Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Uz OS pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, lielākā interese par kalnu slēpošanu

Agris Suveizda

Uz OS pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, lielākā interese par kalnu slēpošanu
SOK prezidents Tomass Bahs
Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Uz nākamā gada februārī gaidāmajām Phjončhanas olimpiskajām spēlēm pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, svētdien pavēstījuši rīkotāji.

Kā pavēstījusi orgkomiteja, pašlaik pārdots 61% biļešu jeb aptuveni 655 000, bet līdz olimpisko spēļu sākumam atlikušas 47 dienas.

Sākotnēji biļešu pārdošana uz nozīmīgo četrgades forumu bija gausa, jo līdz novembra otrajai pusei nebija pārdots pat 50% biļešu, tomēr rīkotāji steidza mierināt, ka korejieši parasti šādas lietas darot pēdējā brīdī.

Vislielākā interese pašlaik ir par kalnu slēpošanu, jo tur pārdots 81% biļešu, kamēr distanču slēpošanai tie ir 79%, bet šorttrekam - 74%. Savukārt pieticīgi klājas biatlonam, jo pagaidām iegādāts vien 41% no pieejamajām biļetēm.

Savukārt 9.februārī gaidāmajai atklāšanas ceremonijai pārdoti 67%, bet noslēguma ceremonijai, kas būs 25.februārī, - 35% biļešu.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-25 10:44, pirms 6 gadiem
Renes skatītāju pieplūdumu radīs radi no Latvijas .