Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane Grieķijā sasniedz finālu ITF W-40 sērijas dubultspēļu turnīrā

Agris Suveizda

Vismane Grieķijā sasniedz finālu ITF W-40 sērijas dubultspēļu turnīrā
Daniela Vismane. Foto: Kaspars Volonts, Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien pārī ar beļģieti Laru Saldenu svinēja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Iraklijas W-40 sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā.

Vismane un Saldena ar 7-6 (7:4), 7-6 (7:5) apspēlēja mājinieces Eleni Kristofi un Dimitru Pavlu. Iekļūstot finālā, Vismane nopelnīja 42 pasaules ranga punktus.

Latvijas/Beļģijas pāris pirmās kārtas mačā ar 6-1, 6-1 pārspēja vācieti Fabiāni Getvartu un nīderlandieti Liānu Tranu, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (10:6), 4-6, 10:7 uzvarēja itālieti Martinu Kolmeņu un spānieti Lieri Romero Gormasu, kuras turnīrā bija izsētas ar trešo numuru.

Jau ziņots, ka vienspēlē Vismane, kura WTA rangā ieņem 357. vietu, pirmās kārtas mačā ar 2-6, 4-6 piekāpās spānietei Leirei Romero Gormasai (WTA 304.) un par dalību turnīrā nopelnīja vienu pasaules ranga punktu. Vienspēļu kvalifikācijā startēja Margarita Ignatjeva (WTA 1217.), kurai pamatsacensībās iekļūt neizdevās.

Turnīrs norisinās māla laukumos.

Izmantotie resursi:
LETA