Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņam astoņi punkti Vācijā, Koržeņevičam 15 Grieķijā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņam astoņi punkti Vācijā, Koržeņevičam 15 Grieķijā
Jānis Šmēdiņš
Foto: msc-volleyball.de

Grūtu uzvaru Vācijas Bundeslīgā volejbolā vēl aizvadītajā gadā izcīnījusi Jāņa Šmēdiņa pārstāvētā „Moerser” komanda, kas viesos ar 3:2 apspēlēja „CV Mitteldeutschland” volejbolistus. Tikmēr Grieķijas čempionātā uzvaru (3:2) izcīnījusi Anša Medeņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Saloniku "Iraklis" komanda.

Mača gaitā „Moerser” komanda bija nonākusi iedzinēju lomā ar 1:2, taču prata atspēlēties un svinēja uzvaru pār vienu no vājākajām līgas komandām ar 3:2. Piektā seta rezultāts – 15:6. Jānis Šmēdiņš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa otrajā setā, summā gūstot astoņus punktus.

Tikmēr Grieķijas čempionātā uzvaru (3:2) izcīnījusi Anša Medeņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Saloniku "Iraklis" komanda, kas pieveica "Kifisias" volejbolistus. Ansis turpina ārstēt savainojumu un spēlei pieteikts nebija, bet Viktors aizvadīja līdz šim rezultatīvāko spēli Grieķijā, gūstot 15 punktus.

Izmantotie resursi:
Moerser Sportclub 1985 e.V. - Welcome to the...
Hellenic Volleyball League