Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

SKA kapteinis Kovaļčuks izlamā vietējos žurnālistus, jo "viņi esot CSKA fani"

Rolands Eliņš

SKA kapteinis Kovaļčuks izlamā vietējos žurnālistus, jo "viņi esot CSKA fani"
Iļja Kovaļčuks
Foto: TASS/Scanpix

KHL komandas Sanktpēterburgas SKA kapteinis Iļja Kovaļčuks pēc vakardien pēcspēles metienos piedzīvotā zaudējuma pret "Slovan" (1:2) vietējos žurnālistus sagaidīja ar lamuvārdiem un izteica iespēju, ka pilsētas žurnālisti patiesībā ir Maskavas CSKA līdzjutēji.

Sanktpēterburgas SKA vakar vēl vairāk pasliktināja savas pozīcijas cīņā par KHL regulārās sezonas līderpozīcijām, jo, spēlējot mājās, atdeva divus punktus pastarītei "Slovan". SKA kapteinis Iļja Kovaļčuks savu pēcspēles bullīša iespēju neizmantoja un pēcspēles sarunu ar vietējiem medijiem sagaidīja pavisam nelāgā omā.

Kā vēsta portāls "Rsports.ru", Kovaļčuks sarunā nav izvairījies no necenzētiem vārdiem, kurus raidījis arī žurnālistu virzienā. Viņam tika uzdots jautājums saistībā ar Maskavas CSKA komandu, uz ko Kovaļčuks atbildēja ar viedokli, ka Sanktpēterburgas žurnālisti ir CSKA līdzjutēji, tāpēc uzdod viņam tādus jautājumus.

"Ko jūs te, (cenzēts), uzdodiet taču jautājumus par spēli! Nav jautājumu? Tad viss, (cenzēts izteiciens par žurnālistu mātēm). (Cenzēts), jūs esat žurnālisti, (cenzēts), vai kas? CSKA fanāti, vai?" šāda bija Kovaļčuka atbilde uz iepriekš minēto jautājumu.

Par attiecīgo spēli Kovaļčuks izteicās, ka tādas neveiksmes gadās: "Man personiski nav pretenziju pret nevienu manas komandas hokejistu. Visi cīnījās, centās. Nerealizējā momentus, neiemetām vairākumā. Un vispār - tagad vieglu pretinieku vairs nebūs."

SKA pagaidām 51 spēlē savākusi 109 punktus, kamēr CSKA ir 114 punkti un divas spēles rezervē. Savas savstarpējās spēles abas komandas regulārajā sezonā jau izspēlējušas, bet Kovaļčuks 45 spēlēs sakrājis 50 punktus (23+27).

Kovaļčuka atbildes krievu valodā necenzētā versija

Izmantotie resursi:
Капитан ХК СКА Ковальчук нецензурно обругал...

  +8 [+] [-]

, 2015-01-29 11:36, pirms 9 gadiem
Psihais krievs nevar samierināties ar zaudējumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-01-29 11:41, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: SKA nevienam nepatīk !
jo atgādina versiju par PSRS laika CSKA.
toties lielaks kaifs tādus uzvilkt

  +3 [+] [-]

, 2015-01-29 21:19, pirms 9 gadiem
video ?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-29 21:34, pirms 9 gadiem
Bet uzbrucējs izcils, paskatās, kā iet Devils bez viņa un Parizē

  +4 [+] [-]

, 2015-01-29 22:33, pirms 9 gadiem
Kad vins vispar ir iemetis bulliti, vnm izgazas, laikam netur spiedienu, ka NHL staram KHL viss jaizdara cotka!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 15:08, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: SKA nevienam nepatīk !
protams ka nepatiik,jo KHL visu laiku tika dariits viss SKA labaa,lai tikai shie tiktu pie Gagarina,taadeel es vienmeer pret viniem.

     [+] [-]

, 2015-01-30 21:26, pirms 9 gadiem
Curtiys rakstīja: Kad vins vispar ir iemetis bulliti, vnm izgazas, laikam netur spiedienu, ka NHL staram KHL viss jaizdara cotka!
nav psiholoģiskais