana, brokastu glābējs avokado, ķengurs Alekss

Ullas piezīmes: Interneta ķeršana, brokastu glābējs avokado, ķengurs Alekss
Foto: Ullas Zirnes personīgais arhīvs

Šī nedēļa mums pagāja, cītīgi gatavojoties un ar nepacietību un sajūsmu gaidot sezonas pirmo Pasaules kausa posmu Vinterbergas trasē Vācijā. Nevēlos kļūt banāla, bet sacensības mums tiešām ir kā svētku dienas.

Ar prieku un pacilātu noskaņojumu ne tikai startējam paši, bet vienmēr arī atbalstām, turam īkšķus un palīdzam saviem komandas biedriem. Tiem, kuriem nav jāstartē, dodas uz trasi, lai sagaidītu savējos finišā, bet, ja pašiem tajā dienā ir sacensības, tad kopīgi skatāmies un sekojam līdzi rezultātiem internetā. Jāsaka gan, ka daudz vieglāk ir startēt pašam nekā skatīties, kā to dara komandas biedri, jo tad pārņem liels uztraukums.

Šonedēļ labākā pulcēšanās, interneta "ķeršanas" un sacensību vērošanas vieta bija gaitenis. Ilgstoši atrodoties Vācijā un Austrijā, kur brokastu piedāvājums ir diezgan vienveidīgs un ar laiku apnīk, mēs ar Elīzu Cauci krietni uzlabojam situāciju ar nu jau neatņemamo brokastu sastāvdaļu avokado. Pusdienās gan jau mēnesi ēdam makaronus. Ha-ha...

Pulcēšanās viesnīcas gaitenī.

Par Latvijas kamaniņu sporta komandas sastāvdaļu ir kļuvis arī mūsu "ķengurs" - austrālietis Alekss (Austrālijas kamaniņu braucējs Aleksandrs Maikls Ferlaco), kurš tieši mums pievienojas jau trešo sezonu. Viņam bija iespēja izvēlēties, kurai komandai pieslieties, un viņš izvēlējās latviešus, jo mūsu komanda pat no malas allaž izskatoties saliedēta un draudzīga.

Elīza Cauce un "ķengurs" Alekss Ferlaco

Tikpat saliedēti, draudzīgi un ļoti ātri mēs esam iemācījušies sakraut, izkraut, aiznest, atnest kamanu un ekipējuma kastes, ar ko arī sākas un beidzas katrs pārbrauciens. Esam jau atkal sakrāvuši mantas busos un agri no rīta dodamies uz lidostu, lai dotos tālāk uz nākamajām sacensībām. Nākamajās nedēļās mūs sagaida trīs posmi Ziemeļamerikas trasēs. Tur vide nebūs tik ikdienišķa, kāda tā šķiet Vācijā, tādēļ būs arī vairāk jaunu iespaidu, par kuriem dalīšos ar Sportacentrs.com lasītājiem.

Uz tikšanos! Un turiet par mums īkšķus!
Ulla.

Elīza Cauce

Pošamies ceļā uz Ziemeļameriku.

     [+] [-]

, 2016-11-28 12:51, pirms 7 gadiem
Veiksmi jauniešiem 😉

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 13:17, pirms 7 gadiem
Cerams ka Ullas raksti par kamniņbraucēju komandas aizkulisēm turpināsies. Protams primārais ir pašas sportistes starts, kas bija ļoti atzīstams 8. un 12. vieta.

     [+] [-]

, 2016-11-28 13:59, pirms 7 gadiem
♥♥♥
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja