Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistajai zaudējums ITF W-100 turnīra dubultspēļu pusfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semeņistajai zaudējums ITF W-100 turnīra dubultspēļu pusfinālā
Darja Semeņistaja. Foto: Adi Olteanu / @dmd.400 / Tiriac Foundation Trophy

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja duetā ar slovēnieti Niku Radišiču ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Valensijas W-100 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Semeņistaja un Radišiča pusfinālā ar 6-7 (2:7), 4-6 piekāpās citam internacionālajam duetam Valentini Grammatikopulu (Grieķija)/Andrēa Mitu (Rumānija).

Par pusfināla sasniegšanu Latvijas tenisiste nopelnīja 50 pasaules ranga punktus.

Pirmās kārtas spēlē Latvijas/Slovēnijas duets ar 7-6 (7:2), 6-3 uzvarēja turcieti Čalu Bijikakčaju un Alinu Čarajevu, bet ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-3 - spānietes Ivonnu Kavalju-Reimersu un Anhelu Fitu Boludu.

Otra Latvijas tenisiste Daniela Vismane un rumāniete Oana Gavrila cieta zaudējumu pirmajā kārtā, tiekot pie viena WTA dubultspēļu ranga punkta.

Vienspēlē abas Latvijas sportistes zaudēja pirmajā kārtā. Semeņistaja nopelnīja vienu WTA ranga punktu, bet Vismane, kura bija pārvarējusi divas kvalifikācijas kārtas, - septiņus pasaules ranga punktus.

Turnīrs norisinās māla laukumos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-24 20:51, pirms 5 mēnešiem
Laikam šoreiz tiesneši nebija vainīgi pie Semeņistaja zaudējuma! Nu, vismaz Einārs nav komentējis neko! Tad viss godīgi bija tiesāts
Paldies tiesnešiem par korekti tiesātu tenisa maču (beidzot)

     [+] [-]

, 2023-11-24 21:51, pirms 5 mēnešiem
SlickRick rakstīja: Laikam šoreiz tiesneši nebija vainīgi pie Semeņistaja zaudējuma! Nu, vismaz Einārs nav komentējis neko! Tad viss godīgi bija tiesāts
Paldies tiesnešiem par korekti tiesātu tenisa maču (beidzot)
Nē tiesneši bija debīli. Viņi tikai Semeņistajas un Radišičas sitienos saskatīja autus un tikai Gramatikpoulou un Mitu sitienos saskatīja inus un viņi tikai Gramatikpoulou un Mitu punktus piešķīra par tīri uzvarētajām izspēlēm un pretinieku nepiespiestajām kļūdām. Šis mačs ir kārtējais pierādījums ka tenisa tiesnešiem ticēt nedrīkst. Viņu vietā ir jāizmanto roboti kuri visus noteikumus piemērotu viņu vietā vai arī jādod tenisistiem bezlimita čelelndžus lai viņi varētu izlabot tiesnešu dumības līniju nosaukšanā un dot iespējas čelendžot visus tiesnešu lēmumus pat "let", "Hindrance" utt. Un piemērot tiesnešiem soda naudu vai arī atlaist viņus no darba, ja viņi joprojām blēdīsies un nepakļausies tenisa oficiālajiem noteikumiem. Tad šitāda nekompetence un negodprātība mača tiesāšanā vairs neatkārtosies.