Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Mūžībā aizgājis regbija un futbola fanātiķis un SK "Imanta" dibinātājs Valdis Avotiņš

Agris Suveizda

Mūžībā aizgājis regbija un futbola fanātiķis un SK "Imanta" dibinātājs Valdis Avotiņš
Valdis Avotiņš. Foto: Zigismunds Zālmanis, SK "Imanta"

Sporta klubs "Imanta", Latvijas Regbija federācija un Latvijas Futbola federācija pavēstījušas par regbija entuziasta Valda Avotiņa aiziešanu mūžībā.

"Naktī no sestdienas (09.05) uz svētdienu (10.05) cīņu ar slimību izraisītajām komplikācijām zaudēja SK "Imanta" kluba prezidents, dibinātājs, dvēsele un patriots Valdis Avotiņš," teikts SK "Imanta" paziņojumā.

Valdis visu savu dzīvi bija kaislīgs regbija un futbola fanātiķis, treneris, pedagogs un draugs... Valdis vienmēr pirmais ieradās bērnu nama "Imanta" sporta laukumā (tagad Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrs "Imanta") un pēdējais to atstāja.

Savas trenera un pedagoga karjeras laikā izaudzinājis vairākas Latvijas sieviešu futbola un regbija valstsvienības spēlētājas, sniedzis iespēju bērniem no "Imantas" redzēt Latviju un pasauli, kā arī saviem audzēkņiem iedvesa mīlestību pret sportu kā dzīves veidu.

Atvadīšanās, ievērojot visus Covid-19 ierobežojumus, notiks Lielajā krematorijas zālē 14.05 plkst. 14."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/skimanta/p...
https://lff.lv/zinas/12589/muziba-d...
Latvijas Regbija Federācija