Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Semeņistajai Spānijā zaudējums W-100 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semeņistajai Spānijā zaudējums W-100 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pārī ar ķīnieti Gao Sjiņjuju sestdien Spānijā cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-100 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā.

Latvijas/Ķīnas pāris ar 6-4, 5-7, 6:10 piekāpās turnīrā ar pirmo numuru izsētajam internacionālajam duetam Marina Basolsa (Spānija)/Despina Papamihaila (Grieķija).

Pirmajā setā Semeņistaja un Gao atspēlējās no 0-2, bet supertaibreika beigās piekāpās pēc 5:5.

Par iekļūšanu finālā Semeņistaja nopelnīja 85 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā ar Semeņistaja/Gao ar 7-5, 6-2 pārspēja Oliviju Gramu no Dānijas un Vācijas sportisti Zaru Sekuliču, ceturtdaļfinālā ar 7-5, 6-1 pieveica Paulu Ortegu Rodendo no Spānijas un francūzieti Laju Pertetiču, bet pusfinālā ar 4-6, 6-2, 15:13 pieveica Moldovā dzimušo Spānijas tenisisti Aļonu Boļšovu-Zadoinovu un gruzīnieti Natelu Dzalamidzi, kuras turnīrā bija izsētas ar otro numuru.

Vienspēļu sacensību pirmajā kārtā Semeņistaja (WTA 131.) ar 6-4, 2-6, 0-6 zaudēja turnīrā ar otro numuru izsētajai polietei Magdalēnai Frehai (WTA 79.), turnīru noslēdzot ar vienu pasaules ranga punktu.

Turnīrs Spānijā norisinās cietā seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA