Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Austrālijas tenisists Kirjoss: "Izdarītā spiediena dēļ cīnījos ar depresiju"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Austrālijas tenisists Kirjoss: "Izdarītā spiediena dēļ cīnījos ar depresiju"
Niks Kirjoss
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozais Austrālijas tenisists Niks Kirjoss, kurš karjeras laikā ticis pie sešiem ATP tituliem, atklājis, ka cīnījies ar depresiju, kas radusies tādēļ, ka visi no viņa sagaida lielus panākumus tenisa laukumos.

Kirjoss tenisu nav spēlējis kopš februāra. Iemesls tam ir lielie ceļošanas ierobežojumi Covid-19 pandēmijas dēļ. Kirjoss atklāja, ka aizvadītās sezonas laikā piedzīvojis grūtus brīžus. "Bija sajūta, ka neviens mani nevēlas iepazīt kā cilvēku," austrālietis teica intervijā Sidnejas medijam "Sunday Telegraph". "Cilvēkiem bija interese par mani tikai kā par tenisa spēlētāju, viņi mani izmantoja."

"Daudzi cilvēki izdarīja uz mani spiedienu, kā rezultātā es pats sev sagādāju problēmas. Man pazuda vēlme spēlēt tenisu, neizbaudīju spēli un nebiju laimīgs. Mani pārņēma depresija. Baidījos iet ārpus mājas un sarunāties ar cilvēkiem, jo mani nepameta sajūta, ka visiem likšu vilties, jo nespēju uzvarēt," par piedzīvotajām grūtībām teica Kirjoss.

Karjeras laikā austrālietis izcīnījis sešus titulus. ATP rangā augstākā vieta, kurā Kirjoss ir bijis, ir 13.vieta. To viņš sasniedza 2016. gadā, kurā viņš spēja izcīnīt trīs ATP titulus. Šobrīd 25 gadus vecais tenisists ir 45. vietā ATP rangā un šajā gadā aizvadījis vien deviņas spēles. Kirjoss aizvadītā gada 16. septembrī saņēma 16 nedēļu diskvalifikāciju par to, ka nosauca vīriešu tenisu par korumpētu.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/more-sport...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-09 13:24, pirms 3 gadiem
Vismaz atradis gf

     [+] [-]

, 2020-11-10 20:50, pirms 3 gadiem
Fedtārdiņam depresija, jo viņa elku, Federeru, visi pazemo. Nole atņēma 2019. gada Vimbldonas kausu un Rafa piebeidza šveicieša karjeru, pierādot, ka šveicietis bija un paliks visu atmiņā kā pārvērtēts papīra čempions.