Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #23 Ostapenko vai Sevastova - kurai labāka sezona? Cik augstu uzlidos Gulbis?

Andris Liepa
Andris Liepa
Andrejs Siliņš iepeldējis sev mazāk zināmajā tenisa pasaulē - beigusies Latvijas labāko tenisistu - Aļonas Ostapenko, Anastasijas Sevastovas un Ernesta Gulbja - sezona. Tāpēc podkāstā par tenisu šoreiz piedalās Sportacentrs.com tenisa cilvēks Jānis Cīrulis, tenisa treneris Rihards Emuliņš, kurš pats savulaik bijis ATP pasaules rangā, bet pareizo patiesību par Ostapenko, Sevastovu un Gulbi sniedz arī sazvanītais Sportacentrs.com tenisa eksperts Valdis Bērziņš.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "iTunes" aplikācijā ŠEIT!
Vērtējums: +5

  +2 [+] [-]

, 2018-11-05 19:25, pirms 5 gadiem
Negribās ticēt par Aļoņu. Nu tur ir blieziens un viss, tā nevar. Kā tas ir krīt vai nekrīt, veicas, vai neveicas? Kādēl Seva var pamainīt savu spēli un pielāgoties, tā ir meistarība.

  +6 [+] [-]

, 2018-11-05 19:46, pirms 5 gadiem
Kāpēc eksperts Bērziņš nebija studijā? Un kāpēc eksperts neminēja, ka Sevastovai visas pretinieces bija savainotas?

     [+] [-]

, 2018-11-05 19:51, pirms 5 gadiem
loook ploik! rakstīja: Kāpēc eksperts Bērziņš nebija studijā? Un kāpēc eksperts neminēja, ka Sevastovai visas pretinieces bija savainotas?
Ekspertam nodzerts mūlis, kauns bija rādīties.

     [+] [-]

, 2018-11-05 20:53, pirms 5 gadiem
Valduhins Berjozkins neko nekad neprovocē, vienkārši pa dzīvi ir šitie gruži, kas vienmēr tādi būs un paliks, tas par to, ka vienmēr zem viņa rakstiem cepiens par Sevastovu.. Nav vērts ņemt viņu pierē, te pēc tel. sarunas viss skaidrs.. ĪPATNIS!

  +4 [+] [-]

, 2018-11-05 22:33, pirms 5 gadiem
Pa lielam, var piekrist studijas ekspertiem, tik dažas nianses.
Nepiekrītu viedoklim par Aļonu ka labākā. Skatītājam neinteresē, cik viņa nopelna, bet cik uzvar. Var piekrist Jāņa argumentam, ka zaudējumi paliek priekšplānā.
Personīgo viedokli, ka Sevastova aug meistarībā, nemainīšu. Vīri saka, ka palaimējās. Stipriem vienmēr palaimējās. Jā, bija viņai pāris neizdevušās spēles, pēdējā it īpaši. Pret Serēnu ne tikai neizdevusies, bet pat slikta. Tas ir jauns līmenis, viņa liek ļoti mazus soļus uz priekšu. Mērķī ir palikuši tikai pasaules pirmie divi numuri.

Par Aļonu īpaši nav ko piebilst, šogad izteikts jāņtārpiņš. Nav jau slikti, ņemot vērā, ka grūtos brīžos mums ir vēl kāda, par kuru līdzi just.
Jāatlaiž visi importa treneri, jo fakts, ka noderīga nekā nepaņems no viņiem.

Es redzēju pēdējos turnīros, ka Ernests ir trenējies un spēj turēt slodzi. Tās uzvaras nebija "haļava". Ja viņam pietiks motivācija un veselības, Top30 nav griesti, jo tas ir tikai 2.3 x vairāk kā šobrīd.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-05 23:50, pirms 5 gadiem
Aļonai ir jāsūta māti atpūsties un beigt jebkādā veidā viņu ietekmēt. Jo pēdējie turnīri tīri var just ka mammas uzstājība lika piedalīties kā rezultātā saasināja tikai traumu. Sajūta ka viņa grib uz meitas rēķina pelnīt naudu. Ko Aļonai ieteikt nezinu. Raksturs drausmīgs. Ja netiks tam pari pāri tad nesasniegs pat pusi ko varētu.
Gulbisons ir radījis pats sev problēmas un vēl veselība. Motivācija ir tā lielākā problēma
Nastja izcils gads bet lai nu notur šo līmeni. Pa abām būs vēl kāds gs pusfināls nākamgad.

     [+] [-]

, 2018-11-06 12:42, pirms 5 gadiem
kurai labaka??? tur vel ir jautajumi????

     [+] [-]

, 2018-11-06 14:29, pirms 5 gadiem
Biju gaidijis ka apspriedīs visus,visas kas pretendē uz vietu Deivisa kausa komandā un federācijas kausa komandā.Ar Aļonas un Ērnesta traumām maz ticams ka viņi bus komandās,bet par tālāk rezervēm ne vārda.Tukša saruna diemžēl.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-06 20:04, pirms 5 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Biju gaidijis ka apspriedīs visus,visas kas pretendē uz vietu Deivisa kausa komandā un federācijas kausa komandā.Ar Aļonas un Ērnesta traumām maz ticams ka viņi bus komandās,bet par tālāk rezervēm ne vārda.Tukša saruna diemžēl.
Tur jau intervētājam bija jāuzdod jautājumi. Tā kā laikam nespeciālists, tad ...
Ja Aļona tagad nesasteigs, uz to laiku vajadzētu būt ok.
Fed Cup jau vēl tālu, Kas zin kuras būs komandā Slovākijai. Anastasija var uzvarēt jebkuru no viņām. Tiesa gan, vidējais līmenis viņām augstāks.
Vismane kopš izstāšanās Olimpiādē arī nav spēlējusi. Emuliņš tuvāk tai virtuvei, viņa skatījums par Danielu būtu bijis interesants.

Ernests droši ka nespēlēs. Es gan nezinu OS atlases nosacījumus. Ja jāpiedalās jau 19.gadā izlasē un viņam būs pietiekoši augsta vieta, tad iespējams. Bet ne februārī.