Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja otro nedēļu pēc kārtas uzvar ITF dubultspēļu turnīrā Tunisijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Semeņistaja otro nedēļu pēc kārtas uzvar ITF dubultspēļu turnīrā Tunisijā
Darja Astahova un Darja Semeņistaja. Foto: Instagram/darja_sem

18 gadus vecā Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja kopā ar krievu vienaudzi Darju Astahovu uzvarēja Monastīras ITF W15 sērijas dubultspēļu turnīrā. Abām tas ir karjeras otrais triumfs ITF dubultspēlēs.

Semeņistaja trešo sestdienu pēc kārtas spēlēja Monastīras dubultspēļu turnīra finālā. Viņai pirmajā reizē kopā ar dānieti Olīviju Gramu neizmantotas divas mačbumbas, ar rezultātu 6:2, 5:7, 6:10 zaudējot Baltkrievijas tenisistēm Jūlijai Hatukai un Annai Kubarevai.

Darja septiņas dienas vēlāk kļuva par čempioni ar čehieti Leticiju Pulhartovu, finālā uzveicot Krievijas komandu Darja Astahova/Anastasija Suhotina – 6:2, 6:7(8), 10:5.

Astahova bija Semeņistajas pāriniece šonedēļ, kad finālā pieveikta pirmās nedēļas pāriniece Grama. Darju komanda titula mačā ar 6:4, 6:3 apspēlēja Gramu un Argentīnas tenisisti Mariju Lurdesu Karli.

Monastīrā notiek ITF zemākās kategorijas turnīri uz cietā seguma. Par uzvaru W15 līmeņa turnīros pienākas 10 WTA reitinga punkti.