Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #49 Ārpus Kadra: Rīgas derbijs, "Liverpool" triumfs, vieglatlētikas galvaspilsēta Ogre

Andris Liepa
Andris Liepa
Podkāstam "Ārpus Kadra" viena gada jubileja! Šī iemesla dēļ uz sarunu par aktuālo sportā atkal sapulcējās visi pašas pirmās epizodes dalībnieki: Andrejs Siliņš, Ulvis Brože, Agris Suveizda un Jānis Freimanis.
Aizskārām daudz dažādu tēmu, bet lielākā uzmanība tika pievērsta četrām: Rīgas kausiem Ogrē, Rīgas derbijam Skonto stadionā, kas pulcēja rekordskaitu apmeklētāju, kā arī Liverpool triumfam UEFA Čempionu līgā un Latvijas futbola izlases gaidāmajām spēlēm.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" aplikācijā ŠEIT!

Lai nepalaistu garām nākamo epizodi, spied "Follow" vai "Subscribe"!
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2019-06-04 16:54, pirms 5 gadiem
Šoreiz gribas pakritizēt - manuprāt, šis bija viens no vājakajiem podkāstiem, kāds ir bijis. Tik daudz novirzīšanās no tēmām, it kā izceltas galvenās tēmas, bet par tām kopumā pat pusi podkāsta netika runāts...

     [+] [-]

, 2019-06-04 17:26, pirms 5 gadiem
jā, par v-atlētiku baigi daudz infas uzsūcu

tiešam Latvijā nav LV žurnālistu,kuriem, kas padziļinātāk interesētu arī bez futbola,hokeja,basketbola?

     [+] [-]

, 2019-06-04 17:30, pirms 5 gadiem
ice F-1 rakstīja: jā, par v-atlētiku baigi daudz infas uzsūcu

tiešam Latvijā nav LV žurnālistu,kuriem, kas padziļinātāk interesētu arī bez futbola,hokeja,basketbola?
Tjipa galvenā tēma, bet NBA pieminēja vairāk, kaut gan NBA sākumā netika pieminēta pie tēmām, par kuru tiks runāts. Podkāsta beigu daļā vispār nebija par ko runāt, ka sāka spriest par brīvā laika pavadīšanu.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 18:09, pirms 5 gadiem
Trīs draugi pie alus kausa parunā par sportu un tad ir pareizais Suveizda pie ūdens glāzes, kurš visu zin labāk. Tagad skaidrs kāpēc tos uzvārdus raksta kā raksta.