Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

M. Podžus ar četrām mačbumbām zaudē Lībietim

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

M. Podžus ar četrām mačbumbām zaudē Lībietim
Mārtiņš Podžus
Foto: tennis.by

Piekto zaudējumu pēc kārtas otrdien Pērnavā piedzīvoja Mārtiņš Podžus, kurš divu Latvijas Top 3 tenisistu mačā izlaida uzvaru pret Miķeli Lībieti – 6:2, 6:7(5), 6:7(7). Podžus 2. setā neizservēja maču, bet 3. setā neprata izmantot četras mačbumbas.

Ranga 771. vietā esošajam Podžum bija ļoti labas iespējas uzvarēt divos setos, taču viņš 2. setā nenosargāja trīs geimu pārsvaru (5:2). Pēdējā seta pirmajos divos geimos uzvarēja Lībietis (ATP 474.), kuram neizdevās nostiprināt breika pārsvaru. Podžus pie rezultāta 4:5 ar savu servi atspēlēja divas mačbumbas un drīz tika līdz taibreikam.

Tajā viņam bija otrā iespēja nodrošināt uzvaru. Mārtiņam 5:0 starta izrāviens un vēlāk arī četras mačbumbas pēc kārtas (6:2), taču pat tik labvēlīgā situācijā uzvaru gūt neizdevās, bet Lībietis punktu pielika ar savu ceturto mačbumbu, kas viņam bija pirmā ar paša servi.

Lībietis otrajā mačā kārtas uzvarēja citu Latvijas tenisistu – Miķelis sestdien Viļņas finālā apspēlēja Krišjāni Stabiņu. Pērnavā ar otro numuru izliktais Lībietis šodien svinēja sesto uzvaru pēc kārtas, bet Podžum piektais zaudējums pēc kārtas – četras neveiksmes pēc kārtas "Futures" turnīros, bet viena Deivisa kausā.

Pērnavā, kur notiek jauktais turnīrs uz māla seguma, šodien liela diena Adrijai Runčai, kura ar 10. mēģinājumu uzvarēja ITF pamatturnīra mačā. Kvalifikāciju izgājusī Runča ar 2:6, 7:5, 6:3 pieveica Ukrainas tenisisti Annu Bogoslavecu (#1208). Tikmēr "wild card" saņēmusī Anastasija Homutova ar 1:6, 2:6 kapitulēja britu tenisistei Emīlijai Arbutnotai (#634). Homutovai tas ir 10. zaudējums pēc kārtas pamatturnīros.

Horbas ITF 25 000 pamatturnīram kvalificējās Diāna Marcinkeviča (WTA 368.), kura 2. kārtas mačā, abos setos esot iedzinējos ar breiku, pieveica Argentīnas tenisisti Viktoriju Bosio (WTA 408.) – 7:5, 6:2. Diānai māla seguma turnīrā Vācijā šodien vēl dubultspēļu turnīra 1. kārtas cīņa.

     [+] [-]

, 2016-07-26 17:09, pirms 8 gadiem
Diāna daudz labākus rezultātus sasniegtu ja savus serves geimus atdotu bez servēšanas.Breikot viņa māk,bet sava serve........njā