Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

KHL treneris piedraud sadedzināt mača tiesneša mašīnu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL treneris piedraud sadedzināt mača tiesneša mašīnu
Aleksandrs Guļavcevs. Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas mačā (KHL) klubs Habarovskas "Amur" savā laukumā ar 1:5 zaudēja Maskavas "Dynamo", kas šoreiz iztika bez latviešu uzbrucēja Mika Indraša palīdzības. Trešajā periodā mājinieku galvenais treneris Aleksandrs Guļavcevs bija neapmierināts ar soģa lēmumu un piedraudēja sadedzināt tiesneša mašīnu. Pēcāk gan taisnojās, ka tas bijis joks.

Habarovskas kluba galvenais treneris, permietis Aleksandrs Guļavcevs mača tiesnesim, permietim Viktoram Gašilovam: "Es tev Permā sadedzināšu mašīnu! Saprati!?"

.

"Tas bija joks. Tika pateikts emociju iespaidā. Mums ar Gašilovu ir lieliskas attiecības. Es vienkārši pajokoju. Patiesībā nemaz nezinu, ar kādu mašīnu viņš Permā brauc. Žēl, ka tā informācija izplatījās presē. Tās taču bija parastas emocijas," pēcāk taisnojās Aleksandrs Guļavcevs. "Tagad vēl [KHL galvenais arbitrs] Aleksejs Aņisimovs piezvanīs, uzliks man sodu."

Vēlāka piezīme: KHL klubam uzlika naudas sodu 300 000 Krievijas rubļu apmērā (aptuveni 4108 eiro).

Izmantotie resursi:
KHL / championat.com