Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Uz OS pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, lielākā interese par kalnu slēpošanu

Uz OS pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, lielākā interese par kalnu slēpošanu
SOK prezidents Tomass Bahs
Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Uz nākamā gada februārī gaidāmajām Phjončhanas olimpiskajām spēlēm pārdots nedaudz vairāk kā 60% biļešu, svētdien pavēstījuši rīkotāji.

Kā pavēstījusi orgkomiteja, pašlaik pārdots 61% biļešu jeb aptuveni 655 000, bet līdz olimpisko spēļu sākumam atlikušas 47 dienas.

Sākotnēji biļešu pārdošana uz nozīmīgo četrgades forumu bija gausa, jo līdz novembra otrajai pusei nebija pārdots pat 50% biļešu, tomēr rīkotāji steidza mierināt, ka korejieši parasti šādas lietas darot pēdējā brīdī.

Vislielākā interese pašlaik ir par kalnu slēpošanu, jo tur pārdots 81% biļešu, kamēr distanču slēpošanai tie ir 79%, bet šorttrekam - 74%. Savukārt pieticīgi klājas biatlonam, jo pagaidām iegādāts vien 41% no pieejamajām biļetēm.

Savukārt 9.februārī gaidāmajai atklāšanas ceremonijai pārdoti 67%, bet noslēguma ceremonijai, kas būs 25.februārī, - 35% biļešu.

Izmantotie resursi:
LETA


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-25 10:44, pirms 6 gadiem
Renes skatītāju pieplūdumu radīs radi no Latvijas .
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.