Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Skujiņš, Neilands un citi labākie braucēji šonedēļ mačosies Latvijas kausā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skujiņš, Neilands un citi labākie braucēji šonedēļ mačosies Latvijas kausā
No kreisās: Toms Skujiņš, Emīls Liepiņš, Aleksejs Saramotins, Māris Bogdanovičs un Krists Neilands. Foto: UEC

6. maijā plkst. 19.00 ''Zwift'' platformā notiks “Veloprofs” Latvijas kausa sacensības riteņbraukšanā. Pasākumā piedalīsies Latvijas labākie šosejas un kalnu riteņbraucēji, kā arī citi velo cienītāji. Dalībnieku skaita limits - 100 braucēji.

Laikā, kamēr nav iespējams rīkot klātienes riteņbraukšanas sacensības, tiek rīkots “Veloprofs” Latvijas kauss riteņbraukšanā populārajā ''Zwift'' platformā. Viena no šī gaidāmā attālinātā pasākuma idejām ir parādīt, ka riteņbraukšana no visiem aktuālajiem e-sportiem ir pats sportiskākais.

Dalībnieki uz saviem velotrenažieriem, kas, ņemot vērā digitāli atainotās distances reljefu, maina slodzes (mīšanās grūtības pakāpi), veiks 40 kilometru garu distanci pa kādu no populārajiem velo maršrutiem. Dalībniekam būs iespēja distancē sekot konkurentiem, kas nodrošinās papildus azartu un sportisko garu.

Ar savu dalību pasākumu pagodinās visi pašmāju labākie šosejas, kā arī kalnu riteņbraucēji. Viņu vidū pasaules tūres komandās startējošie – Toms Skujiņš, Emīls Liepiņš (abi “Trek – Segafredo”) un pērnās Latvijas Gada balvas ieguvējs kategorijā "Uzlecošā zvaigzne" Krists Neilands (“Israel Start – Up Nations”), kā arī tādi labi zināmi šosejas un MTB riteņbraucēji kā – Māris Bogdanovičs, Andžs Flaksis, Mārtiņš Blūms, un Oskars Muižnieks. Viņiem pievienoties aicināti arī citi velo mīļi, kuriem ir nepieciešamais velotrenažieris un "Zwift" lietotne. Kopējais dalībnieku skaita limits – 100 braucēji. Dalība pasākumā būs bezmaksas. Plānots nodrošināt tiešraidi, lai sacensību gaitai varētu sekot ikviens interesents.

Sacensību formāts paredz, ka pirmās 15 minūtes tiks veiktas visiem dalībniekiem vienā tempā, dodot iespēju aprunāties ar vadošajiem šosejas un MTB riteņbraucējiem. Turpinājums jau būs sacensību režīmā. Tiks noskaidroti un ar balvām apbalvoti ātrākie vīri un dāmas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Riteņbraukšanas federācija

     [+] [-]

, 2020-05-04 17:09, pirms 4 gadiem
kur Vainšteins?

     [+] [-]

, 2020-05-04 17:10, pirms 4 gadiem
četrinieks Vainšteinam būtu rezervēts!

     [+] [-]

, 2020-05-04 19:20, pirms 4 gadiem
Cik maksā tāds trenažieris?

     [+] [-]

, 2020-05-04 21:40, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: Cik maksā tāds trenažieris?
Cik saprotu, jaunu var dabūt no 600 eiro

     [+] [-]

, 2020-05-04 23:30, pirms 4 gadiem
Sākot no 399€