Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bārtons Neimaru nosauc par Bīberu, Silvu - par resnu transseksuāli

Agris Suveizda

Bārtons Neimaru nosauc par Bīberu, Silvu - par resnu transseksuāli
Džouijs Bārtons (vidū) pret PSG
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubu PSG un Marseļas "Olympique" spēlētāji Tjagu Silva un Džouijs Bārtons pēdējo dienu laikā ar sociālo tīklu un mediju starpniecību apmainījušies vairākām laipnībām. Vispirms Bārtons kritizēja Brazīlijas izlasi un vienu no tās lielākajām zvaigznēm Neimaru, pēc tam sekoja Silvas atbilde, pēc kā Bārtons brazīlieti nosauca par resnu un pārvērtētu.

Skandalozais angļu pussargs Džouijs Bārtons ir ļoti aktīvs sociālo tīklu izmantotājs - viņš gan raksta blogus par dažādām tēmām, gan arī izsaka savu viedokli sociālo tīklu vietnē Twitter. 25.martā Bārtons Twitterī komentēja Brazīlijas izlases pārbaudes spēli pret Krieviju (1:1), kurā Brazīliju salīdzināja ar Harlem Globetrotters, kas pa pasauli ceļo tikai naudas dēļ. Vispirms Neimaru nosaucis par vienu no aktīvākajiem brazīliešu spēlētājiem laukumā, Bārtons viņu vēlāk kritizēja un salīdzināja ar slaveno mūziķi Džastinu Bīberu - proti, Neimars ir lielisks tikai YouTube klipos.

Vēlāk Tjagu Silva Bārtona komentāru sakarā tika citēts franču laikrakstā L'Equipe: "Dzirdu daudz cilvēku kritizējam Brazīlijas izlasi. Ir pat viens Marseļas spēlētājs, neatceros viņa vārdu, anglis, kurš teica sliktas lietas gan par Neimaru un Brazīlijas futbolu, gan Deividu Bekhemu un Zlatanu Ibrahimoviču. Tā kā neviens ar viņu nerunā, viņam šķiet jautri kritizēt lieliskus spēlētājus, lai cilvēki zinātu, ka viņš eksistē. Bet man tas dod daudz lielāku vēlmi uzvarēt, lai apklusināt angli. Ko viņš zina par Brazīlijas futbolu? Neatceros, ka kādreiz pret viņu būtu spēlējis izlasē."

Bārtona reakciju uz Silvas vārdiem nebija jāgaida ilgi. "Tjagu Silva, tas pats mīkstais, kurš ir savainots visu sezonu. Vēl viens pārvērtēts brazīlietis. Tiec galā ar savām paceles cīpslām, resnuli," Bārtons vakar rakstīja Twitterī.

Vakardienas Čempionu līgas spēles laikā Marseļas "Olympique" jaunieguvums gan nedaudz mainīja savas domas: "Man ir jāņem atpakaļ tas, ko šodien teicu, ka Tjagu Silva ir pārvērtēts. Viņš šodien bijis lielisks. Joprojām gan izskatās kā transseksuālis ar lieko svaru. (...) Tjagu SIlva parādīja karjeras labāko sniegumu. Kas par dienu, lai sauktu viņu par pārvērtētu. Man vajadzēja pagaidīt."

Šodien Bārtons gan Silvam veltīja vēl dažas replikas: "Divi jautājumi Tjagu Silvam. Pirmkārt, kāpēc tu runā par mani preses konferencē pirms PSG spēles pret "Barcelona"? Ļoti dīvaini. Otrkārt, tu esi pirms operācijas vai pēc? (...) Tas mani tirda, kurā virzienā viņš dodas. Vai viņš ir vīrietis, kas pārvēršas par sievieti, vai sieviete, kas pārvēršas par vīrieti? Nevaru to izdomāt."

Jau vēstījām, ka vienā no savstarpējām spēlēm pret PSG Bārtons cīņas karstumā nolēma paņirgāties par Ibrahimoviča deguna izmēru - VIDEO. Marseļas un Parīzes klubi šosezon vairs ne reizi netiksies laukumā. Marseļas "Olympique" Bārtonu īrē no QPR, un Džouijs diezgan amizantā veidā pirmoreiz pieteica sevi vietējo žurnālistu priekšā - it kā, lai žurnālisti labāk saprastu, viņš mēģināja runāt angliski ar...franču akcentu.

Izmantotie resursi:
Twitter
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-03 17:50, pirms 11 gadiem
Paldies dievam, ka Bārtons ir prom no EPL, tagad var koncentrēties uz Francijas čempionāta spēlētjiem.

     [+] [-]

, 2013-04-03 17:55, pirms 11 gadiem
To kāds Neimārs patiesībā ir varēsim pateikt pēc tam, kad viņš būs vismaz 1 pilnu sezonu, labāk 2, nospēlējis spēcīgā Eiropas līgā.

     [+] [-]

, 2013-04-03 18:14, pirms 11 gadiem
brazīļiem jau vispaar ir paliela tendence pēc pāris gadiem eiropā sailgoties pēc mājām. runājot par Neimaru - atkarīgs kādā līgā viņš nonāks. ja Spānijā, tad varētu arī iedzīvoties. Itālijā vai Anglijā viņu visdrīzāk aplauztu un nekas no viņa nebūtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-04 11:14, pirms 11 gadiem
Bet smieklīgi, labs Tādus šoviņus vajag sportā