Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā sasniedz jaunu rekordu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Štrombahs ATP rangā sasniedz jaunu rekordu
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par divām vietām un šonedēļ ieņem 340.pozīciju, sasniedzot personīgo rekordu.

Vēl Ernests Gulbis rangā zaudējis vienu vietu un ir 893.pozīcijā, bet Kārlis Ozoliņš, kurš pagājušajā nedēļā sasniedza ATP "Challenger 75" turnīra otro kārtu, ir veicis 441 vietas kāpumu un jaunajā rangā atrodas 1032.pozīcijā.

Dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis saglabājis 150.vietu, bet pārējie Latvijas tenisisti piedzīvojuši kritumus.

Štrombahs zaudējis trīs vietas un ieņem 493.pozīciju, Mārtiņš Rocēns atkāpies par 79 vietām tagad ir dalītā 1367.pozīcijā, Ozoliņš ir desmit vietas zemāk nekā pagājušajā nedēļā (dalīta 1515.), bet Roberts Jaričevskis noslīdējis par vienu ailīti (dalīta 2249.).

ATP ranga galvgalī izmaiņas nav notikušas un vienspēlēs pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daņiilu Medvedevu, ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners, bet piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs. Grieķis Stefans Cicips ir sestais, septītais ir vācietis Aleksandrs Zverevs, dānis Holgers Rūne saglabā astoto pozīciju, bet viņam seko polis Huberts Hurkačs (ATP 9.) un Teilors Frics no ASV, kurš noslēdz labāko desmitnieku.

Izmantotie resursi:
LETA