Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis zaudē "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lībietis zaudē "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā
Miķelis Lībietis. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ceturtdien piedzīvoja neveiksmi Ostravas "Challenger 75" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā.

Lībietis kopā ar amerikāni Hanteru Rīzu, ar kuru viņš kopā spēlējis iepriekš gan NCAA sacensībās, gan profesionālajā tenisā, ceturtdaļfinālā ar 4-6, 4-6 piekāpās Argentīnas duetam Gido Andreoci/Giljermo Durans, kas dubultspēļu turnīrā izsēts ar otro numuru.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Lībietis nopelnījis 16 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Pērn Lībietis pēc piecu gadu pauzes, kas bija saistīta ar smagiem savainojumiem, atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas.

2014.gadā Lībietis kopā ar Rīzu Tenesī Universitātes komandas sastāvā uzvarēja NCAA čempionāta dubultspēļu finālturnīrā. Tajā pašā gadā, arī spēlējot pārī ar amerikāni, viņš izcīnīja savu pirmo "Challenger" sacensību uzvarētāja titulu, bet divus gadus vēlāk šāda ranga sacensībās latvietim izdevās izcīnīt vēl vienu trofeju.

2017.gadā Lībietis uz neilgu brīdi Ernestam Gulbim atņēma valsts pirmās raketes godu vienspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA