Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vācija un Beļģija netīšām paziņo sastāvus Pasaules kausam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vācija un Beļģija netīšām paziņo sastāvus Pasaules kausam
Beļģijas izlases matrači
Foto: VTM Nieuws

Līdz 2018. gada Pasaules kausa sākumam palikušas mazāk nekā divas nedēļas, un vairākas lielās izlases tuvākajā laikā gatavojas publiskot 23 futbolistus, kuri dosies uz Krieviju. Tomēr ne vienmēr viss notiek gludi – misēklis gadījies gan Vācijas, gan Beļģijas izlasē.

Vācija uz grābekļa uzkāpa pati. Galvenais treneris Joahims Lēvs iepriekš paziņoja 27 spēlētājus, kuri kandidēs uz vietu izlasē jeb tuvākajās dienās bija jāatrod četri liekie. Taču federācijas mājaslapā tika publicēts plakāts, kurā iekļauti tikai 23 futbolisti. Vieta uz plakāta un, visticamāk, arī izlasē nav atradusies vārtsargam Kevinam Trapam (PSG), aizsargam Jonatanam Taham ("Bayer"), pussargam Sebastianam Rudijam ("Bayern") un uzbrucējam Nilsam Pētersenam ("Freiburg").

Misēklis saniknojis Vācijas izlases sporta direktoru Oliveru Bīrhofu: "Atradīšu, kurš pie tā ir vainīgs, jo esmu ļoti dusmīgs. Visi spēlētāji atstājuši labu iespaidu, un lēmums ir ļoti grūts. Dienu pirms lēmuma paziņošanas būs pēdējā diskusija treneru starpā, un tikai tad būs skaidrs, kurš brauks uz Pasaules kausu. Spēlētāji tiks informēti tikai pēc diskusijas."

Ja vācieši kļūdījās paši, tad Beļģijas izlasei lāča pakalpojumu izdarīja televīzija VRT, kas gatavoja sižetu par komandas došanos uz Krieviju. Komandas galvenais treneris Roberto Martiness sastāvu plāno nosaukt pirmdien, taču sižetā tika nofilmēti spēlētājiem paredzētie gultas matrači, un tādu bija tikai 23, katram klāt birka ar futbolista uzvārdu. Tur nebija vārtsargam Matsam Selsam, aizsargiem Kristianam Kabaselem un Džordanam Lukaku, kā arī pussargiem Leanderam Dendonkeram un Adnanam Januzajam paredzēto matraču.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/06/01/foo...
TV mattress gaffe may have revealed Belgium...