Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs: "Mēģinām nokārtot vīzas uz Ķīnu, kur, iespējams, nenotiks divi posmi"

Točs: "Mēģinām nokārtot vīzas uz Ķīnu, kur, iespējams, nenotiks divi posmi"
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Foto: pafbet.lv

Pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs "Pafbet" atbalstīto sportistu preses konferencē paziņoja, ka koronavīrusa dēļ, visticamāk, tiks atcelti Pasaules kausa posmi Ķīnā. Ja tā notiks, tad abi ir gatavi startēt maija sākumā notiekošajā Pasaules kausa posmā Jūrmalā.

"Bijis smags gads. Atgriezos pēc ceļgala traumas, no kuras joprojām rehabilitējos. Ar lieliem mērķiem pievienojos "TTT Rīgas" komandai, par cik spēlējam Eirolīgā. Šobrīd sezona iet uz beigām un ir palikušas divas spēles. Mūsu mērķis ir tikt Eirokausā, kas ir līmeni zemāk. Arī pašai iet kā pa kalniem, jo rehabilitācija ir kā maratons, nevis sprints," teica Kitija Laksa.

Latvijas ātrākās sievietes Sindijas Bukšas un daudzu citu vieglatlētu sezonas plānus izmainīja koronavīruss, tiekot pārceltam pasaules čempionātam telpās, kam šogad bija jānorisinās Ķīnā. "Vasaras sezona ir aiz stūra. Pagājušosezon izdevās sasniegt savu mērķi – izcīnīt U23 Eiropas čempionāta zeltu. Šosezon mans mērķis ir olimpiskās spēles, ko centīšos piepildīt. Ziemas sezonā ir nedaudz mainījušies plāni, jo Ķīnā notiekošais pasaules čempionāts tika pārcelts uz nākamo gadu, līdz ar to bija jāmaina sezonas plāns. Vairs nav tik liela motivācija kā sezonas sākumā, jo nav mērķa, uz ko tiekties. Tiek pārplānotas nometnes, kuras notiks ātrāk nekā bija plānots."

"Atgriezos no treniņnometnes Taizemē, kur pusotru mēnesi gatavojos cīņai ar Danielu Riekstiņu. Diemžēl Daniels guva savainojumu, tāpēc aizvadīšu cīņu Vācijā [28. martā] pret neuzvarētu sportistu [Marko Radojniču], kuram ir 21 cīņa un 21 nokauts. Uzreiz kā uzzinājām par Riekstiņa traumu, saņēmām piedāvājumu no Vācijā bāzētas organizācijas," teica bokseris Kristaps Zutis, kurš arī paziņoja par Kaspara Kambalas tuvāko cīņu, kas norisināsies 18. aprīlī Elektrum Olimpiskajā centrā, tomēr šobrīd nav zināms Kambalas pretinieks. Tiek izskatīti trīs potenciālie kandidāti. "Gatavojamies pilnā sparā. Gribētos šoreiz uzvarēt. Basketbolā biju pieradis, ka mači notiek biežāk, bet boksā viss norisinās lēnāk," boksu un basketbolu salīdzināja Kambala.

"Esam aizvadījuši piecu nedēļu treniņnometni Ēģiptē. Bija arī interesanti gadījumi - atkal tika nozagts tīkls. Uzskatu, ka šajā gadījumā tas bija labi, jo deva morālo rūdījumu," tīkla nozagšanu komentēja Edgars Točs. "Mēģinām nokārtot vīzas uz Ķīnu, kur koronavīrusa dēļ, iespējams, nenotiks divi ieplānotie posmi. Cik saprotu, tad Singapūras posms ir atcelts. Gatavojamies pirmajam posmam Katarā, kur zinām, ka dosimies."

Toča pārinieks Mārtiņš Pļaviņš pauda, ka ir gatavi piedalīties Pasaules posmā Jūrmalā, kas norisināsies maijā, ja tiks atcelti Ķīnas posmi. "Pagaidām līdz mūsu labākajai formai un tuvākajām sacensībām ir tālu, bet viss notiek. Ja sacensības Ķīnā tiks atceltas, tad maija sākumā būsim Latvijā un mēģināsim iepriecināt skatītājus. Lielākais risks, kas varētu būt Ķīnā, ir neizlaišanā ārā no valsts. Mēs noteikti nevaram aizbraukt uz olimpiskajām spēlēm bez lielas sacensību pieredzes. Sezona ir jāaizvada 75% apmērā, lai olimpiskajās spēlēs būtu savā labākajā formā. Jūrmalas posms ir mūsu kalendārā. Vienīgais no Latvijas čempionātu posmiem, kur spēlēsim, būs Saulkrastos, bet par pārējiem vēl padomāsim."

  +1 [+] [-]

, 2020-02-11 18:41, pirms 4 gadiem
"Atgriezos no treniņnometnes Taizemē, kur pusotru mēnesi gatavojos cīņai ar Danielu Riekstiņu.(C) teica bokseris Kristaps Zutis
=====================================
Hā, Hā! Bet Daniels Riekstiņš tikmēr spēlēja Hokeju Latvijas Amatierlīgā un staigāja pa klubiem! Žēl ka trauma, citādi saliktu Zuti vienos vārtos!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-12 02:02, pirms 4 gadiem
Kas tas par ķīseli , ja par bīču , tad par bīču? Atkal kārtējo reizi atklājas žurnālistu zemais izglītības līmenis.

     [+] [-]

, 2020-02-12 08:53, pirms 4 gadiem
Vai nu autors galīgi sagājis ķīselī vai viņš vienkārši ņirgājas?