Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pasaules tūres posms Jūrmalā pārcelts uz nenoteiktu laiku

Andrejs Siliņš

Pasaules tūres posms Jūrmalā pārcelts uz nenoteiktu laiku
Jānis Šmēdiņš. Foto: FIVB

Starptautiskās volejbola federācija (FIVB) paziņojusi par vairāku pludmales volejbola Pasaules tūres posmu atcelšanu vai pārcelšanu. To vidū ir arī no 6. līdz 10, maijam Jūrmalā paredzētais trīs zvaigžņu turnīrs.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ FIVB nolēmusi veikt izmaiņas maijā paredzētajā turnīru kalendārā pludmales volejbolā. Vienojoties ar turnīru organizatoriem, nolemts četrus posmus pārcelt uz pagaidām nenoteiktu laiku, bet maija izskaņā Polijas galvaspilsētā Varšavā paredzēto četru zvaigžņu turnīru atcelt pavisam.

Pārcelto posmu vidū ir arī no 6. līdz 10. maijam Jūrmalā paredzētais trīs zvaigžņu turnīrs. FIVB vēstī, ka pārceltajiem posmiem šobrīd nav zināmi datumi, taču tie tiks noteikti ciešā sadarbībā ar posmu organizatoriem. Izskanējusi informācija, ka Latvijā paredzēto posmu varētu pārcelt uz augustu. Posma organizēšanai piešķirti arī valsts līdzekļi aptuveni 138 tūkstošu eiro apmērā.

Pērnvasar Jūrmalā 3* posms norisinājās augusta beigās, un tajā triumfēja Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Jau iepriekš tika ziņots par posmu atcelšanu arī martā un aprīlī. Tikmēr jūnijā šobrīd ieplānoti seši dažādi turnīri, kas pagaidām nav ne atcelti, ne pārcelti.

Maijā plānotie FIVB turnīri

DatumsTurnīrsVietaStatuss
6.-9. maijs1*VjetnamaPārcelts
6.-10. maijs4*BrazīlijaPārcelts
6.-10. maijs3*LatvijaPārcelts
20.-24. maijs4*ČehijaPārcelts
27.-31. maijs4*PolijaAtcelts

Izmantotie resursi:
https://www.fivb.com/en/about/news/...