Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš aizvadīs paraugspēli pret titulētajiem Molu un Serumu

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Šmēdiņš aizvadīs paraugspēli pret titulētajiem Molu un Serumu
Anderss Mols un Kristians Serums. Foto: Major Series

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri savai brangajai medaļu kolekcijai aizvadītajā nedēļas nogalē pievienoja Latvijas čempionāta zeltu (ceturto komandas pastāvēšanas vēsturē), saņēmuši piedāvājumu aizvadīt paraugspēli un trenēties kopā ar pēdējo gadu titulētāko un spilgtāko pasaules pludmales volejbola komandu – Andersu Molu un Kristianu Serumu (Norvēģija).

Jau svētdien Latvijas duets dosies uz Norvēģiju, lai piedalītos “Red Bull” organizētā paraugspēlē, kā arī trenētos kopā ar vienu no pēdējo gadu spilgtākajiem duetiem, portālu Sportacentrs.com šodien informēja Samoilova un Šmēdiņa menedžeris Edgars Buļs.

“Jau svētdien dosimies uz Norvēģijai piederošajām Lofotu salām, kur ne tikai spēlēsim paraugspēli, bet arī trenēsimies kopā ar norvēģiem. Lai gan Anders Mols turpina atlabt pēc savainojuma, norvēģi piekrita arī patrenēties, kas bija mūsu trenera Marko Solustri vēlme. Lai gan ceļš uz Norvēģiju būs sarežģīts, nolēmām, ka brauksim. Šādus piedāvājumus katru dienu nesaņemam, dosimies uz skaistu vietu, kas paliks atmiņā uz visu atlikušo mūžu. Spēli aizvadīsim otrdien vai trešdien, atkarībā no laika apstākļiem. Paralēli spēlei tiks filmēta īsfilma, komandas dosies pārgājienā kalnos, makšķerēs un izbaudīs Norvēģijas vienu no skaistākajām salām. Strādāsim, trenēsimies un izbaudīsim pasākumu,” stāsta Buļs.

Mājās Latvijas komanda atgriezīsies jau ceturtdien, jo piektdien Samoillovam un Šmēdiņam jāpiedalās Rīgas pludmales volejbola nedēļas ietvaros notiekošajā “King of the Beach” turnīrā. “Norvēģi pilnībā apmaksā visus izdevumus, kas saistīti ar mūsu braucienu un viesošanos Norvēģijā,” piebilst Latvijas komandas menedžeris.

Interesanti, ka filmas tapšanā, kas ir šī pasākuma gala rezultāts, piedalīsies arī Spotacentrs.com komanda un Buļs sola, ka filma pēcāk būs pieejama arī Latvijas pludmales volejbola draugiem.

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka norvēģi sākumā uz paraugspēli aicinājuši citus “Red Bull” atbalstītos atlētus – Vjačeslavu Krasiļņikovu / Oļegu Stojanovski (Krievija), Aleksandru Brūveru / Robertu Mīvsenu (Nīderlande), kā arī Aleksandru Horstu / Klemensu Dopleru (Austrija), taču visas šīs komandas dalību pasākumā atteikušas.

Šobrīd ir plāns, ka Samoilovs un Šmēdiņš no 9. līdz 12. septembrim startēs Nīderlandes pilsētā Utrehtā ieplānotajā "King of the Court" turnīrā, bet pēcāk atgriezīsies mājās, lai no 15. – 20. septembrim Jūrmalā piedalītos Eiropas čempionātā.

Norvēģijas duets ir pēdējo divu gadu Eiropas čempioni, bet Pasaules kausa tūrē 2018. un 2019. gada sezonās ieguvuši 11 (!) zelta godalgas.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-21 23:55, pirms 4 gadiem
Kolosāli! Treniņi kopā ar lielisku atpūtu, izbaudot brīnišķīgo norsku dabu.
Patiess prieks.

     [+] [-]

, 2020-08-22 09:57, pirms 4 gadiem
Tik tālu gan.....Norvēģi salīgst treniņmaisus.....