Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Par LRF ģenerālsekretāru apstiprināts Toms Markss

Rolands Eliņš

Par LRF ģenerālsekretāru apstiprināts Toms Markss
Toms Markss. Foto: LRF

Ceturtdien Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) padomes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par LRF ģenerālsekretāru tika apstiprināts Toms Markss, bet federācijas izpilddirektors turpmāk būs Artis Ozols.

Aizvadītajā nedēļā notika LRF prezidenta un padomes vēlēšanas. Tajās par organizācijas jauno prezidentu ļoti pārliecinoši tika ievēlēts uzņēmējs, riteņbraukšanas atbalstītājs un Latvijas čempions amatieriem Sandis Āķis. Tikmēr padomē ievēlēti tika – Linards Veide, Edgars Dupats, Normunds Malnačs, Ivo Čerbakovs, Mārtiņš Ķeņģis un Uldis Ālītis.

Ceturtdien norisinājās pirmā LRF padomes sēde. Tajā tika izskatīti jautājumi par federācijas ģenerālsekretāra un izpilddirektora apstiprināšanu. Līdzšinējais ģenerālsekretārs Ivo Čerbakovs turpmāk strādās padomē.

Vienbalsīgi par LRF jauno ģenerālsekretāru tika apstiprināts Toms Markss. Viņš federācijā darbojas kopš 2013. gada, šajā laikā pildot preses sekretāra, sacensību menedžera un pēdējā gadā arī izpilddirektora darbu. Markss ilgus gadus ir arī portāla Sportacentrs.com autors, veidojot riteņbraukšanas aktualitāšu ziņas. Marksa pārraudzībā arī turpmāk būs federācijas ikdienas biroja vadība, sponsoru un atbalstītāju piesaiste, sadarbības veidošana ar valsts un nevalstiskajām organizācijām, kā arī šosejas un MTB sacensību pārraudzīšana Latvijā.

Tāpat vienbalsīgi LRF izpilddirektora amatā tika apstiprināts Artis Ozols, kurš tāpat kā Markss federācijā strādā kopš 2013. gada, sekmīgi pildot BMX menedžera un pēdējā gadā arī federācijas finanšu vadības pienākumus. BMX sporta vadība un finanšu pārvaldība būs Ozola darba pienākumu saraktā arī turpmāk.

Informāciju sagatavoja:
LRF