Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Savickis: "Tenisa savienībai nav pamata vērsties policijā"

Jānis Celmiņš

Savickis: "Tenisa savienībai nav pamata vērsties policijā"
Juris Savickis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

“Latvijas Tenisa Savienībai (LTS) nav nekāda sakara ar šo turnīru. Iespējams, tās ir tikai baumas. Mēs nezinām ne turnīra norises vietu, ne īsti tā dalībnieku sastāvu,” komentējot tenisa turnīru, kurš šajās dienās norisinās kādā no Latvijas tenisa klubiem, saka LTS prezidents Juris Savickis.

“Mūsu rīcībā nav nekādas informācijas par šo turnīru,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com saka LTS prezidents Juris Savickis, sakot, ka nevēlas komentēt baumas.

“Tenisa savienība šobrīd nedz organizē, nedz atbalsta kāda turnīra organizēšanu. Mums nav īsti pamata vērsties policijā, lai norādītu uz likuma pārkāpumiem. Tā pirmkārt ir sporta kluba atbildība, tālāk jau attiecīgajām varasiestādēm ir jākontrolē, kā tiek pildīti valsts noteiktie ierobežojumi. Zem klajas debess spēlēt drīkst, bet tikai vienspēles. Iespējams, viņi nospēlē maču, pēc tam nāk nākošie… Es tiešām nezinu. Mēs neesam tiesībsargājošā iestāde. Tā ir kluba, turnīra organizatoru un spēlētāju atbildība,” skaidro LTS prezidents Savickis.

Portāls Sportacentrs.com šodien ziņoja, ka Latvijā šajās dienās norisinās tenisa turnīrs "Sky Tennis Exhibition Latvia", kurā starp dalībniekiem esot arī bijušais Latvijas izlases spēlētājs Miķelis Lībietis, un uz šo turnīru tika pieņemtas likmes tiešsaistes totalizatoru kantoros. Vairāk lasiet ŠEIT!

     [+] [-]

, 2020-04-06 22:14, pirms 4 gadiem
Gazovšiks

     [+] [-]

, 2020-04-07 10:33, pirms 4 gadiem
Lasot šīs atrunas, tomēr šķiet, ka jurītis zina vairāk, nekā grib teikt.

     [+] [-]

, 2020-04-08 06:47, pirms 4 gadiem
Pareizi rūkts,kas tad ir bīstamāk no infekcijas viedokļa,pāris tenisistu kuri atdalīti ar tīklu,vai pilns DEPO ar pircējiem pēc sāls un tualetes papīra.Stipri pārcentusies ar aizliegumiem,nav iedziļinājusies pa sporta veidiem un visu aizlieguši,tā jau vieglāk.