Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastovai divas uzvaras vienā dienā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovai divas uzvaras vienā dienā
Anastasija SevastovaFoto: katowiceopen.pl

Ar divām uzvarām šodien La Palmas ITF tenisa turnīru Kanāriju salās uzsākusi Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova. Gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēlēs mūsu sportistei uzvara divos setos.

Jau otro nedēļu pēc kārtas Latvijas labākā vienspēļu tenisiste Anastasija Sevastova aizvada ITF 25 000 sērijas turnīrus Kanāriju salās. Pirms nedēļas Tenerifē Anastasija sasniedza ceturtdaļfinālu vienspēlēs, bet dubultspēlēs zaudēja pirmajā kārtā.

Šonedēļ turnīrs norisinās La Palmas pilsētā un vienspēlēs Anastasija atkal izlikta ar 6. numuru. Izloze pirmajā kārtā lika spēlēt ar kādu no kvalifikācijas turnīra veiksminiecēm, bet no tām pretiniece sanāca diezgan spēcīga – jaunā un talantīgā Rumānijas sportiste Simona Halepa. 17 gadus vecā rumāniete WTA rangā jau tikusi līdz 317. vietai, bet kā viņas lielākais līdzšinējais panākums minams uzvara junioru "French Open" pērn. Šodien Halepai pārsteigt labāko Latvijas sportisti gan neizdevās un Anastasija izcīnīja uzvaru ar 6:2, 7:6(4). Nākamajā kārtā Sevastovas pretiniece būs horvātiete Sanda Mamiča (WTA 219.).

Dubultspēļu turnīrā Anastasija spēlē pārī ar slovākieti Kristinu Kucovu, un pirmajā kārtā abas pārliecinoši pārspēja Kaju Čenu Čangu (Taivāna) un Eloru Dabiju – 6:2, 6:2. Ceturtdaļfinālā viņu pretinieces būs ar pirmo numuru izliktās Ji Čena (Taivāna) un Šuaja Žanga (Ķīna).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja