Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Brāļiem Celitāniem pa bronzai; mūsējiem pilns medaļu komplekts Igaunijā

Jānis Celmiņš

Brāļiem Celitāniem pa bronzai; mūsējiem pilns medaļu komplekts Igaunijā
Deniss Petrovs
Foto: Renārs Buivids

Zaudējumu Turcijas čempionāta pusfināla sērijas trešajā izšķirošajā mačā piedzīvojusi Gundara Celitāna pārstāvētā „Ziraat Bankasi” komanda, kas ar 1:3 atzina Stambulas „Fenerbahce”. Līdz ar šo zaudējumu Ankaras klubam nācies samierināties ar bronzas godalgām, jo čempionāta nolikums paredz, ka trešo vietu iegūst komanda, kura izcīnījusi augstāku vietu līgas regulārajā turnīrā. Beļģijas čempionātā bronzu izcīnījusi Gundara brāļa Armanda Celitāna pārstāvētā "Knack" komanda.

Turcija

Pēc pirmajām divām sērijas spēlēm rezultāts bija neizšķirts (1-1), bet trešajā „Ziraat Bankasi” vienībai nācās atzīt pretinieku pārākumu (1-3) un visā sērijā piekāpties ar 1-2. Gundars Celitāns bija rezultatīvākais mača spēlētājs, gūstot 23 punktus, taču palīgu viņam neatradās. Turcijas čempionāta nolikums paredz, ka cīņa par bronzas godalgām nenotiek, trešo vietu iegūst komanda, kura izcīnījusi augstāku vietu līgas regulārajā turnīrā.

Beļģija

Tikmēr Beļģijas čempionātā ar bronzas godalgu nācies samierināties Gundara brālim Armandam Celitānam un viņa pārstāvētajai "Knack" vienībai. Armands šodien Rīgā vēroja savas bijušās komandas "Lāse-R / Rīga" maču Latvijas čempionāta finālsērijā un pēc tā atzina, ka mājās atgriezties vienmēr ir patīkami.

Igaunija

Par Igaunijas čempionu kļuvis Deniss Petrovs, kura pārstāvētā Tallinas „Selver” komanda finālsērijā ar 3-0 pieveica Laura Iecelnieka „Tartu Pere leib”, Laurim sudrabs. Tikmēr bronzu Igaunijas čempionātā izcīnījusi „Parnu” vienība, kuras krāsas šosezon pārstāvēja Austris Štāls un Agris Leitis.

Somija

Trešo uzvaru Somijas čempionāta finālsērijā svinējusi Hermaņa Egleskalna un Normunda Veinberga pārstāvētā "Lakkapaa" komanda, kas sērijas ceturtajā mačā ar 3:2 apspēlēja Uģa Krastiņa trenēto un trīs mūsējo Anša Medeņa, Aivara Petruševica un Elvisa Krastiņa pārstāvēto "Valepa" vienību. Uzvarētāju rindās Egleskalns un Veinbergs guva attiecīgi 23 un 20 punktus, bet zaudētājiem Petruševics 19, Medenis - astoņus. Pēdājais ceturtā seta gaitā tika nomainīts. Pagaidām nav zināms, vai Ansis guvis kādu savainojumu, vai Krastiņš nav bijis apmierināts ar viņa sniegumu. Komandas līderus tā vienkārši no laukuma parasti nost neņem, lai gan Ansim lietderības koeficients šajā mačā vien -3.

Izmantotie resursi:
Türkiye Voleybol Federasyonu
volley.ee
Mestaruusliiga

     [+] [-]

, 2011-04-16 18:56, pirms 13 gadiem
Raksta autor: šķiet, ka Turcijas čempionātā par 3.vietu nespēlē, to iegūst tā komanda, kas regulārajā čempionātā no pusfinālistēm(zaudētājām) ierindojās augstākā vietā.

     [+] [-]

, 2011-04-16 19:17, pirms 13 gadiem
cubics rakstīja: Raksta autor: šķiet, ka Turcijas čempionātā par 3.vietu nespēlē, to iegūst tā komanda, kas regulārajā čempionātā no pusfinālistēm(zaudētājām) ierindojās augstākā vietā.
jaa, precizēts! paldies par acīgumu, tiešām šo faktu nezināju līdz brīdim, kad man to apstiprināja Gundars!