Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane izcīna sesto ITF dubultspēļu titulu sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vismane izcīna sesto ITF dubultspēļu titulu sezonā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane sestdien pārī ar beļģieti Laru Saldenu uzvarēja Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Iraklijas W-40 sērijas dubultspēļu turnīrā, ITF līmenī izcīnot sesto dubultspēļu titulu sezonā.

Vismane un Saldena finālā ar 6-4, 6-3 guva panākumu pār turnīra favorītēm rumānieti Oanu Gavrilu un grieķieti Sapfo Sakellaridi.

Par titula izcīnīšanu Latvijas tenisiste nopelnīja 70 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Latvijas/Beļģijas pāris pirmās kārtas mačā ar 6-1, 6-1 pārspēja vācieti Fabiāni Getvartu un nīderlandieti Liānu Tranu, ceturtdaļfinālā ar 7-6 (10:6), 4-6, 10:7 uzvarēja itālieti Martinu Kolmeņu un spānieti Lieri Romero Gormasu, kuras turnīrā bija izsētas ar trešo numuru, bet pusfinālā ar 7-6 (7:4), 7-6 (7:5) apspēlēja mājinieces Eleni Kristofi un Dimitru Pavlu.

Sešus no saviem astoņiem ITF dubultspēļu tituliem Vismane izcīnījusi šajā gadā. Visaugstākās raudzes jeb W-60 titulu viņa izcīnīja Liepājā kopā ar Darju Semeņistaju.

Jau ziņots, ka vienspēlē Vismane, kura WTA rangā ieņem 357.vietu, pirmās kārtas mačā ar 2-6, 4-6 piekāpās spānietei Leirei Romero Gormasai (WTA 304.) un par dalību turnīrā nopelnīja vienu pasaules ranga punktu.

Vienspēļu kvalifikācijā startēja Margarita Ignatjeva (WTA 1217.), kurai pamatsacensībās iekļūt neizdevās.

Turnīrs norisinās māla laukumos.