Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietim neveiksme "Challenger" turnīra Itālijā dubultspēļu pirmajā kārtā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lībietim neveiksme "Challenger" turnīra Itālijā dubultspēļu pirmajā kārtā
Miķelis Lībietis. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis trešdien piedzīvoja zaudējumu Rozeto delj Abruci "Challenger 75" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Lībietis kopā ar Zviedrijas tenisistu Fīlipu Bergevi pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar 3-6, 3-6 piekāpās argentīnietim Santjagu Rodrogesam-Tavernam un šveicietim Remī Bertolam

Latvijas un Zviedrijas duets bija izsēts ar otro numuru, kamēr pretinieki turnīrā nebija izsēti.

Pērn Lībietis pēc piecu gadu pauzes, kas bija saistīta ar smagiem savainojumiem, atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas.

2014.gadā Lībietis Tenesī Universitātes komandas sastāvā uzvarēja NCAA čempionāta dubultspēļu finālturnīrā. Tajā pašā gadā viņš izcīnīja savu pirmo "Challenger" sacensību uzvarētāja titulu, bet divus gadus vēlāk šāda ranga sacensībās latvietim izdevās izcīnīt vēl vienu trofeju.

2017.gadā Lībietis uz neilgu brīdi Ernestam Gulbim atņēma valsts pirmās raketes godu vienspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA