Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

SWE-SVK pēcspēles komentāri

Pēc 4:3 uzvaras pār Zviedriem (metienu attiecība 14:29) slovāki bija no sirds priecīgi un ar optimismu skatījās nākotnē.

Tomáš Kopecký: "Visa komanda paveica milzīgu darbu. Pats esmu ļoti pateicīgs par saviem pirmajiem vārtiem izlasē. Demo lieliski izgāja gar malu, Marians darīja to, ko dara vislabāk - meta. Bet es tikai pabeidzu. Kad pats iemetu, iedomājos, ka par mums ir visa valsts, visi fani, ģimenes, draugi un paziņas. Tā bija lieliska sajūta. Ceru, ka gūšu vēl vairāk vārtu."

Pavol Demitra: "Tā bija lieliska spēle. Šobrīd nevaru aprakstīt savas sajūtas. Mums priekšā vēl ir divas spēles. Mēs uzvarējām zelta medaļu ieguvējus. Tas pierādīja, ka mums ir lieliska komanda. Spējām pārvarēt nervozitāti, kas bija ļoti svarīgi. Nebija vajadzības jautāt Gaborika padomu, kā iemest Lundqvistam, jo daudzi puiši zina, kā spēlēt pret viņu. Vairākumos guvām ļoti svarīgus vārtus. Tagad mūs gaida spēle ar Kanādu, kuras sniegumam nebija iespējas pasekot. Zinām, ka pretinieks ir ļoti labs, taču arī mums ir mūsu stiprās puses. Jāiet tagad soli pa solim. Priecājamies par uzvaru, bet mums ir kārtīgi jāsagatavojas spēlei pret Kanādu."

Marián Gáborík: "Tas ir neticami, ko varam paveikt. Tik drīz pēc spēles beigām nemaz nespējam aptvert. Tas ir lielisks sasniegums visai Slovākijai. Spēlējām ļoti disciplinēti, salīdzinājumā ar spēli pret Norvēģiju. Ir laiks palīksmot par uzvaru, taču mums ir jāatpūšas un nopietni jāgatavojas pret spēli ar Kanādu."

Andrej Sekera: "Mēs šodien spēlējām tāpat kā norvēģi spēlēja pret mums - droša aizsardzība un ātri pretuzbrukumi. Bija ļoti svarīgi, ka uz rezultāta izlīdzināšanu drīz varējām atbildēt ar vārtiem. Tagad mums pretī būs Kanāda - galvenais turnīra favorīts. Tas nozīmē, ka atkal ir jāspēlē ar simtprocentīgu atdevi."

Michal Handzuš: "Mēs spēlējām kā komanda un tieši tā, kā teicām pirms spēles. Kad rezultāts bija 2:0, nevajadzīgi atslābinājāmies un mums ātri iesita divus vārtus. Katrā ziņā mēs katrs cīnījāmies līdz pēdējam elpas vilcienam. Tieši tā ir jāspēlē svarīgās spēles šajā turnīrā."

Henrik Sedin: "Esmu dusmīgs, jo mēs varējās uzvarēt šo spēli. Mums par nelaimi pretinieki ļoti labi spēlēja vairākumā un izmantoja katru iespēju. Mūsu cerības nogalināja mazākumi."

Nicklas Bäckström: "Es to nevaru paskaidrot. Slovākiem ir laba komanda. Mēs to zinājām, taču nebijām pietiekami sagatavojušies. Mēs spēlējām tik labi, cik varējām."

Henrik Zetterberg: "Vislabākais variants ir tad, kad spēlē varam spēlēt savu hokeju. Šodien to nespējām."

Daniel Alfredsson: "Slovāki spēlēja ļoti gudri. Sākumā ļāvām viņiem spēlēt, un tā bija mūsu kļūda. Otrajā un trešajā trešdaļā spēlējām labāk, bet ar to nepietika. Esmu vīlies, ši bija nepatīkama spēle. Slovāki bija labi aizsardzībā, un viņiem izdevās labi pretuzbrukumi. Šodien tas deva efektu."

Peter Forsberg: "Varējām nospēlēt labāk. Vajadzēja iemest un izvirzīties vadībā 2:3, tad varbūt būtu bijusi pavisam citādāka spēle."

Nicklas Lidström: "Šodien nespēlējām labi mazākumā. Slovāki guva divus golus vairākumā, kas beigās izrādījās ļoti svarīgi. Mēs esam ļoti vīlušies."

Intervijā pēc spēles Demitra aprakstīja emocjas: "Tas ir katra sapnis. Varam tikai izbaudīt šo brīnišķīgo sajūtu. Mēs parādījām, ka spēlējam no sirds, mēs atdodam sevi visu. Mums ir lielisks vārtsargs, kurš mūs glābj svarīgās situācijās. Spēle pret Norvēģiju bija sarežģītāka nekā ceturtdaļfināls. Pret zviedriem izgājām pilnībā koncentrējušies un spēlējām tā, kā bija paredzēts. Tas ir neticami. Pēc spēles ar Krieviju jutos lieliski, taču to nevar salīdzināt ar šībrīža sajutām. Līdz pašām beigām nebijām pārliecināti, ka tiksim pusfinālā. Skaitījām pēdējās sekundes, kas ritēja ļoti, ļoti lēni."
Vai daļa no motivācijas bija savainotais Ľuboš Bartečko?
"Notekti spēlējām lieliski priekš Bartečko. Esam priecīgi, ka viss ir kārtībā. Viņš ir lielisks puisis, pirms spēles atnāca uz ģērbtuvēm ar apsaitētu galvu, kur aizmugurē bija uzzīmēts karogs. Dažreiz komandai palīdz, kad kaut kas tāds notiek."

Pēc spēles Tomáš Kopecký no ledus nokāpa aizelsies un zaudējis balsi no prieka sauciena, un aprakstīja sajūtas: "Tā ir vislabākā sajūta visas karjeras garumā. Tas ir neticams hokeja orgasms. Kad iemetu vārtus, redzēju visu Slovākiju, savu ģimeni, visus fanus. Ceru, ka tam pievienošu 'vel kādus vārtus, lai varam vēlreiz piedzīvot šo prieku."
Savāci uzvaras ripu?
"Diemžēl nē. Vainoju Demitru, ka viņš nepaņēma. (Smejas.) Bet tajā eiforijā neaidomājāmies par to."
Kam velti golu?
"Saviem bērniem, kā arī Bartam. Viņš cīnījās par mums visās iepriekšējās spēlēs, taču šodien nevarēja būt ar mums. Kā arī visiem puišiem - mēs esam lieliska komanda."

Avoti:
sport.pravda.sk: Demitra: V
sport.pravda.sk: Hokejovż orgazmus. Ako modré z neba, te
sport.pravda.sk: Slovensko vyhralo nad

  +3 [+] [-]

, 2010-02-25 13:58, pirms 14 gadiem
Paldies, par tulkojumu!
Ceru, pa finālu Slovākija - Somija! Bet Slovākiem būs ļoti, ļoti smagi pret Kanādu!

     [+] [-]

, 2010-02-25 14:40, pirms 14 gadiem
Vitālijs1000 rakstīja: Paldies, par tulkojumu!
Ceru, pa finālu Slovākija - Somija! Bet Slovākiem būs ļoti, ļoti smagi pret Kanādu!
Tur Tev taisnība. Līdz šim nav gājis diez ko spīdoši:
PČ 2009 SVK 3:7 CAN (viens gols arī Marselam, kopumā 10. vieta atkal Filca vadībā)
PČ 2007 SVK 4:5 CAN (6. vieta, Šuplera vadībā)
PČ 2006 SVK 1:4 CAN (8. vieta, Hossas vadībā)
PČ 2005 SVK 4:5 CAN (5. vieta, Hossas vadībā)
PČ 2004 SVK 1:2 CAN (SVK paliek 4. Hossas vadībā)
PČ 2002 SVK 3:2 CAN (zelts, arī Filca vadībā)

     [+] [-]

, 2010-02-25 14:47, pirms 14 gadiem
Hamsters2 rakstīja: Tur Tev taisnība. Līdz šim nav gājis diez ko spīdoši:
PČ 2009 SVK 3:7 CAN (viens gols arī Marselam, kopumā 10. vieta atkal Filca vadībā)
PČ 2007 SVK 4:5 CAN (6. vieta, Šuplera vadībā)
PČ 2006 SVK 1:4 CAN (8. vieta, Hossas vadībā)
PČ 2005 SVK 4:5 CAN (5. vieta, Hossas vadībā)
PČ 2004 SVK 1:2 CAN (SVK paliek 4. Hossas vadībā)
PČ 2002 SVK 3:2 CAN (zelts, arī Filca vadībā)
Un kāpēc tu vispār rādi PČ statistiku? Tā ir pavisam spēle. Olimpiādi ar Čempi nevar nemaz salīdzināt.

     [+] [-]

, 2010-02-25 14:57, pirms 14 gadiem
Nu jā, rudbārži šodien nenospēlēja savu labāko spēli, izskatījās ka viņiem pie kājas!!!

     [+] [-]

, 2010-02-25 18:02, pirms 14 gadiem
yes, slovaakinji tiek taalaak

     [+] [-]

, 2010-02-25 18:19, pirms 14 gadiem
burbulīte rakstīja: Un kāpēc tu vispār rādi PČ statistiku? Tā ir pavisam spēle. Olimpiādi ar Čempi nevar nemaz salīdzināt.
Varbūt tāpēc, ka pēdējo 10 gadu laikā Slovāki Olimpiādē nav spēlējuši ar Kanādu? Un varam tālāk padomāt, kāpēc parasti vēl pieliek klāt Exhibition rezultātus? Tad, lūdzu, iedod statistiku no OS!
Kāpēc tad nevar salīdzināt PČ un OS, vai tad viņi spēlē ar bumbiņu, kuru dzenā ar slotas kātiem pa pagalma dīķi? Ok, spēlētāju sastāvs atšķiras, bet tas atšķiras arī gadu no gada un no vienām OS uz citām. Tad varbūt tie onkuļi vienkārši aiz sava stulbuma vāc kaut kādu statistiku? Un, ja OS nevar salīdzināt ar PČ, tad kāpēc pa pirmo sešinieku parasti kuļas aptuveni vienas un tās pašas komandas?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-25 18:28, pirms 14 gadiem
ledinja rakstīja: yes, slovaakinji tiek taalaak
Yep, es arī par slovākiem. Šogad labi spēlē, un pēc pēdējo gadu neveiksmēm no viņiem visi gaida labu sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja