Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rammam 13 punkti Čempionu līgas spēlē, komandai zaudējums pret "Zenit"

Jānis Celmiņš

Rammam 13 punkti Čempionu līgas spēlē, komandai zaudējums pret "Zenit"
Valters Ramma priekšplānā
Foto: cev.lu

Trešo zaudējumu četrās Eiropas Čempionu līgas spēlēs piedzīvojusi latviešu volejbolista Valtera Rammas pārstāvētā beļģu „Euphony ASSE-LENNIK” komanda, kas vakar savā laukumā paņēma divus setus pret vareno Kazaņas „Zenit” vienību, piekāpjoties ar 2:3.

Spēles gaitā Valtera Rammas pārstāvētā „Euphony ASSE-LENNIK” komanda prata atspēlēties nonākusi zaudētāju lomā ar 0:1 un 1:2, taču visā spēlē atzina Krievijas Superlīgas kluba Kazaņas „Zenit” pārākumu – 2:3. Jāpiebilst, ka beļģu klubs ilgu laiku atradās vadībā arī spēles piektajā setā, zaudējot to vien pašā galotnē – 14:16.

Latviešu volejbolists spēli sāka sevis pārstāvētās komandas pamatsastāvā un guva 13 punktus. Rammam arī labākais procents servju uzņemšanā un liela uzticība no komandas cēlāja. Kopumā latvietis vakar izpildīja 34 uzbrukuma sitienus, no kuriem realizēja 35 procentus.

„Euphony ASSE-LENNIK” komanda B grupas turnīra tabulā šobrīd ieņem trešo vietu – uzvara un trīs zaudējumi.

Jau šovakar kārtējās spēles Čempionu līgā aizvadīs Hermaņa Egleskalna pārstāvētā „Noliko Maaseik” komanda, kas viesos tiksies ar Sofijas „CSKA” un Anša Medeņa un Viktora Koržeņeviča Saloniku „Iraklis”, kas lūkos revanšēties „Arkas Izmir” komandai par zaudējumu pirms nedēļas, šoreiz mačs turku kluba laukumā. Abas šīs spēles būs skatāmas Free Sport Video Live Streaming video tiešraidēs, sākums jau pulksten 19.00 pēc Latvijas laika.

„Iraklis” vienībai gan atkal nāksies iztikt bez Medeņa, kurš turpina ārstēt pleca savainojumu. Abas Latvijas volejbolistu pārstāvētās komandas B grupas turnīrā šobrīd izcīnījušas pa divām uzvarām un piedzīvojušas pa zaudējumam.

     [+] [-]

, 2011-12-21 17:47, pirms 12 gadiem
Malacis Ramma, galvenais lai ar veselību viss kartība un tad jau būs labi.