Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam 20 punkti Itālijā, A.Celitānam astoņi Francijā

Jānis Celmiņš

Pēdam 20 punkti Itālijā, A.Celitānam astoņi Francijā
Jānis Pēda (pa labi)
Foto: pallavololoreto.it

Zaudējumu Itālijas čempionāta A2 līgas spēlē piedzīvojusi latviešu volejbolista Jāņa Pēdas pārstāvētā „Energy Resources Carilo Loreto” komanda, kas ar 1:3 atzinusi turnīra tabulā augstāk esošās „Pallavolo Molfetta” komandas pārākumu.

Itālija

Pēc zaudētiem diviem setiem Jāņa Pēdas pārstāvētā „Energy Resources Carilo Loreto” komanda prata saņemties un uzvarēja trešo, taču ceturtajā atkal piekāpās un visā mačā atzina pretinieku pārākumu ar 1:3. Jānis spēlēja Loreto komandas sākumsastāvā un kļuva par pārliecinoši rezultatīvāko komandas spēlētāju – 20 punkti (uzbrukumā 59%).

Pirmā apļa spēles A2 līgā tikmēr noslēgušās un latvieša pārstāvētā komanda pēc tām ierindojas astotajā vietā.

Francija

Francijas čempionātā zaudējumu piecu setu trillerī piedzīvojusi Armanda Celitāna pārstāvētā „Paris” komanda, kas savā laukumā ar 2:3 piekāpās „AS Cannes” volejbolistiem. Armands spēlēja Parīzes komandas sākumsastāvā un guva astoņus punktus (divus ar bloku).

„Paris” Francijas čempionāta turnīra tabulā šobrīd atrodas 11. vietā.

Beļģija

Tikmēr Beļģijas čempionātā pie panākuma tikusi Valtera Rammas pārstāvēta „VC Euphony Asse-Lennik” komanda, kas viesos ar 3:0 apspēlēja „VBC Waremme” volejbolistus. Valters spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

„VC Euphony Asse-Lennik” komanda Beļģijas čempionāta turnīra tabulā šobrīd ieņem otro vietu, atpaliekot vien no Hermaņa Egleskalna pārstāvētās „Noliko Maaseik” komandas. Abas komandas šķir seši punkti.

Izmantotie resursi:
Legavolley - Home Page
Volleyliga Belgium
LNV - Ligue Nationale de Volley

  +1 [+] [-]

, 2011-12-20 14:42, pirms 12 gadiem
Ja vēl čalim būtu attieksme pret savu izlasi kā citiem volejbolistiem, tad būtu lietaskoks izlases kontekstā!
Bet savādāk... īpaši neinteresē šī spēlētāja sniegums un gaitas.